Nie jest to ogłoszenie, a raczej wiadomość, ale na pewno zadziwiająca... Nie wiedziałam, w którym temacie o tym wspomnieć:
http://wiadomosci.wp.pl/gid,16397497,kat,1356,title,Nietypowy-lokator,galeria.htmlNie czaję... 🤣
Rzeczywiście dziwne. O ile zabranie konia do, w zamyśle bezpieczniejszego, miejsca można jakoś zrozumieć tak trzymanie go tam nadal... I co to jest "koń na razie nie myśli o wyprowadzce" 🤣 🤣 🤣
Rety, zero, zeeeroooo wyobraźni 🤔
I do tego, jak w tym domu musi śmierdziec... Chociaż... ta podłoga coś mi dziwnie czysta wygląda 😀iabeł:
no właśnie, a co z odchodami? Koń ma swoją łazienkę i chodzi do niej gdy mu się zachce? 😜
Nic tak rano nie stawia na nogi niż wdepnięcie w świeżego, jeszcze parującego 'pączusia' 😁
Moim zdaniem jakaś bzdura dla mało świadomych mas 😜
Już widzę, jak koń, przeciskając się z pokoju do pokoju, rozwala połowę mebli, strąca wszelkie graty na nich stojące i rozbija ukochany serwis babuni 😂
E tam, wy się nie znacie 😂, trzymacie konie w pensjonatach, płacicie ( tym ja też) a przecież wystarczy mieć go w domu 🏇
... a żłób zrobic w zlewie 😂
Jaki żłób? 👿 Koń w domu je z talerza przy stole-z innymi domownikami 🥂
Już widzę, jak bierze talerz w zęby i nim macha 😀
Edit: A właścicielka siedzi z nim przy stole i krzyczy "No weź, Horacy, zachowuj się przy stole" 😁
pfff co to za zwierzątko w domu, co wszystko rozwala
Głupota ludzka nie zna granic.
Nie końskie, ale padłam 😀
http://tablica.pl/oferta/tato-twojego-dziecka-jara-jointy-program-tv-CID4-ID4TsEZ.html#085ffd25dc;promoted
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Brak edycji - post pod postem
hmmm nabór do Rozmów w toku? 😀
Przecież ten źrebak ma półtora roku 🙁
Przecież za 'ujeżdżonego' konia weźmie facet więcej,co z tego że jeździ na źrebaku?Kasa się liczy...
Możemy mieć nadzieję że ktoś kupi tego konia i podaruje mu jeszcze dzieciństwo.
I tak za dużo nie chcą za niego. A moze wlasnie dlatego chcą tak mało bo już mu pewnie krzywdę zrobili tym wozem i jeżdżeniem. Najbardziej zaskakuje mnie to że sam sprzedający napisał, że sprzeda źrebaka :/
Jestem ciekawa w jakim wieku go 'zajeździli'... 🙄
wybrakowana derka-no troszkę się skurczyła 😉
kadyksowa Nie widze w tym ogloszeniu niczego dziwnego. O co chodzi? Moze cos przeoczylam... 🤔
Parę centymetrów więcej pan będzie mógł się nogami od ziemi odpychać, ewentualnie przy niekontrolowanym ponoszeniu zahamować butami....
Jeszcze jak profesjonalnie założone ogłowie...
Aaa, o to chodzi. No, fakt- mozna hamowac ,,recznym"- w tym wypadku stosowniejsza bedzie nazwa: ,,nozny" 🤣
[quote author=paulina-anna link=topic=190.msg2011355#msg2011355 date=1392293154]
Aaa, o to chodzi. No, fakt- mozna hamowac ,,recznym"- w tym wypadku stosowniejsza bedzie nazwa: ,,nozny" 🤣
[/quote]
Sądzę, że "ręczny" już nie działa patrząc po tym, jak kobyła jest ciągnięta za pysk.
Koń w mieszkaniu - pikuś 🙂
Bo można i w takim towarzystwie mieszkać :