Jak ktoś by chciał namiary na super fryzjera w Łodzi to niech da znać. Od 3 lat chodzę i jestem super zadowolona. Fryzjer jest zdrowo rypnięty w beret, więc był gotów zrobić mi na głowie najdzikszy fryz z możliwych. Teraz odjazdy mi przeszły i jestem już grzeczną dziewczynką z kobiecą fryzurką.
Nie polecam nikomu wydumanych modnych salonów fryzjerskich, bo tak szczerze, to biorą kasę jedynie za bycie modnym i lans, nie za pomysł, produkty i robociznę.
A to moje wariactwa swego czasu:

wzorków było kilkanaście, aż mi się znudziły. Zapuściłam boczek i go ufarbowaliśmy na ciemno:

Potem i to mi się znudziło i zaczęliśmy to powoli rozjaśniać i zrastać:

Jeszcze do wczoraj wyglądało to tak:

Generalnie jestem bardzo zadowolona i z koloryzacji i z umiejętności fryzjerskich. W dodatku pracują tam praktycznie sami młodzi ludzie, którzy szkolą siebie i innych. Mam całkowite zaufanie do ich umiejętności i tego że efekt końcowy będzie super. Z resztą wystarczy popatrzeć na ludzi, którzy od nich wychodzą.
Z resztą to oni uratowali moją głowę od nieudolność innej fryzjerki, która miała mi na głowie wyczesać wampa z grzywką a zostawiła na łbie zaczarowany ołówek. Ludzie mnie na ulicy nie poznawali 😀