Revoltowicze z Podkarpacia
gwash miałam jak zakładałam tu konto z 2 lata temu, myślałam że na chwile, poczytam gdzie kurs instruktorski najlepiej robić i sobie pójdę 😂 potem wciągnęło mnie to forum tak,że jest prawie nałogiem i codzienną obowiązkową lekturą, a jak już coś chciałam napisać to poprzedni nick kojarzył się raczej tylko z jednorożcem i różową tęczą 😂
A może ktoś ma zdjęcia z zawodów w Gliniku sprzed tygodnia? Albo widział jakąś galerię? :kwiatek:
gwash, jest taka szansa 🙂, przecież mieszkamy tak daleko od siebie że spotkać się częściej niż raz na dwa lata jest niemożliwe 🤣 🤣 🤣
gwash, witam, witam 🙂 czyżby to Twoja gniada klaczka stała w pierwszym boksie? o dość oryginalnym imieniu 😀
Nie wiem czy dobry wątek, ale napiszę 😉. Wybiera się ktoś może z forum na zawody do Wierzawic, 3-5 sierpnia? 🙂
ja chciałam, ale do wczoraj były zgłoszenia ;( i nie zdążyłam
ale myślę, że jako widzowie pojawimy się z m.indirą
Super! 🏇 ja będę na 80% jako luzak przez wszystkie dni 😉. O ile moje plany wypalą i nie pogubię się w czasie przesiadek pociągowych i nie pojadę na 2 koniec Polski 😁
ja mozliwe ze bede jako luzak 😉
O, wiem jak wyglądasz, to do Ciebie podejdę! Jak dotrę oczywiście 😉.
no coz moglabym powiedziec ze po koniach mnie rozpoznasz ale Łaty nie bedzie na zawodach to sie nie bedziemy w oczy rzucac 😁 mozliwe ze bede luzakowala kolezance i troche trenerowi
Myślę, że poznam po prostu z wyglądu 😉. A jakie konie zabieracie?
no dobra wszędobylska z aparatem się bedzie meldować, nie ma bata, mam ok 30 km więc codzienność wymuszona, niech sobie inni prowadza jazdy przez 3 dni 😉
uwaga w naszym rejonie panuje bąkowszczyzna wiec uzbroić się proszę w odpowiednie środki przeciw 😉
Siemano podkarpaccy koniarze 😎 ktoś ma coś w mojej rodowej Kolbuszowej albo w okolicach 😎?
break w sumie to jeszcze nie wiem 🤣
Możliwe, że i my się pojawimy w Wierzawicach 😀
Mozii Ciebie to na pewno poznam, a jak już Siwego zobaczę, to na pewno 😎. Ja jeszcze pewności nie mam, póki co rozmyślam nad transportem jeszcze.
m.indira jakby była taka możliwość, to ja poproszę jakieś ładne zdjęcia, choć będę tylko szarym luzakiem 👀. Zawsze chciałam mieć udokumentowaną moją 'pomoc' 😉. A co do bąków, niestety wiem co to znaczy... 😵
breakawayy No to jak mnie wypatrzysz to podejdź od razu 😀
Czy będę z Siwym okaże się po tym weekendzie. Niby już jest po terminie zgłoszeń, ale może się uda zaklepać boksik jeszcze 😉
A jedziecie na 2 czy 3 dni?
Ja jeżeli w ogóle pojadę, to na wszystkie 3 😉. Będę prawdopodobnie na miejscu parę dni wcześniej, przypomnieć sobie jak się jeździ przy okazji 😁.
edit:
to może jakieś małe spotkanko re-voltowe? 😉
No ja jeśli tylko będę, to jestem jak najbardziej za 😉
O. To może i ja przyjadę popatrzeć 🙂
Super, co raz nas więcej 🏇.
Jeżeli ktoś kojarzy Asię Więcław (startuje z Wierzawic) to ja będę przy jej koniach 😉. Ja średnio ogarniam, więc śmiało do mnie podchodźcie :kwiatek:
breakawayy trudno nie kojarzyć.... 😎
Ja bym się z chęcią wybrała do Wierzawic w któryś dzień, jeśli tylko małżonek zaopiekuje się młodym to z chęcią... Póki co wybieram się w nd na OPP do Leśnej Woli, a może w sobotę też na chwilkę z młodym... na spacer, ktoś się wybiera do Leśnej?
ja jak będzie Mozii, to się będę kręcić obok niej to też mnie skojarzycie 🙂
koniara79, ja bd w Leśnej z koniem 😉
drobna, będzie nas łatwo namierzyć- jak zawsze będzie "zabawnie" 🤣 😁
ja także będę w Leśnej ;-) a w wierzawicach to się jeszcze zobaczy, ale raczej też.
galopada_ czemu trudno nie kojarzyć? 😉
boś charakterystyczna 😉
Mozii i nie zabraknie pewnie "... a wiecie że Ostka..." 😉 niestety bedzie tylko obserwatorem...
no tak, ja mam nr do break, wrazie w, bedzie słychać jak dzwonię
to sie szykuje loża szyderców nie ma co...
break mozna powiedziec ze troche jestem ekipą wierzawicką bo trener tam trzyma konie wiec trochę moglam poobserwować 😉
m.indira, to jest tekst, który będzie przekazywany z pokolenia na pokolenie 🤣
Nieodłączny element zawodów 😁
A w Leśnej też się pojawicie?