ja strzały ubóstwiam na koniach bez morfeusza. nie wiem, czemu dla kogoś to bezużyteczny przedmiot. ale ok. 😉
wątek zamknięty
Florcik, No właśnie. A wyceniając przedmioty za equus trzeba też brac pod uwagę korzyści jakie przyniesie przedmiot 😁
W ogóle laska na howrse chciała kupić za 1000 equus Herę :wysmmiewa:
wątek zamknięty
hehe, idź sprzedać 😎 ja mogę dać 1001 😎
wątek zamknięty
Mniej niż za 75.000 jej nie sprzedam. Więc niech się goni 😁
wątek zamknięty
Ok, ale według mnie są warte 500Eq i za więcej ich nie kupię.
Ale za to za inne przedmioty według Twoje skali przepłacę...
Np. Zestaw Nyks: 6x4 500 = 27 000Eq, a ja idiotka odkupię go za 40 000Eq i to z wielką chęcią...
Nie można liczyć wszystkiego jedną miarą, bo są osoby posiadające np. Strzałę Artemidy i chcące się jej pozbyć nawet za te 500Eq...
wątek zamknięty
Ja jakos takich osób nie spotkałam i raczej nie spotkam.
Ale rób jak uważasz, tutaj raczej ci nikt po takich cenach nie sprzeda.
wątek zamknięty
florcia9, to nie działa w ten sposób...
Wartość przedmiotu oblicza sie na podstawie jego przydatności i rzadkości na rynku...
wątek zamknięty
A ja spotkałam, np. na wymianach (konto Pegaz) zawsze wyrabiam limit już w poniedziałek, a kupuję tylko przedmioty za Eq i za nie daję więcej niż 1 000Eq, a chętnych nie brak... Wczoraj przykładowo upiłam 2 Koniki za 500Eq, czyli dla kogoś konik jest wart 250Eq, czyli według niego dając 500 już przepłacam...
Libeerte, właśnie dlatego ja nieprzeliczam wartości przedmiotów w taki sposób, a patrzę na to jak bardzo mi się przydają...
wątek zamknięty
Ja cenami z wymian się nie sugeruję. Zazwyczaj jest to obszar wzmożonej fantazji i bujania w obłokach.
wątek zamknięty
Wiadomo niektórzy chcą 2 x zestaw nyks za konika, ale jeśli podają odpowiednią według mnie cenę to czemu nie skorzystać...
wątek zamknięty
florcia9, konik to żecz mało wartosciowa, baaaaaaaaardzo mało wartościowa ;d
Jak to powiedziała Notarialna ludzie z wymian mają bujną wyobraźnie ; >
Np. Dałabyś 5ty żywioł, a wziełabys konika morskiego ? chyba nie ;d
wątek zamknięty
Chyba się nie rozumiemy, a ja mam już dość tłumaczenia...
Przeczytaj moje wypowiedzi jeszcze raz i zastanów się co chciałam w nich przekazać.
Może trochę pomogę: CENA PRZEDMIOTU ZALEŻY OD JEGO PRZYDATNOŚCI jest tam jeszcze pare innych przesłanek, ale mam nadzieję, że porazisz sobie z ich rozszyfrowaniem...
wątek zamknięty
Dobra, zrobiłam tło, tylko jak na to nałożyć html żeby można było edytować i żeby były suwaczki? 🤔
wątek zamknięty
oo teraz każdy robi taką jak ja mam 😁
wątek zamknięty
Kto pomoże przerzucić pkt dorastania? Oddam z innego konta
wątek zamknięty
Ja mogę zrobić komuś prezentacje graficzne za coś ;D, przykładowa:
wątek zamknięty
oo teraz każdy robi taką jak ja mam 😁
Takie najprostsze 😁 Ej, ale jak na pierwszy raz to przyzwoicie mi wyszła 👀
Ok, szukam kogoś kto mnie nauczy podstaw html tak żeby na obrazek nałożyć i żeby można było edytować i żeby były suwaczki 😁 ktoś się podejmie?
wątek zamknięty
Kto może za kilka dni wystawić mi pokrycie ogierem Andaluzyjskim z PG ok. 390?
wątek zamknięty
Nauczyć, tak za darmo? 😁 Ludzie biorą po paro kuponówe rzeczy bo ten cały html to dobry biznes 😉 Dziś do mnie pisze ktoś "zrób mi prezentację za koniki morskie lub laury dafne..." a wczoraj jeszcze lepiej:"zrób mi za darmo " !!! 😤
wątek zamknięty
kupi ktos ode mnie rumaka za kupon? oddam 🙂
wątek zamknięty
WYMIENIĘ!
Chmurka
x 3
Powiew Eola
x 2
Uzda Posejdona
Dostępny ekwipunek: x 2
Podkowy Posejdona
x 2
Konik Morski
x 2
Zestaw Hery
x 1
Laury Dafne
x 1
Piorun Zeusa
x 1
Woda Młodości
x 1
Zestaw Posejdona
x 1
wątek zamknięty
idziosława, co chcesz za Herę? 😉
łiii, złapałam piramidkę w UFO i sprzedałam młodego, dość słabego jednoroga za 5 kuponów! 🏇 😅
wątek zamknięty
A co możesz zaproponować? Hery najlepiej bym nie oddawała, ale za jakieś fajne propozycje się mogę skusić 😉
wątek zamknięty
florcia9, tak, sama napisalam, ze cena przedmiotu zalezy od jego przydatnosci...
wątek zamknięty