Howrse gra :)

Ja mam:
Chmurka x2
Czarna Orchidea x2
Puszka Pandory x2
Konik Morski x1
Woda Młodości x1
Złote Jabłko x1
Złote Ostrogi x1
Laury Dafne x1
Zestaw Posejdona x1
Podkowy Hefajstosa x2
wątek zamknięty
Co chcesz za złote jabłko  ? 🍴
wątek zamknięty
A co masz?😉
wątek zamknięty
Konik Morski
x 7

Strzała Artemidy
x 4

Uzda Posejdona
Dostępny ekwipunek: x 4

Laury Dafne
x 4

Podkowy Posejdona
x 3

Złote Ostrogi
x 2

Zestaw Hery
x 2

Chmurka
x 2

Różdżka Płodności
x 2

Woda Młodości
x 2

Powiew Eola
x 2

Podkowy Hefajstosa
x 2

Objęcia Morfeusza
x 1

Czarna Orchidea
x 1

Upominek Hestii
x 1

Lonża Boreasza
x 1

Zestaw Posejdona
x 1
ale mam limit aktualnie, dlatego najchętniej za equssy 🙂
wątek zamknięty
Florcik pewnie głupie pytanie ale sprzedasz upominek ?
wątek zamknięty
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
21 lutego 2011 16:10
Florcik, ja również jestem chętna na upominek :kwiatek:
co by Cię interesowało w zamian?
wątek zamknięty
Nie ,nie , nie  w życiu ! sama za niego duuużo walczyłam  😁 15 otwartych rogów !
wątek zamknięty
wyśle  mi ktoś punkciki na iguhh ?  :kwiatek:
bo nie mam jak jednorożca postarzyć -.-
wątek zamknięty
Za Różdżkę mogę dać Jabłko.😉
wątek zamknięty
Nie ,nie , nie  w życiu ! sama za niego duuużo walczyłam  😁 15 otwartych rogów !

ha ja otwarłam 28 i nic  👿 tylko tam NYX i takie tam ponad 3 kuponowe  👿
Florcik co chcesz za różdżkę , zestaw hery ??
wątek zamknięty
niee, różdżek za jabłko nie oddam.Herę za equssy najchętniej, chociaż też nei jest za bardzo na wymianę , ponieważ hoduję rożki i będzie mi potrzebna bo mam jeszcze 1 upominmek na innhym koncie 🙂
wątek zamknięty
Eee to nic więcej mnie nie interesuje. 😀
wątek zamknięty
Mam na wymiankę:
Konik Morski
x 4
Woda Młodości
x 1
Czarna Orchidea
x 1
Laury Dafne
x 1

I punkty dorastania 🙂.

Najchętniej za kaskę ;D.
wątek zamknięty
Ktoś stąd tworzy prezentacje jakieś ładne?  🙂
wątek zamknięty
jakby mi się chciało z tym bawić stworzyłabym ładną ;d ale mi się nie chcę więc mam tylko jakieś tło i 3 ramki 😀
wątek zamknięty
Szukam instruktora! nick: achajka
😀
wątek zamknięty
Po ile chodzą punkty dorastania ;>?
wątek zamknięty
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
21 lutego 2011 16:53
Zasadniczo w sklepie kosztują 300 eq, nie wiem czy ktoś da więcej 🙄
wątek zamknięty
Nie bedzie mnie jakies 3 godz. kto chciał mi wysłać zaproszenie w zwiazku z przedmiotami to niech wysyła, jak wróce to wszystko poprzesyłam.
wątek zamknięty
florcik ja tworzę 😉
wątek zamknięty
Bay- możesz podesłać linki do stworzonych już  ? 🙂 i co byś chciała za stworzenie takiej prezentacji  ?
wątek zamknięty
21 lutego 2011 17:01
Napisała do mnie dziewczyna że chce się wymieniać przedmiotami z CR, wchodzę na jej profil a tam, nie dość że staż 1 dzień to jeszcze grafika z mojej prezentacji 😵
wątek zamknięty
florcik najprostszy przykład pojawi sie zaraz w miejscu prezentacji Paci [howrse paciaworo]. ale ja tam wolę inne 😀 np wszystko tworzone programowo, wszystkie napisy itd 😉 biorę przedmiot z rynku czarnego na angielskim lub ewentualnie na polskim 😉

edit - prezentacja Paci 😉
wątek zamknięty
Szukam kilku (dokładnie 6 ;p) osób, które pomogłyby mi w przerzuceniu punktów dorastania 🙂 Bo chciałabym się dowiedzieć czy dziś mi wyjdzie jednoróg. (7 próba!!)
Tzn. ja ładną prezentację mogę zrobić komuś w kilka minut, tylko samej sobie mi się nie chce, bo aż tak mi to nie jest potrzebne 😀
Taką prezentację jak wyżej to łatwo się robi, tylko, że trzeba się tym bawić w HTMLu.
wątek zamknięty
Bay genialna prezentacja !
Husaria ja mogę; ]
wątek zamknięty
Chodzi o punkty? No to ja ci wyślę z konta Mjetek a ty mi wyślesz na Husaria. Jak chcesz mogę ci dać jeden punkt gratis z konta koleżanki, która już chyba w howrse grać nie będzie.
wątek zamknięty
21 lutego 2011 17:11
Bay, tak z ciekawości bo ja kompletny szczypior jeśli o to chodzi, u Paci na prezentacji jest obrazek, jak go później uzupełniać? Bo obrazek zrobić to jedno ale żeby to później pouzupełniać to już problem. W htmlu? Bo jak np. uzupełnię w programie to problem z uaktualnieniami, za to jak zrobić żeby później trafiać w ramki z napisami? Może być na PW coby tu nie zaśmiecać o ile w ogóle chcesz udostępniać tą wiedzę 😁
wątek zamknięty
Bay -świetna ! 🙂 To ja sie zgłaszam na to ! 🙂 Powiedz co dokładnie chcesz🙂 (nie wiem czy nie będzie limitu, bo wysyłałam ci chmurkę niedawno ) 🙂 i właśnie tez poproszę najprostszą tylko więcej tych "okienek do pisania" u mnie by były jeszcze pokrycia, współpraca, osiągnięcia itd,. I ogólnie daję Ci pole do popisu, chciałabym tylko też taką delikatną,wszystko zaokrąglone🙂
wątek zamknięty
w HTML się robi ramki, uzupełniać można normalnie, sama tak robię ;p
wątek zamknięty
Misskiedis normalnie edytujesz prezentacje 🙂 tam są te ramki, klikasz w nią i piszesz co chcesz 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.