na angielskim howrse oferuję krycie tym panem
http://www.howrse.com/elevage/fiche/?id=13202460 500e
wątek zamknięty
aga lusitano mozna dostać za ileś tam reniferów i jest to nowa rasa. 😉
dzięki za odp 😉
wątek zamknięty
Kupie ogiera hanowerskiego, dorosłego, z PG co najmniej 353, do 5000. 😉
wątek zamknięty
sei za dobry to on nie jest, nie ukrywam :P
Już wam wyjaśniam. Czekam do wiosny bo eee... Mam kaprys? 😀 Lubię robić te gry wiosną jednak. Może dlatego że kiedyś mi zimą nie wyszło? 😁 (ale początkujący byłam, pewnie nieźle namiszałam). No ale moje źrebki mają teraz po 6 msc i fajnie będzie (i jest) że jutro wiosna, to zacznę prawidłowo wiosenny tryb gier od 8 msc 🙂
wątek zamknięty
[...] w końcu się zdecydowałam i hoduję andaluzy 😁 http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=489773 tutaj mój ogier który będzie krył 😍 [...]
Koń jest świetny! Jeśli dobrze go wyszkolisz, to może skorzystam ze stanówki, jeśli nie będzie za kupony. 🙂
wątek zamknięty
błagam, przerzuci mi ktoś coś? 👀
xxflygirlxx dałabyś radę złapać coś z Ealo i wrzucić na MsCarmen? :kwiatek:
wątek zamknięty
Solniczka, okej 🙂 możliwe, że będzie za rzeczy z CR 😁 Ale moze akurat będziesz coś miała :kwiatek:
wątek zamknięty
Wyśle mi ktoś jabłko? Odwdzięczę się gównem albo jabłkiem 😉
Nick Roulett
wątek zamknięty
Na polskim?
edit-na polskim Ci nie mogę jeszcze wysyłać 😤
wątek zamknięty
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=179541 opłaca się sprzedać? 34 eq oferowali za niego..
wątek zamknięty
Tak, na polskim howrse 🙂
La.Chevaux, 34 equus? To nie możliwe Poniżej 500 equus nie da się zejść.
wątek zamknięty
la.chevaux ma słabe GP (jak na obecne "polskie" normy), więc sprzedaj i kup lepszego.
wątek zamknięty
A ja kupię wszystkie niechciane konie 😀😀 Byle do 1 tyś EQ 😀😀
wątek zamknięty
edit: ucięło mi zera :p miało być 34 000
wątek zamknięty
Dziękuję 🙂 , już zaliczyłam 🙂
wątek zamknięty
la.chevaux ma słabe GP (jak na obecne "polskie" normy), więc sprzedaj i kup lepszego.
Chodzi ci o PG? ale to dlatego, że jest dostany na początku.
wątek zamknięty
xxflygirlxx poszły ostrogi, chciałam różdżkę, ale nie mogę jej wysłać... w ogóle jej nie widać w tych wysyłanych rzeczach )-: dzięki :kwiatek:
wątek zamknięty
Chyba coś jest nie tak z wysyłką Różdżki. Ostrogi od razu się wysłały, Różdżki nadal nie mogę. 🤔
wątek zamknięty
Kupię chmurki za equus! Trochę ich potrzebuję, więc przyjmę każdą propozycję. 😉
wątek zamknięty
xxflygirlxx ja mam tę różdżkę z kalendarza, może to ma jakiś związek... ale nie, zaraz, ostrogi też. to ja nie wiem... no trudno, dzięki mimo wszystko za przerzutkę :kwiatek:
wątek zamknięty
Kupię chmurki za equus! Trochę ich potrzebuję, więc przyjmę każdą propozycję. 😉
Mam trzy. Tylko jaką cenę proponujesz za jedną?
wątek zamknięty
Mam na wymianę:
Czarna Orchidea x3
Złote Ostrogi x2
Laury Dafne x1
Konik Morski x2
Chmurka x1
Piorun Zeusa x1
Strzała Artemidy x1
Lonża Boreasza x1
wątek zamknięty
sei za dobry to on nie jest, nie ukrywam :P
Już wam wyjaśniam. Czekam do wiosny bo eee... Mam kaprys? 😀 Lubię robić te gry wiosną jednak. Może dlatego że kiedyś mi zimą nie wyszło? 😁 (ale początkujący byłam, pewnie nieźle namiszałam). No ale moje źrebki mają teraz po 6 msc i fajnie będzie (i jest) że jutro wiosna, to zacznę prawidłowo wiosenny tryb gier od 8 msc 🙂
jak na angielskie howrse i taka cene to jest najlepszy. nie kazdy chce miec zrebaka ze skillsami. wiekszosci zalezy na wysokim gp 😉 z reszta na brak chetnych na niego nie narzekam. pozostałe ogiery tez mi 'schodza' 😉 ot rzucilam haslo.
wątek zamknięty
Mówi się PG czy GP? Trochę się pomieszałam w tym... 😡
wątek zamknięty