oddam trzy konta na howrse.com, nic szczególnego, żadnych zaawansowanych poziomów itp, na 2 są konie, w tym na jednym źrebna kobyła, ja teraz nie gram, a może ktos nie chce czekać ileś dni na możliwość przejścia na nastepny poziom 😉
wątek zamknięty
Ma ktoś na zbyciu Golden Apple? :kwiatek:
jak coś na konto kueimu, ewentualnie wymiana ale nie mam nic ciekawego...
wątek zamknięty
chce się zarejestrować ale tam gdzie podaje nick itp wyskakuje mi komunikat "The godfather you have typed doesn't exist." o co chodzi? ;| aa i czy jest potrzebny promotion code.
wątek zamknięty
A podajesz tam swój nick? Czy czyjś? To jest pole na nick osoby, która ci grę poleciła (sądząc po komunikacie).
wątek zamknięty
Dzisiaj w mojej stajni się zarejestrował jakiś gracz, który jest ósmy w rankingu! Niezłe halo, co?
A tak przy okazji, wykonuję zadanie na 5. levelu Achievements:mam mieć total 250 pkt. umiejętności u jednego z moich koni. Udało mi się to zrobić z Phineasem, ale jakoś nie pokazuje mi się informacja, że zadanie jest już zrobione...O co tu chodzi?
Wiem, że jest koniec Czerwca i Achievementsów, ale czy ktoś mógłby mi te wszystkie zadania na levelu 6 i większym przekopiować? (Tak, tak, już nie pora na zaliczanie, ale bez tych zadań będę się nudziła...)Please... :kwiatek:
wątek zamknięty
Czasem musi minąć doba żeby się zaliczyło. Koń musi być Twojej hodowli.
wątek zamknięty
Mam zrebaka (dzisiaj urodzonego) Morgana o imieniu Armand de Brignac po Saint Amour(hanower) od Stary night lights(arabka)
Ktos chce ? 😉 Jest masci Flaxen Liver chestnut
wątek zamknięty
Dobra, zobaczymy, dzięki 😉
wątek zamknięty
a czy ktoś może mi polecić grę? 🙂
wątek zamknięty
Ktoś pisał że ma MA na wymianę? Mój nick Maanja - na stronie spis rzeczy które mam.
wątek zamknięty
Oh Boze... Sorki pomylilam sie -zrebol nie jest po Saint Amour tylko po 600.90RagingRed 😵
wątek zamknięty
Pilnie potrzebne AT! Najlepiej 2 sztuki.
wątek zamknięty
Jest pierwszy lipca, a nadal nie zniknęły Achievements, co się dzieje? 🤦
wątek zamknięty
Z tego co pamiętam żaden nawóz nie jest potrzebny. Sadzisz jabłoń raz na zawsze i czekasz miesiąc na każdy zbiór. Jeśli będziesz chciała zrezygnować z jabłek, trzeba będzie skasować pole. (no i edit posta powyżej więc mój nie ma sensu, ale niech zostanie).
Nie wiem od kogo z volty dostałam wczoraj AT, ale dzięki 🙂
wątek zamknięty
Mi też nic nie zniknęło, wszystkie poziomy są 🤔 to ja już nie wiem co i jak...
wątek zamknięty
Dali ogłoszenie, że kasują poziomy 6 lipca i od razu wprowadzają kilka zmian. Teoretycznie można by się jeszcze do tego czasu pobawić w zaliczanie, ale chyba już nie działa. Przynajmniej tak gdzieś wyczytałam.
wątek zamknięty
😅 Nie chciałby ktoś kupić arabka ode mnie ??? 😅
imie: Hilfskraft ( to coś związanego z pracą po niemiecku 🤣 )
rasa : koń arabski
maść : Fleabitten Grey
wysokość : 14.3 " rąk "
data urodzenia : 10 czerwca 2010 rok
Zarobki 🤣 : 69 equus
Jest w pełni wytrenowany z :
- Stamina
- Speed
- Dressage
- Trot
- Jumping
Potrzebuje kaski na utrzymanie 5 innych koni 😉 A sprzedać go muszę z żalem 😕
A tak w ogule to do czego służy chronos timer ??? 😡
Moge też sprzedać źrebaka 100 % fjord 😅 był dla kogoś niby i licytowało 16 różnych osób a jednak trafił do mnie 🤣 Tylko że mam już tylko 187 equus Jak moge zerwać umowe ??? o prace
wątek zamknięty
Nie wiem jak z zerwaniem umowy, ale za ile chcesz tego arabka sprzedac? ja mam cos kolo 9000 equus... 😉
wątek zamknięty
O rety Pacia, weź go po prostu wystaw na aukcję i już.
Chronos Timer służy do treningu koni - dzięki niemu trening trwa 2x krócej.
Umowy o pracę chyba nie da się zerwać.
wątek zamknięty
Siemaa 🙂
Dzisiaj tak mi sie nudziło że założyłam sobie konto na howrse 🙂 no i mam takiego questa 27 w którym mam takie zadanie :
"Mission: Enter the number of equus earned for inviting a new player:"
no i nie wiem co mam zrobić bo gram sobie sama , a nie znam osób które w to grają 🙂 więc może wy mi pomożecie 😀 ?
wątek zamknięty
Czy ktoś ma na sprzedaż klacz osła???? Nie musi być dorosła może być na wet źrebak...
w jakiej dobrej cenie. ja mam na sprzedaż konia o imieniu Lotar link
http://www.howrse.com/marche/enchere?vente=deBardzo bym prosiła o odpowiedź 🙇...
wątek zamknięty
Dobra już wiem o co chodziło i sobie poradziłam 🙂😉
wątek zamknięty
Ej nie moge poradzić sobie z misją 27 trzeba tam zaprosić przyjaciela i puźniej jakis kod wpisać POMOCY ?? Nie wiem oco kaman
wątek zamknięty
Ja tez nie wiedizłam o co chodzi 🙂 Musisz wpisać tam 300 🙂
wątek zamknięty
Większość osób tutaj gra od bardzo dawna, zanim wprowadzono zadania o które pytacie. Na szczęście przybywa nowych graczy 😉
Mam kilka 20* ogierków Purebred Spanish Horse na sprzedaż jakby ktoś chciał.
wątek zamknięty
Ja w przodkach mojej klaczki znalazłam oto konia takiego maści :
http://www.howrse.com/elevage/fiche/?id=9815150
wątek zamknięty
Oryginalnie był/a gniada ? ;]
wątek zamknięty
oryginalnie była Dun czyli bułana czy coś w tym stylu 😉
wątek zamknięty