Howrse gra :)

Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
28 stycznia 2009 15:33
rosnie o 2 miesiace 😉
to teraz ja mam pytanie jezeli chodzi o achievements.
moj konik ma 3 latka, a dalej mi pokazuje, ze kolejny goal to "Breed and own a horse that is at least 1 year old" oraz "Breed and own a horse that is at least 2 years old". co mam z tym zrobic?
wątek zamknięty
aleqsandra   Kreujemy swój świat tym w co wierzymy
28 stycznia 2009 15:49
wątek zamknięty
rosnie o 2 miesiace 😉
to teraz ja mam pytanie jezeli chodzi o achievements.
moj konik ma 3 latka, a dalej mi pokazuje, ze kolejny goal to "Breed and own a horse that is at least 1 year old" oraz "Breed and own a horse that is at least 2 years old". co mam z tym zrobic?

Edytka, jeśli dobrze zrozumiałam, niektóre osiągnięcia (w tym te, które wymieniłaś), potrzebują dnia na aktualizację. wtedy pokazuje się takie "i" w kółeczku. sprawdź jutro, czy mówię prawdę 😉
wątek zamknięty
oby tak, bo mój koń też ma już dużo więcej, niż dwa lata, a te dwa punkty nadal nie są zaliczone... wszystko super, świetnie, szkoda tylko, że jak się dzień skończy, to żeby znowu coś zrobić, trzeba albo użyć aging point, albo czekać 😁 ale mam dopiero dwa dni stażu, może potem się jeszcze coś rozkręci 😀
wątek zamknięty
ja się tak własnie upupilam, zużyłam wszytskie aging points, nie stac mnie na kupienie kolejnego i musze czekać  :/ 
faaaajna ta gra, można się pobawic w "chodoffce"  😀
wątek zamknięty
aleqsandra   Kreujemy swój świat tym w co wierzymy
28 stycznia 2009 16:01
ja mam nick aleqsa  😎

kurde, wkręciłam się xD  💘  😅
wątek zamknięty
EKHEM nie tylko Ty tak zrobiłaś  😁 Teraz kombinuje jak zdobyc ten 1 aging point ale mi nie idzie. Poprosilam szefa o podwyzke nawet 😜
Ja mam taki sam nick. Kupiłabym źrebaczka ale kasy nie mam - moze ktos chce oddac konia? :kwiatek:
wątek zamknięty
Jak długo mam czekać żebym mogła zaliczyć następny poziom w "The riding levels"?Gram w to od 2 dni i jest napisane, że jestem za krótko zarejestrowana
wątek zamknięty
Lov   all my life is changin' every day.
28 stycznia 2009 16:57
Ja mam nick ontariowa 😁
a jak się mogę jako groomer zatrudnić?
wątek zamknięty
na drugi riding level chyba trzeba poczekać pięć dni. a jeśli chodzi o zatrudnienie się jako groom, o ile się nie mylę - profile - my job i tam można coś znaleźć 🙂
wątek zamknięty
Blue_Angel 10 dni musisz czekac.
Lov - kliknij w PROFILE, potem w MY JOB. No i tam bedziesz miala rozne prace,wybierz jedna, kliknij i tyle. Zdarza sie czasem ze nie ma zadnej pracy to troche poczekaj.
wątek zamknięty
kolejne levele można zaliczać co 10 dni...
co też zresztą niezmiernie mnie wkurza, ja bym chciała już!   🏇 😉
wątek zamknięty
Też bym chciała już, ale może i dobrze ze nie moge, bo bym siedziala na tej grze a tak prace straciłam (nawet w grze mi nie idzie) bo pracodawca nie mial mi czym placic, wiec nie mam kasy zeby coś kupic, skonczyly mi sie aging points i nie moge sie juz bawic 😉

ale przynajmniej daje mi to pewne minimalne szanse na pouczenie sie do prezentacji 😉

(powiedziała K. siedząc na Volcie)
wątek zamknięty
Pisałyście, że konia trzeba położyć spać przed godziną 22 ich czasu. Tylko, który to czas? W historii po wykonaniu wszystkich czynności pokazuje mi się , że już jest 21, a u góry zegarki koło pogody mówią co innego 😉
wątek zamknięty
Kami   kasztan z gwiazdką
29 stycznia 2009 08:45
Nie patrz na historię - ona odlicza tylko czynności. Czas realny jest właśnie na górze tylko trzeba sobie dodać godzinę - czyli jak tam jest 21.00 to znaczy że jest 22.00  😉
wątek zamknięty
Dzięki 😉 dopiero zaczynam grać i jeszcze we wszystkim się nie połapałam
wątek zamknięty
Niewidzialna   Czołowy hodowca Re-Volty
29 stycznia 2009 20:13
Mój nick to Niewidzialnaa245  😀 Jak na razie próbuje się w tym połapać 😜
wątek zamknięty
29 stycznia 2009 20:27
my teraz staramy sie zdobyc jak najwiecej pucharow. na razie mamy 18 w wyscigach, 2 w crossie i 1 w w trot  😁
wątek zamknięty
ooo, ja jeszcze nie mogę startować, nie mam kasy na siodło :/
a jest z tego coś jeszcze oprócz pucharów ;> ?
wątek zamknięty
29 stycznia 2009 20:47
kasa  😀
wątek zamknięty
Lov   all my life is changin' every day.
29 stycznia 2009 21:17
A ktoś zna jakieś kody, coś, żeby się szybciej dorobić? 😁
wątek zamknięty
Lov,  z tego co przeczytałam to kody wychodzą co miesiąc, ale na styczeń nie było 😉
wątek zamknięty
taaa raz podałam kody pensjonariuszom w moim EC i jakaś dobra duszyczka na mnie pokapowała 🙄 straciłam karma point
wątek zamknięty
jeszcze cos podobnego jest na horseland.com 😉
wątek zamknięty
[quote author=kurczak_wtw link=topic=1802.msg160735#msg160735 date=1233266054]
taaa raz podałam kody pensjonariuszom w moim EC i jakaś dobra duszyczka na mnie pokapowała 🙄 straciłam karma point
[/quote]
A za granie na kodach mozna stracić karmę? Myślałam, że te kody są ,,legalne''...
wątek zamknięty
tak, są legalne ale: "oryginalnie" kody można znaleźć w końskich gazetach, nie można ich podawać na lewo i prawo, bo gazeta by nie zarabiała, jakby np. jedna osoba ją kupiła i wszystkim innym podała kody. chyba, że mówimy o czymś innym ja mówię o press code.
wątek zamknięty
Mi chodziło o promotional codes (które sie wspisuje w zakładce Passes) 🙂 Ale nie wiem, czy to to samo jest 😉 Za krótko tam jestem (od grudnia) i nie rozgryzłam jeszcze wszystkiego
wątek zamknięty
mówimy o tym samym  😉
wątek zamknięty
ooo, ja jeszcze nie mogę startować, nie mam kasy na siodło :/
a jest z tego coś jeszcze oprócz pucharów ;> ?

no właśnie tez nie mam kasy na siodło :/// mam już ogłowie, koń podkuty, 99% treningu ujeżdżeniowego zrobione a ja nie mogę nigdzie wystartować 🙁(

kto mi powie co to jest "horn of plenty", do czego to jest i jak go mogę użyć?
wątek zamknięty
Horn of plenty- to Rożek Obfitości 🙂 Taki róg, w którym znajdziesz różne ,,niespodzianki'' np. jabłka, rzepy, kasę, czasem możesz znalesc siodło nawet lub i jakąś rzecz z Black Marketu (ja znalazłam tam ,,Golden Apple'' i MG Saddle) 🙂 Mozesz go kupić za 1 passa w BM lub dostać za wykonanie jakiegoś zadania. Jak go dostaniesz, wchodzisz w Black Market, znajdujesz Horn of Plenty, wchodzisz w to i tam jest  rubryka ,,Buy the horn of plenty'' i sa takie 2 kółeczka, zaznaczasz to drugie (zdaje się  ,,Purchase with  from my stock"😉  i zaznaczasz Surprise w sąsiedniej rubryczce ,,Confirm". Mam nadzieję, że jasno wyjaśniłam 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.