deborah, zgrywaj te, co na fejsiku są! Młody jest zajebiaszczy 😍
wrzuciłam do młodych koni nie chcę zaśmiecać ...
kaszmirowa2302, czemu on ci tak bryka?
stop klatki z drążków
nie wiem czy do drugie nie nadaje się raczej do koniokrytyki hihi

Katija, w trakcie przejazdu to nogi zmieniał przez bryk, a na początku to nie wiem. On w charaterku ma, że lubi sobie pobrykać, szczególnie, jak trzeba do przodu, a on woli do tyłu 😉
Nie wiem jak to zrobię ale mam za 2 tyg zawody w Warce 😂
Dramka, my niby za tydzień pierwsze otwarte w Sopocie.
A tu jak na razie wciąż nie ma opcji wyjścia na zewnetrzy plac, bo podłoże nie nadaje się do niczego. Także chyba raczej sobie je odpuszcze nawet jesli sie odbędą.
Ja jestem na etapie lonżowania po przerwie zimowej więc jestem w d... Natomiast bardzo chce jechać na te zawody 🙁 Boje się że jak za szybko zacznę skakać to znów sobie rozwalę plecy na początku sezonu 😤 Większy mam problem ze sobą żeby siebie wdrożyć w trening niż z koniem 😵
Dramka, to faktycznie strasznie szybko, my w tym sezonie na razie 4jazdy skokowe w tym 2 w tym tygodniu a koń się zachowuje jakby nie było żadnej przerwy 😀 tylko kondycyjnie trochę kiepsko, miałam jechać na legię w przyszły weekend ale to zdecydowanie za wcześnie, bo na LL to mi się nie chce jak już jechać to minimum L,P , tak że, myślę o hubercie 5 maja bądź podkowie 12tego.
Mało wiem 🤔 Natomiast chce jeździć puchar sielanki..też myślę żeby niżej jechać..
Jesteś na etapie lonżowania a za tydzień chciałaś Nke jechać?? 😲 wow... dla mnie hardcore
Bosz, ja się po tej Legii muszę zarejestrować. Papierologia i koszty mnie nieco przerażają :/
a ja jutro bedę popełniać pierwsze skoki od sierpnia ubiegłego roku 😀
Brzask no coś ty! Nie N-ke 😲 Myślałam o LP, ostatecznie samo L. I za 2 tyg 😉
Dzionka Cieszę się że mam już załatwione, chociaż nie wiem czy moje badania są ok.
Dramka, no zazdroszczę... Najachętniej bym sobie te Lki towarzysko jeździła, ale nie zawsze się da niestety :/
Dzionka, A chcesz rejestrować sie w PZJ czy WMZJ?
ja już mam ogarniętą pipierologię 😀 tylko badania w poniedziałek i będzie komplet
Dramka, no to już ma jakieś szanse powodzenia 😉
To ja widzę, że jestem zachowawczym tchórzem tak bardzo na serio. Skoro zastanawiam sie nad pojechaniem L,P tudzież w ogóle odsunięciem jeszcze startu właściwie dlatego, że zmieniłam kiełznanie, więc nie wiem czego się spodziewać w parkurze.
Ja już na szczęście papierologię mam załatwioną. Śmieszne białe te plastiki w tym roku.
Dziewczyny sama nie wiem 🙄 Ta zima w tym roku 👿
Brzask, w WMZJ tylko. Badania też nie mam, niczego nie mam 😀!!
Kogo spotkam na Legii w końcu?
No to bez przesady, nie takie koszta znowu, przy pierwszej rejestracji najwięcej tylko.
No ale u mnie to wlasnie będzie pierwsza rejestracja 🙂
To ja widzę, że jestem zachowawczym tchórzem tak bardzo na serio. Skoro zastanawiam sie nad pojechaniem L,P tudzież w ogóle odsunięciem jeszcze startu właściwie dlatego, że zmieniłam kiełznanie, więc nie wiem czego się spodziewać w parkurze.
Klami, jak nie pojedziesz, to się nie dowiesz 😉 Przybij piątkę, też nie wiem, jak konio na parkurze na haku będzie się zachowywał. W razie draki, wezmę ze sobą inne ogłowie 🙂
Dzionka, do roboty, zepnij się i i zarejestruj 🙂
a Ja się ubrałam w białe bryczki i frak tak paraduje sobie po domu 🤔wirek:
Własnie jechał ' na eurosporcie' :P Marcus Ehning na Plot Blue na czyms co w TV wygladalo jak munsztuk. Ktos wie co to za kielzno? Jakis skokowy munsztuk czy zwykly czy co?
Ominely, jutro bedzie GP 😉
Zorilla, a o której, jeśli mogłabyś powiedzieć? :kwiatek:
Wiedza pozyskana z programu telewizyjnego pozwala mi sadzic iz o 20 😉