kącik skoków

Salto piccolo gratuluje  😀 ja popylalam po calych korytach z kucykiem w reku moze mnie widzialas 😉
Happiowa   córka grabarza
21 maja 2012 15:40
wiecie może czy w poczernienie odbędą się zawody w ten weekend? bo w kalendarzu wmzj są, ale nigdzie nie ma propozycji...
Pewnie przez warke będą odwołane bo będzie za mało zgłoszeń. Szkoda bo Marcin chciał tam jechać przed ogólnopolskimi na Legii
Koniczka   Latam, gadam, pełny serwis! :D
22 maja 2012 07:45
W Poczerninie to często tak jest, że zawody są w kalendarzu, a potem nawet propozycji nie wypuszczą.
W Warce też będzie mało, przez Gajewniki.
W Warce też będzie mało, przez Gajewniki.

Nie sądzę  😉
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
22 maja 2012 08:20
halo,halo,pomorze - będą skoki w Kwiekach  😅 podczas el. do OOM w WKKW i uj 16-17.06 - nowe podłoże - kwarc z fizeliną  💃
22 maja 2012 13:25
dobra, poczernin odwołany
Bischa   TAFC Polska :)
22 maja 2012 14:42
Kiedo ZO na Legii?
22 maja 2012 14:59
poprawka: za stronie wmzj jednak pojawiły się propozycje...ale jako ZT
Fajnie  😀
Ponia   Szefowa forever.
22 maja 2012 19:48
Ponia a co to się stało?  👀

Została sprzedana, więc już się razem w tym wątku nie pojawimy.
To tak na pożegnanie, fotki z jednej z naszych ostatnich jazd 😉

Bischa 1-3.06

edit.
wilczyk wydaję mi się, że Cię widziałam  😉
diabeli   Jak idziesz na szczyt to nigdy nie jest z górki!
22 maja 2012 20:13
  Wooow dzięki Ktoś.
  Skąd masz informacje? Zarzucisz jakimś linkiem z propozycjami?  😉
Ponia czyli transakcja sfinalizowana. W sumie się nie dziwie- grzechem by było nie wziąć takiego złotego konia  😀
Pozostaje życzyć nowej właścicielce pociechy z konia i samych sukcesów  😉
23 maja 2012 07:22
diabeli, no proszę,kto tu zawitał 🤣

wg kalendarza na pomorskizj.pl mają być ZR,propozycji jeszcze nie widziałam,ale trochę jeszcze szybko na nie,mam nadzieję,że się pojawią,wtedy cała stajnia pojedzie - cześc na wkkw,cześć na skoki 😉
ekuss   Töltem przez życie
23 maja 2012 19:45
Jak myślicie- czy konia 14-to letniego da się nauczyć skakać? Wpadł mi w oko ładny wałaszek, właśnie 14-to letni, jak na islanda niemały (155-160, dowiem się dokładniej), bardzo do przodu, energiczny i się zastanawiam czy konia w takim wieku można wdrążać w skoki? Moja Frigg niestety skoków specjalnie nie lubi, woli pracę bardziej ,,naziemną" .
deborah   koń by się uśmiał...
23 maja 2012 20:41
salto piccolo, salto widzimy na zdjęciu tylko gdzie to piccolo?  👀 👀 😁
Jestem w szoku !!! Wedle propozycji zawody odbedą sie na świetym kwarcu. Towarzyskie ?? Szok !!!!
kwarc już chyba nie jest taki święty. Jest otwierany co jakiś czas i wszyscy mogą sobie na niego wjechać... W końcu po coś go zrobili.
Można?
Tak skacze konik polski 😉:
24 maja 2012 06:50
my się chyba w Sopocie pojawimy w niedzielę 🙂

są propozycje BB juz  😅
http://csjbialybor.pl/pobierz/propozycje/propozycje_29-06_do_1-07-2012_skoki.pdf

Sisisa, widziałam was na żywo w Bałtowie i Skaryszewie. Wielki podziw dla waszej dwójki 🤣
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
24 maja 2012 19:37
Halo halo a co nikt tu nie wstawia zdjec z Damaszki? Jak bylo ?
Klami dlaczego na Casmaronie jechal M. Hartman? 😉
domiwa bo Klami go poprosiła 😉

U nas zdjęć brak bo fotografa z nami nie było ;/;/ Może jak dostanę filimik to wrzucę, ale nie ma się czym chwalić zbytnio. Stylowo tak w kit wyszło.
24 maja 2012 20:00
xxagaxx aaa🙂 myslalam, ze tu kon wlasciciela zmienil 😉
Kazde zawody ucza  wiec wstawiaj chetnie ogladne. Na pewno nie bylo zle🙂
domiwa masz rację 😉 Uczą jak nie jeździć :P Postaram się o filmik i wstawię 😉
domiwa, jak juz aga napisała, jechał na nim, bo go o to poprosiłam. Ogrowi z jakiegos powodu załaczył sie na tych zawodach tryb ogier i poruszalismy sie głównie na dwóch nogach. W niedziele nie udało mi sie nad tym zapanowac i zdrowo przyziemiłam na rozpreżalni. Stąd zmiana jezdzca.
24 maja 2012 20:35
xxagaxx oj tam po to sie jezdzi na zawody, zeby bylo lepiej🙂 z reszta na pewno nie bylo tak zle jak mowisz🙂czekam cierpliwie 😉
Klami aha rozumiem. Kurcze nie ma nic gorszego niz wspinajacy sie kon. Moze Ogor zorientowal sie dopiero, ze jest ogierem  😉 a tak widzialam po wynikach, ze w sumie jedyna sensowna osoba byl on , zeby dac mu konia. A moze lepiej go wyciac jak bedzie sie powtarzalo? Z tego co kojarze kryc raczej nie bedziesz? 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się