Ponia czyli transakcja sfinalizowana. W sumie się nie dziwie- grzechem by było nie wziąć takiego złotego konia 😀 Pozostaje życzyć nowej właścicielce pociechy z konia i samych sukcesów 😉
wg kalendarza na pomorskizj.pl mają być ZR,propozycji jeszcze nie widziałam,ale trochę jeszcze szybko na nie,mam nadzieję,że się pojawią,wtedy cała stajnia pojedzie - cześc na wkkw,cześć na skoki 😉
Jak myślicie- czy konia 14-to letniego da się nauczyć skakać? Wpadł mi w oko ładny wałaszek, właśnie 14-to letni, jak na islanda niemały (155-160, dowiem się dokładniej), bardzo do przodu, energiczny i się zastanawiam czy konia w takim wieku można wdrążać w skoki? Moja Frigg niestety skoków specjalnie nie lubi, woli pracę bardziej ,,naziemną" .
domiwa, jak juz aga napisała, jechał na nim, bo go o to poprosiłam. Ogrowi z jakiegos powodu załaczył sie na tych zawodach tryb ogier i poruszalismy sie głównie na dwóch nogach. W niedziele nie udało mi sie nad tym zapanowac i zdrowo przyziemiłam na rozpreżalni. Stąd zmiana jezdzca.
xxagaxx oj tam po to sie jezdzi na zawody, zeby bylo lepiej🙂 z reszta na pewno nie bylo tak zle jak mowisz🙂czekam cierpliwie 😉 Klami aha rozumiem. Kurcze nie ma nic gorszego niz wspinajacy sie kon. Moze Ogor zorientowal sie dopiero, ze jest ogierem 😉 a tak widzialam po wynikach, ze w sumie jedyna sensowna osoba byl on , zeby dac mu konia. A moze lepiej go wyciac jak bedzie sie powtarzalo? Z tego co kojarze kryc raczej nie bedziesz? 😉