Czy Dworcika powinna ustąpić z funkcji i stanąć do nowych wyborów

adrianna, idź spać.
ash   Sukces jest koloru blond....
19 lutego 2010 23:16
Nie udzielam się za dużo na forum,ale czytam je bardzo regularnie i uważam że jest dobrze moderowane,czyste i przejżyste,A moderator też człowiek-wpadki się zdażają! Głosuję na NIE
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
19 lutego 2010 23:19
zabeczka coz z Ciebie tez caly czas sie wychwalasz jaka to Ty super jestes sama z ksiazek sie wszystkiego nauczylas, tak wszystko to pelen natural. Juz zostalas mistrzem szkolenia! Gratuluje umyslu.
Dostalo Ci sie na forum i znowu zaczynasz komenty? Zostaw je dla siebie  🤔wirek:

Odezwał się kanon inteligencji który nie rozróżnia wałach o ogiera. żenujące.
adrianna32   oni wojne pokazuja a o pokoj walcza
19 lutego 2010 23:21
walach od ogiera ❓  🤔wirek:
nierozroznia a gdzies Ty to wyczytala hahahhaha dobra jestes pzyeczytaj jeszcze raz i wroc. 👍
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
19 lutego 2010 23:22
adrianna32 vs zabeczka17 wreszcie trafiła kosa na kamień 🙂
idę zrobić popcorn 🙂
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
19 lutego 2010 23:23
adrianna32, Mimo, ze ignora mam włączonego na twoją osobę, to nie mogę się powstrzymać by nie skomentować.
Śmiecisz, bałaganisz. Nie wnosisz nic nowego, tylko zamieszanie i ciągłe masz wonty, ze cię traktują nie poważnie.

Zresztą co się dziwić... po takim powitaniu i początku na forum... 🙄

zabeczka17, Sama nie jesteś. Też mnie wpienia.
Ktoś, dawaj podwójną porcję 😁
trzynastka   In love with the ordinary
19 lutego 2010 23:24
Ktoś, Zen siadam z wami przed ekranem, bo być może ostatni raz mogę obserwować i nie uspokajać stron 😉
kujka   new better life mode: on
19 lutego 2010 23:25
to i ja sie dolaczam, moze to byc kolejny pojedynek stulecia! 😁
19 lutego 2010 23:26
kujka, Brakuje jeszcze komentatora i ringu do tego 😁
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
19 lutego 2010 23:27
Wybaczcie nie zniże się do jej poziomu i sorry Notarialna że mi sie wypsnęło. wole poczytac sobie inne wątki.
Ktoś, ja też chcę popcorn! Właśnie zostałam zmiażdżona na PW privem od same-wiecie-kogo. Niech mnie ktoś przytuli  😕

😀iabeł: 😀iabeł: 😀iabeł: 😀iabeł: 😀iabeł:

A myślałam, że się zapowiada wieczór bez kompa  🏇
Odróżniasz już wałacha od ogiera?  🤣
19 lutego 2010 23:29
po tym pw moze W KONCU tak!
zen, kujka, spadam przez Was z krzesła ze śmiechu 🤣

Będę na dniach wycinać Kucunia, więc myślałam, że po prostu zapytam lekarza, czym się koń różni przed, a czym po. Ale dzięki temu forum będę mogła zaskoczyć doktorka i porazić go swoją wiedzą 😀iabeł:
adrianna32   oni wojne pokazuja a o pokoj walcza
19 lutego 2010 23:34
Wariatki nie no padlam ogier to pewnie z pochwa, walach to zrebak a ogier to ze shreka dobrze? 😁
19 lutego 2010 23:35
adrianna Ty nie sil się na żarty, wystarczy jak będziesz pisała co myślisz lub co wiesz.  😉
No nie... dostałam osobiste zaproszenie do tego wątku i... już po ptokach... a tak chciałam popcornu 😉
No nic. Widać nie mój czas. Idę po miotełkę, bo północny czas na ogłoszenia ^^
19 lutego 2010 23:36
ninevet, Trafiłaś w sedno 😁
Chyba jej nikt tutaj na poważnie nie traktuje 😁
Jak za głęboko wytną, to może i z pochwą, kto wie..? ninevet, ja chyba nie chcę, żeby adrianna przekazywała nam swoją wiedzę 😁 Mój mózg może nie wytrzymać takiego natłoku informacji 😲
19 lutego 2010 23:39
Zen, bo ty najwyraźniej nieuk jesteś i leń !  🙂
19 lutego 2010 23:42
quantanamera, tylko nie zapomnij poprosic weta o silikonowe protezy, bo pamietaj - ogier bez jaj to przestaje byc taki dumny! /moze zostac tylko unizona jego wartosc/
19 lutego 2010 23:42
zen, No wiesz! Właśnie śmiałaś obrazić guru jeździeckie! 🤬
Niedobra ty!
19 lutego 2010 23:45
i co?już po wszystkim?a ja właśnie z pachnącym popcornem z kuchni wróciłam 🙁

mój np. wałach,jak za długo go ogier z boku po naciska,to zamyka się w sobie
quanta, no i na czworoboku już nic nie pokaże zapewne. A co jak się pokaże jednak, hmmm? I co wtedy, no powiedz co wtedy zrobisz, jak on tylko z pochwą zostanie, co? Jak w ogóle możesz rozważać cięcie Kuca, skoro ja Ci mówię, że on ładny jest. Wiesz, on może się jeszcze pokazać. Pamietaj. Bo potem zostaniesz z ręką w nocniku...nie wiem, no chyba się nie znasz po prostu. Sorry, ale taka jest prawda.. 🙄
19 lutego 2010 23:49
no i Kucyk quanty jest znany tu na forum,więc może kryć...czym my tu będziemy na forum kryli,jak go wytnie?
19 lutego 2010 23:50
ej sluchaj Quanta jak chcesz to ja odkupie tego Kucyka od Ciebie za... no dajmy na to 10 tys pln. on ladny jest, papier ma, nie chcesz zarobic? przeciez widze ze sobie z nim nie radzisz...
19 lutego 2010 23:50
quanta nie słuchaj kujki.. ja dam 5 tys ! 😉
No właśnie..może lepiej już teraz pokryć, co? Dopóki jaja ma. Ja niestety mam same wałachy (albo może i ogiery, kurde, nie znam się tak do końca, onełądne są, znane przynajmniej, więc chyba ogiery, nie?) 🙁

kujka, a będziesz go po kopytkach całować?
Niewidzialna   Czołowy hodowca Re-Volty
19 lutego 2010 23:51
[quote author=Ktoś link=topic=17109.msg492821#msg492821 date=1266623355]
no i Kucyk quanty jest znany tu na forum,więc może kryć...czym my tu będziemy na forum kryli,jak go wytnie?
[/quote]
eeeeee nooo, zawsze pozostaje palec  😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się