Czy Dworcika powinna ustąpić z funkcji i stanąć do nowych wyborów

lostak   raagaguję tylko na Domi
18 lutego 2010 20:48
a ja uwazam, ze ten watek powinien byc zamkniety 💃
Zgadzam się z Lostak. Od siebie dodam, że dla mnie ten wątek to zwykłe bicie piany i upublicznianie jakichś nikomu nie potrzebnych do szczęścia personalnych animozji.

Hough!
Ten wątek przede wszystkim w ogóle nie powinien powstać.
A teraz jak zamknie go sama Dworcika (bo kto inny? ) to dopiero co po niektórzy będą mieli używanie.
Rozumiem, że można by zdjąć moderatora w przypadku gdybym NIC nie robił i nie pojawiał się na forum, a nie w przypadku gdy ma się jakieś osobiste problemy...

🤔wirek:
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
18 lutego 2010 20:56
Sznurka z całym szacunkiem dla ciebie i za to co robisz z końmi, ale wybacz jestem na NIE.
Dla mnie nie ma re-volty bez moda Dworciki Każdy z nas popełnia wiele błędów. Ale mało jest takich którzy potrafią się do nich przyznać i je niwelować.  Dworcike właśnie za to lubię i szanuję. Nikt nie jest idealny ale za to że się stara, poświęca czas i nie olewa problemów ma u mnie wielkiego plusa.
lostak   raagaguję tylko na Domi
18 lutego 2010 20:56
Dworcika, zamknij go prosze. albo daj mi uprawnienia na 5 min, to ja go zamkne, na mnie moga sobie uzywac. 🤔

to ma sie nijak do watku konskiego.

edit: uwazam rowniez, ze nie ma co juz czepiac sie sznuki, tez jest czlowiekiem, tez ma emocje :kwiatek:
jest prawie 200 glosow. jednoznacznych. jak dla mnie wystarczy.
Lostak, to zróbmy "KTO napisze od teraz w tym wątku ten głupi - START "  😂
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
18 lutego 2010 20:59
zawołajmy Opolanke żeby zamknęła  😁

EDIT: pisałyśmy w tym samym momencie, nie liczy się!
Hmmm, chyba Quanta może zamknąć...

edit: jest 141 głosów 😉
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
18 lutego 2010 21:10
A Sznurka coś jakby ucichła 😁
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
18 lutego 2010 21:17
bo Sznurka, jakbyś jeszcze tego nie zauważyła, wypowiada się głównie w godzinach porannych i po 20 znika z forum  🙄 nie musi sobie przestawiać całego planu dnia, tylko po to żeby w każdym momencie móc odpowiedzieć w założonym przez siebie wątku.
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
18 lutego 2010 21:20
Edytka, Nie śledzę Sznurki, więc nie wiem jakich pór używa do siedzenia na forum 😉
A teraz jak zamknie go sama Dworcika (bo kto inny? ) to dopiero co po niektórzy będą mieli używanie.

mysle, ze jest to jedyny powod dla ktorego Dworcika jeszcze tego nie zrobila. Bo zaraz bedzie ze naduzywa wladzy i zamyka usta swoim przeciwnikom  🙄
smarcik, Wrotki to ostatnia osoba, którą bym na stanowisku moda widziała 😁
tak jak i Sznurkę.
ponieważ to akurat twoja opinia, to przyznam ze mnie to komplementuje...stawiam likier migdałowy przeciwko butelce kranówki, że Sznurkę również 😁
Dworcikę bym zostawił, przeszła swoją drogę krzyżowa i wszystko co najgorsze za Nią...wg mnie naprawdę to inny, lepszy mod niz rok temu...a że nie do końca doskonały, co zrobić, ja na moderację nie mam czasu 😉 😀
darolga   L'amore è cieco
18 lutego 2010 22:54
Na innych to narzekać, wyzywać, mieć pretensje, ale samemu to się nikomu dupy nie chce ruszyć.
Sznurka, jak tak Ci nie leży Dworcika, to czemu sama nie kandydujesz?
Bardzo, ale to bardzo mi się nie podoba ten personalny atak i zagrywki na poziomie przedszkolnym.

Jestem na NIE.
Dobrze wykonuje swoje zadanie, super się stara, robiła za trzech przez ostatnie tygodnie.
Coniektórzy tu się zagalopowują, ona też ma swoje życie prywatne, które jest ważniejsze od virtuala.
Każdy chce mieć posprzątane i klarowne forum i rzuca pretensjami  do modów, żeby sprzątali i pilnowali. Ale jak przychodzi co do czego i pada pytanie: "to kto chce być modem?", to osoby, które się tak rzucały i pretensjonowały nagle zapadają się pod ziemię i milczą.

Kto z  Was jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamień - tylko coś w tym stylu nasuwa mi się jako komentarz. Osądzać łatwo,  a jestem ciekawa jak inni sprawiliby się pełniąc niewdzięczną funkcję moda.
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
18 lutego 2010 23:53
darolga bez nerwów  😉 sznurka  wśród voltowiczy poparcia w ataku na Dworcikę nie znalazła, więc już się nie odzywa. A wątek o wyborze modów toczy się jak najbardziej (jak na re-voltę) kulturalnie, teraz tylko czekać na ankietę  😉
[quote author=Notarialna link=topic=17109.msg490810#msg490810 date=1266523218]
tak jak i Sznurkę.
ponieważ to akurat twoja opinia, to przyznam ze mnie to komplementuje...stawiam likier migdałowy przeciwko butelce kranówki, że Sznurkę również 😁
Dworcikę bym zostawił, przeszła swoją drogę krzyżowa i wszystko co najgorsze za Nią...wg mnie naprawdę to inny, lepszy mod niz rok temu...a że nie do końca doskonały, co zrobić, ja na moderację nie mam czasu 😉 😀
[/quote]

Oj Wrotki, toz ty bys 7/8 forum skaso... ups, przepraszam, zmoderowal 😉 jak nie wiecej  👀
Oj Wrotki, toz ty bys 7/8 forum skaso... ups, przepraszam, zmoderowal 😉 jak nie wiecej  👀
a niby jak powstają brylanty 😎
tez fakt, aczkolwiek nie wszystkie kamienie szlachetne moga byc diamentami. gdyby byly nie bylyby az tak cenne.
darolga bez nerwów  😉 sznurka  wśród voltowiczy poparcia w ataku na Dworcikę nie znalazła, więc już się nie odzywa. A wątek o wyborze modów toczy się jak najbardziej (jak na re-voltę) kulturalnie, teraz tylko czekać na ankietę  😉
przecztytaj to co napisała Edytka;]
bo Sznurka, jakbyś jeszcze tego nie zauważyła, wypowiada się głównie w godzinach porannych i po 20 znika z forum  🙄 nie musi sobie przestawiać całego planu dnia, tylko po to żeby w każdym momencie móc odpowiedzieć w założonym przez siebie wątku.

darolga, dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki;]

[quote author=Notarialna link=topic=17109.msg490810#msg490810 date=1266523218]
tak jak i Sznurkę.
[/quote]
Wrotki jest wczesna godzina, ja dopiero piję kawę, czytałam trzy razy zanim uśmiechnęłam się

[quote author=Kaprioleczka link=topic=17109.msg491248#msg491248 date=1266538176]
[/quote]
tez bym mogła się pokusić o zakład, że gdybyś został "funkcyjnym" ja bym została w pozostawionej 1/8 😎
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
19 lutego 2010 08:21
[quote author=Muffinka link=topic=17109.msg490980#msg490980 date=1266526368]

mysle, ze jest to jedyny powod dla ktorego Dworcika jeszcze tego nie zrobila. Bo zaraz bedzie ze naduzywa wladzy i zamyka usta swoim przeciwnikom  🙄
[/quote]
i tym właśnie różni się Dwrocicka od aureli,której władza uderzyła do głowy...na szczęście to już było i nie wróci.

sznurka - likier z rana....jak....
Co wy tutaj mnie pić zamierzacie !!!  😀iabeł:
Ja też zagłosowałąm na "NIE". Jestem sobie na forum i nie zastanawiam się zbytnio nad tym kto jest modem itp. Ale jeśli spokojnie i dobrze mi się korzysta z forum to znaczy, że moderator się sprawdza i o to chyba chodzi. Ja szczerze mówiąc nie rozumiem tego całego szału z wyborem moda. Co za różnica kto nim jest? Jeśli na forum jest ład i porządek to znaczy że jest ok. Tyle ode mnie
asior   -nothing but eventing-
19 lutego 2010 10:52
[quote author=Kaprioleczka link=topic=17109.msg491248#msg491248 date=1266538176]
[/quote]

Pod wplywem wysokiego cisnienia. Masz wysokie?  😁
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
19 lutego 2010 11:09
sznurka  wśród voltowiczy poparcia w ataku na Dworcikę nie znalazła

jakieś jednak znalazła, 41 użytkowników zagłosowało na TAK  😎 no i co z tego, że mniejszość? jak widać są osoby, które nie są zadowolone.  😎
ciekawe jakie byłyby wyniki, gdyby nie były anonimowe  🙄
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
19 lutego 2010 11:12
a niby jak powstają brylanty

Pod wplywem wysokiego cisnienia. Masz wysokie?

oj, chyba jednak nie. Pomyliło ci się z diamentem.

Brylant to oszlifowany diament 😉
adrianna32   oni wojne pokazuja a o pokoj walcza
19 lutego 2010 11:14
Dworcika mnie na poczatku troche draznila, ale ogolnie wytlumaczyla mi co i jak.
Ja glosuje na nie, to ze przez pomylke zamknela watek to nie jest powod do najezdzania, kazdy ma swoje zycie poza netem!  🤦
edytka, ale chyba forum  dziala na zasadzie wyborow wiekszosci
w sumie moznaby zrobic podobna ankiete- czy np. sznurka/kazio/jozio/kuniara powinna dalej uczestniczyc w zyciu re-volty i pewnie tez by sie iles tam osob znalazlo za i iles tam przeciw. Smieszne by bylo (wrecz zalosne) by gklos decydujacy miala jednak mniejszosc.

Fajnie, ze jest juz anketa🙂 Wawrek rulezzzzzzzzzz
tez bym mogła się pokusić o zakład, że gdybyś został "funkcyjnym" ja bym została w pozostawionej 1/8 😎
wyłącznie dla folkloru i kontrastu 😀
Pod wplywem wysokiego cisnienia. Masz wysokie?  😁
piszesz o diamentach Asior...a ja juz o jubilerskiej obróbce  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się