Czy Dworcika powinna ustąpić z funkcji i stanąć do nowych wyborów
po co dyskutować skoro można zagłosować 😎
ŻAŁOSNE jest to co wyprawiasz
No to glosuje na NIE
Edit: Ale po ilosci glosow widze, ze mimo iz wyglada to na Twoja prywatna krucjate, to jednak jest wiecej osob jej przeciwnych.
hanoverka, jestem niezadowolona z moderacji, mam prawo zapytac czy inni tez
mogłabyś chociaż prawidłowo napisać jej nick. Zero szacunku do drugiego człowieka.
hanoverka, zwyczajna literówka a ty wyciągasz przedziwne wnioski
jak widać nie jestem w swoim zdaniu odosobniona
a do takich spraw to chyba mamy dział techniczny?
Ktos tu jest w takim ferworze walki, że jest mu wszytsko jedno gdzie pisze, byleby pisać 🙄
Uwielbiam tematy z cyklu "Czy mod powinien: spadać z funkcji moda/odejść/zjeść zupę/dać bana/zjeść banana/powiesić się." Mam wręcz deja vu, jak było z Aurelią... 🤔wirek:
No dobrze, Sznurko nie jesteś ze swoim 'bólem' sama, ale co będzie jak jednak większość nie będzie uważała za potrzebne udział Dworciki w ankiecie?
Wątek w dziale "konie" nie pasuje.
Ale królowa wątków słusznych i mądrych myśli inaczej i korzysta z bezkarności.
Gdybym była na jej poziomie-założyłabym wątek - "Czy Sznurka powinna odejśc z forum i przestać terroryzować dyskutantów".
Ale na jej poziomie nie jestem -na szczeście. 💃
Gillian, mamy ale kto tam zagląda?
jesli za kilka dni mają zostać wyłonione kandydatury potencjalnych modów to chyba pytanie powinno być w widocznym miejscu
Taniu jak widać po tonie nie odbiegasz od poziomu;]
wiecie co? Ta "walka" sznurki z Dworciką jest dla mnie już męcząca 🤔
Laski, spotkajcie się może gdzieś, dajcie se po gębie i będzie po sprawie 😉
Nasturcja-Renata, jako user jest mi kompletnie obojętna, nie pasuje mi na moda
Daniela pisała publicznie ze jej też nie
co w tym złego?
I po co kolejna pyskówka 🙄
Nie może każdy po prostu zagłosować i iśc sobie dalej spacerować po forum?
Po co sobie mnożyć stresów 🙂
Skoro ekipa modów sie rozpadła to ja nie widze nic złego w sprawdzaniu czy ostatniego moda nadal akceptuje reszta forum na tym stanowisku.
moim zdaniem sytuacje trzeba olać, niech każdy odda głos w ankiecie i nie dodaje niepotrzebnie radości sznurce.
Nawet jeśli wyjdzie,że Dworcika powinna startować ponownie to co za problem? Modów ma być 3 na razie jedyną popularną kandydaturą jest kandydatura Wawrka.
edit😀aniela :kwiatek:
sznurka absolutnie nic w tym złego, tylko złe jest to, że ten wasz konflikt poruszany jest w kilku tematach. Tyle ode mnie 😉
Lecę przeglądać końskie szmaty 😁
Nie.
Dworcika dobrze radzi sobie z moderacja. Chcialabym zobaczyc, jak ktos inny poswieca swoj wlasny czas na przekopywanie sie przez forum zamiast zajac sie swoimi sprawami po to, by nam sie tu latwiej pisalo. To jest ciezka i trudna praca, a Dwocika swietnie sobie radzi. Nikt jej tez za to nie placi, a tyle czasu ile ona poswieca na forum to naprawde, zeby jeszcze od nas za to po tylku dostawac? 🙄
ja też bym chciała, żeby Dworcika stanęła do wyborów razem z resztą kandydatów.
mi od początku nie pasowała na moda (i to był jeden z powodów, dla których bardzo późno zarejstrowałam się na voltopirach). lubię ją jako 'normlanego' użytkownika, ale moim zdaniem nie jestem najlepszym materiałem na moderatora 🙂
poza tym przeszkadzają mi obecne konflikty, a moderator powinien unikać takich sytuacji! więc absolutnie nie rozumiem dlaczego niektórzy tak napadają na Sznurkę, skoro w konflikt zaangażowane są 2 strony 😎
się na voltopirach). lubię ją jako 'normlanego' użytkownika, ale moim zdaniem nie jestem najlepszym materiałem na moderatora 🙂
poza tym przeszkadzają mi obecne konflikty, a moderator powinien unikać takich sytuacji!
ale oprócz Wawrka nie ma tu innej osoby, którą wszyscy znają i która jest bezkonfliktowa. Chyba, że moderacja składała by się tylko z facetów. Ale poza Wawrkiem jedyny, który przychodzi mi do głowy to wrotki, a on raczej do bezkonfliktowych nie należy 😉
smarcik, Wrotki to ostatnia osoba, którą bym na stanowisku moda widziała 😁
tak jak i Sznurkę.
Notarialna zgadzam sie w stu procentach do tej dwojki dodam jeszcze Daniele
Nie- Dworcika nie powinna ustepowac z funkcji Moda
Notarialna ja też 😉 tak jak napisała Karla- Danieli też nie widzę jako moda.
smarcik, Wrotki to ostatnia osoba, którą bym na stanowisku moda widziała 😁
tak jak i Sznurkę.
amen.
Ja rowniez na moda bym sie nie nadala - zbyt mocno jestem przywiazana do moich opinii 😉 pomijajac fakt notorycznego braku czasu. To tez trzeba wziac pod uwage - modem nie moze byc ktos, kto miewa okresy totalnego braku czasu i w ogole nie pojawia sie na Volcie.
Kaprioleczka, To teraz mozemy się przygotować na posiekani na kawałki i pozarcie 😁
Ostrzegi zostawiłabym innym, a sama zajęłabym się sprzątaniem. O.
Zaraz, moment laski 😲
Ja się nigdzie na moderatora nie zgłaszałam. Ktoś spytał mnie czy bym nie chciała i chyba jasno się wyraziłam. Że sama siebie w tej opcji nie widzę z powodów jakie podałam i jedyne w czym bym się sprawdzała to porządki w ogłoszeniach - ale to czysto teoretycznie. Ale NIGDZIE nie napisałam, że chcę 🙄
Ja nie mam żadnych zastrzeżeń do pracy dworciki, dobrze wykonuje swoją robotę jako moderator. Ale jest tylko człowiekiem, i jej także mogą się zdażyć jakieś 'wpadki'. Nie ma ludzi bez konfliktowych, każdego może coś wyprowadzić z równowagi. Moim zdaniem Dworcika w miarę możliwości panuje nad sowimi emocjami, stara się nie wdawać w niepotrzebne dyskusje itp.
Nie jest też IMO ideałem moda, ale nie ma ideałów.
Podsumowując. Dla mnie praca dworciki in plus.
Kaprioleczka, To teraz mozemy się przygotować na posiekani na kawałki i pozarcie 😁
Ostrzegi zostawiłabym innym, a sama zajęłabym się sprzątaniem. O.
Pewnie tak 😉 taka juz jest Volta. Ale gdyby byla inna - czy zagladalibysmy tu rzadziej 😉
nie jest to nic personalnego ani do Wrotkiego, ani do Sznurki, po prostu moderator powinien byc tak bardzo bezstronny, jak sie da. Wiadomo, nikt nie jest maszynka, ale mimo ze wg mnie Dworcika ma pelne prawo do obrony, to jednak sie tu nie pojawila, nie wykloca sie i daje nam podjac decyzje. w moim przekonaniu swiadczy to o niej najlepiej, ale to tylko moja opinia. nie ma obowiazku zgadzania sie z nia.
Nie mam moderacji Dworciki nic do zarzucenia, jest dzielna dając sobie i tak dobrze radę jak na samotne moderowanie, nie uważam żeby musiała cokolwiek udowadniać. Jestem za jej nie stawaniem do nowych wyborów.
Tez uwazam ze Dworcika powinna zostac..
Ja też zagłosowałam na NIE. Znaczy nie mam absolutnie nic do zarzucenia ani jakichkolwiek pretensji w stosunku do Dworciki.