DODATKOWI MODERATORZY
to się domyślam, że była dłużej ale zdziwiło mnie, że aż o 4 lata 😲
patrząc na teraźniejszą rotacje to deidre ma coś z masochistki 😁
Ninevet, nie przesadziła 🙂
voltahorse zdążyła dwa razy paść zanim powstała re-volta/voltopiry, na pierwszym forum logowałam się jak byłam chyba w trzeciej klasie liceum (czyli to było jakieś osiem lat temu) i modem był jeszcze vook z deidre
edit: pisałam razem z innymi 😉
to jedno padniecie przyżyłam 😉
Dobra koniec offtopu pt. "kiedy to było i ile Ninevet miała wtedy lat " 😁
Ja też pamiętam moderowanie Deidre i Nizmiernej i wspominam to jako najwspanialsze czasy Volty i najlepsze modki 😜
Deidre, wracaaaaaaj! 😅 😅
a może tak dać Teli jest tu dużo czasu.Nie jedną voltę przeszła. Dużo czyta i dużo pisze. Kochana Teli co ty na to??
Myślę, że wybitnie nie jestem odpowiednią osobą na to stanowisko.
ushia, Ciekawe kim byliby Ci oskarżyciele. Bo ja już chyba wiem 😁
Ja też pamiętam deidre i nizmierna, dobrze wtedy było...
Deidre była super modem, ale myślę, że warto szukać kogoś nowego a nie znowu ją narażać 😉
Ja bym chciala kogos z pomorskiego... to takie specyficzne srodowisko, przydalby sie ktos od nas, albo moze szczegolnie dla nas? 😂
szkoda ze Deidre nie chce wrocic do moderowania, moj glos na pewno pojdzie w strone Wawerka.
Uwazam, ze Dworcika tez powinna byc w ankiecie, a sam duet Wawrek & Deidre bylby najlepszym rozwiazaniem, oczywiscie ze wszystkmi dobrymi; starymi zasadami Deidre.
Nie, ja nie chcę zakładać sobie knebla na usta poprzez funkcję 'moderator'.
Bardzo mi miło, że zarówno w tym wątku jak i poprzez pw sporo osób wyraziło swoje głosy poparcia dla mojej osoby, ale naprawdę chcę tu zaglądać z przyjemnością a nie z obowiązku 😉
Z resztą, ważne żeby to był ktoś zaufany i odpowiedzialny i uważam, że jakiś z dotychczasowych moderatorów powinien zostać, żeby "pomóc" nowicjuszom 🙂
A może Deidre dała by się namówić chociaż na okres próbny? :kwiatek:
Nie będę oryginalna - jestem za Wawrkiem (z góry przepraszam za pewnie złą odmianę nicku).
Aaaaa i pomysł kandydatury zen bardzo mi się podoba!
Według mnie, mogłaby być fajnym modem. Ale to już jej osobisty wybór :kwiatek:
zen mam nadzieję że uda się Ciebie namówić 🙂
Wobec rozwoju sytuacji (praktycznie - rezygnacje Dodo i Opo) chyba warto zmienić tytuł wątku.
Nowi moderatorzy. Albo wybory moderatorów. powinno być jasne, że są wakaty.
a sam duet Wawrek & Deidre bylby najlepszym rozwiazaniem
Rewir :emota200609316: też myślę, że to byłby dobry, fajnie pracujący układ. a jeżeli potrzeba 3 modów to ja bym głosowała na trio Wawrek&Deidre&Makrejsza
tak sobie pomyślałam, że potrzeba nowych funkcji (ostrzeżenia, bany itd) pojawiły się w raz z odejściem Deidre, bo nowi modzi nie byli juz tak szanowani przez resztę forum. imo, Deidre nawet ze swoimi starymi zasadami byłaby w stanie poradzić sobie z nowym forum. Zresztą najbutniejsze osobniki od dawna chciały jej powrotu i nie raz powtarzały jak bardzo nie lubią nowej kadry moderatorskiej
Edytka ale Dworcika nadal pełni swoją funkcję,więc potrzeba 2 modów 😉
Edytka, Dworcika jest modem i wg wątku który założyła sobie sznurka zdecydowana większość chce żeby nadal nim została...
i? piszę to co myślę. takie zestawienia mi się podobają, będę się ich trzymać. nie zmienię zdania co do tego, że D. również powinna pojawić się w ankiecie. takie moje prawo 😎
pamiętam deidre, ale nie chcę jej na moda bo bałabym się, że jednak nie odnajdzie się na nowo w tej roli. po ludzie mając wyeadelizowane wyobrażenie mogą zapomnieć ze zawsze jest jakieś "ale". myślę, że byłob to konfilktowe. ale jeśli sama zainteresowana czuje się na siłach, to super!
podoba mi się kandydatura wawerka i makrejszy. "znam" ich długo, ale czy wy faktycznie jesteście obecni tylko milczący? po prostu zastanawiam się, czy macie czas- moze faktycznie tylko czytacie i wypowiadacie sie w wybranych watkach, nie po prostu was nie ma.
ninevet moze być jak dla mnie. dworcikę dalej widzę w swojej roli.
Wawrek, zen, Deidre, ninevet.
Dworcikę dalej chciałabym na modkę. Dobrze spełnia swoją rolę, a przede wszystkim bardzo się stara i jej zależy.
zaczekajcie do kwietnia, to i ja się zgłoszę 😁 🤣
a sam duet Wawrek & Deidre bylby najlepszym rozwiazaniem
to byłoby super
szkoda ze mało realne
W związku z tak dużym poparciem przemyślałam sprawę, tym razem dłużej niż 30 sekund. Jednak nie, dziękuję. Wolę dalej spokojnie czytać wybrane wątki niż kolejny raz wchodzić na wielkie pole minowe.
Pozdrowienia dla Nizmiernej (może tu zagląda?). Super nam się współpracowało i szkoda, że niektórzy tak bardzo chcieli ją pogryźć i wypluć.
Życzę powodzenia nowym modom. Mniej popularni niech się nie załamują. Nie liczba postów na forum i ogólna rozpoznawalność są najważniejsze. Co do stażu się zgodzę - bez poznania atmosfery tego forum, nie da się dobrze moderować.
No i mniej ganaszowania, więcej przepuszczalności.
Najlepiej byłoby zaprosić Vooka żeby kogoś pasował na moderatora 🙂
Szkoda ale rozumiem Twoja decyzję :kwiatek:
Ja jestem zdecydowanie za Wawrkiem
Na drugim miejscu Makrejsza
I jeszcze jedno - jeżeli tak bardzo się wszystkim nie podoba regulamin, system panujący na forum, to nie można by było tego zmienic? Nie mówię o totalnej rewolucji, tylko o tym, żeby przemyślec kilka spraw i wnieśc jakieś małe poprawki.
Deidre faktycznie była dobrym modem, chociaż powtórzę za niektórymi, że teraz mogłoby być inaczej. Natomiast z Nizmierną to już chyba troszkę gorzej było 😁
W każdym razie, zagłosowałam na Wawrka i Ninevet
Ja jestem zdecydowanie za Wawrkiem
Na drugim miejscu Makrejsza
I jeszcze jedno - jeżeli tak bardzo się wszystkim nie podoba regulamin, system panujący na forum, to nie można by było tego zmienic? Nie mówię o totalnej rewolucji, tylko o tym, żeby przemyślec kilka spraw i wnieśc jakieś małe poprawki.
o, to tak samo zagłosowałysmy 🙂
Powtórzę to co juz pisałam - sztywny system ostrzezen powstal, bo dyżurni wichrzyciele, malkontenci i mąciwody pluli sie niezmienną od lat spiewką o stronniczości, wybiórczym traktowaniu i samowoli modów.
Niestety trudno jest to wytrzymac, wiec dziewczyny chcialy miec podporke w postaci "taryfikatora"
Zreszta nie przynioslo to skutku, bo to forum zdaje sie przyciagac ludzi uwielbiajacych narzekanie i szukajacych okazji do awantur, takich co to wszyscy ich krzywdza, tylko oni niewinni jak ta lelija biala.
Mozna by zniesc taryfikator, ale wtedy moderacja musialaby wykazac sie asertywnoscia totalna. I miec poparcie admina, zeby znowu nie bylo szopki, ze decyzje modow sa na przemian znoszone i przywracane, w zaleznosci od krzykow na forum.
Pod tym wzgledem volta jest jakim ewenementem - nigdzie indzie nie spotkalam sie z taka paranoja, zeby warcholstwo podwazalo decyzje modow. Modzi decyduja i tyle. Nie podoba sie, to czesc, bedzie lepsza atmosfera.
Oddaje swój głos na wawrek.
Przez chwilę zastanawiałam się też nad sobą, ale jakiś czas temu nie wszyscy byli na to chętni 😉