Pensjonaty we Wrocławiu

daram z pensjonariuszami dojazd jest spokojnie do ogarnięcia, można się bez większych problemów zarówno dostać do stajni jak i z powrotem do cywilizacji 😉
gryglodor Dziczek się pytał jak egzamin 😀
Kto wie gdzie teraz jest Jasiczek 👀 Ponoć z kątnej wyleciał z hukiem.. teraz jest w Niedolicach... Zastanawiam sie czy chodzi o niedolice górne/dolne (niepamietam) u tego starszego Pana co hoduje ślązaki? 👀

też słyszałam, że Jasiczek sobie poszedł z Kątnej ( a tak swoją drogą to Nadolice a nie Niedolice, kupiłam kiedyś konia od tego starszego pana hodującego ślązaki dlatego pamiętam🙂 )
w Mrozowie są wspaniałe tereny 🙂 - z espaną za dzieciństwa jeździłyśmy  😁
to prawda w terenach jestem chyba zakochana najbardziej 😀
i fakt dojazd pociągiem szybciutko, jeździłam jako dziecko ze stacji nowy dwór 🙂 no to tylko życzyć powodzenia 🙂
ja też aktualnie stoje z moim rudzielcem w mrozowie 🙂 jak narazie nie mam nic do zarzucenia.
konie maja przestronne, jasne (w kazdym boksie jest okienko) boksy. Mają czysto i są właściewie karmone. Pastwiska są ogromne. Ujeżdżalnia jest bardzo fajna(duża i piaszczysta), ale najbardziej użekają mnie tereny. No i ta cisza i spokoj.
jak ktos chce zobaczyc to tu jest lina do fb tej stajni : http://www.facebook.com/pages/Stajnia-Mrozów/286509064705034
ahaha! a ja mam lepszy hit! pani zaras wyszla za maz!  😂
tez słyszałam jakies ploty na ten temat , ale nie sadzialam ze to moze byc prawda  🤔zok:
ha! też to słyszałam jakieś 3 tyg temu na bananach 😀 i też w to nie uwierzyłam  😎
o kurde!! co za news:P Szkoda,ze nie wiecie jak wygląda jej opuszczona chałupa na mojej wiosce.....
wiem, że nie miejsce na ogłoszenia, ale osoby chętne na zakup pasz spillersa w promocyjnych cenach zapraszam na pw, w związku z tym, że we Wrocławiu ze spillersem krucho będę robić większe zamówienie
MATRIX kiedy macie otwarcie ? W niedzielę ?
equi  poszło pw do ciebie 😀
katija  🤔 jak, za kogo? nie wierze  😁
podbijam pytanie! czy ktoś go widział  👀
ovca   Per aspera donikąd
08 listopada 2011 17:36
😂 człowiek przychodzi wściekły do domu, odpala r-v a tu takie newsy  🏇
ententa, nie wiem, tylko tyle do mnie doszlo, ze taki fakt zaistnial 😀
w Mrozowie są wspaniałe tereny 🙂 - z espaną za dzieciństwa jeździłyśmy  😁

o tak, nigdzie nie ma lepszych. A co do stajni (bo znam miejsce i właściciela) - to jest całodobowa opieka? Stajnia jest w dzierżawie?

ahaha! a ja mam lepszy hit! pani zaras wyszla za maz!  😂

każda potwora ....  😂
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
08 listopada 2011 18:05
hahaha  🏇
Ale serio - skłoniło mnie to do głębszych przemyśleń. I pomyśleć, że ja nadal sama ....  😁
MATRIX69 stajnia wygląda prze-przepięknie!!I kurcze jeszcze ta lokalizacja, tereny.. cudo!
jak z ceną pensjonatu wygląda, że tak spytam? 😀
espana przecież Karol czeka.....  😂  😉
espana No własnie, ja też singiel, kurcze to coś nie tak jest  😂 🤣

ej ale bez kitu, to jest news miesiąca  😎

BTW Jakby ktoś szukał boksu dla konia w stajni z bardzo dobrymi warunkami dla koni, terenami, ale bez placu do jazdy, to śmiało uderzac na PW do mnie po szczegóły 😉
bo może my nie takie potwory, skoro adoratorów brak???? 😁
nenufarek bo zamknę się w sobie  🤣
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
08 listopada 2011 19:22
MATRIX69 stajnia wygląda prze-przepięknie!!I kurcze jeszcze ta lokalizacja, tereny.. cudo!
jak z ceną pensjonatu wygląda, że tak spytam? 😀

650 zł/ m- c🙂
Ooo mam stajenkę niedaleko Mrozowa (jeśli to ten Mrozów o którym myślę). Fakt- tereny bombowe!
Ale super ujeżdżalnie macie i pod takim lasem mmmmm 😵
08 listopada 2011 19:39
Mrozów za Leśnicą za Krępicami 😉
kucyk do dzisiaj nie może wyjść z zachwytu piaskiem... 😁
vermouthowa a Ty gdzie masz swoje włości ? 🙂
O ja pierdziele aleście niusa zarzuciły 😂 😂 😂
A ktoś coś więcej wie na ten temat?? 🏇 🏇
08 listopada 2011 19:41
Ja się zastanawiam czy jej małżeństwo to "Ciągnie swój do swojego"  i tu  drżyjcie narody czy jednak z tych "Przeciwieństwa się przyciągają"  😁
ovca   Per aspera donikąd
08 listopada 2011 19:42
W pierwszym przypadku, jak połączy siły z małżonkiem to aż strach się bać.... 😂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się