składki klubowe

Klub też musi zapłacić składkę w tym roku 1500zł do PZJ i 500 do WZJ i skądś te pieniądze trzeba wziąć.
Zaciekawiło mnie to-myślałam,że jest tak,że płaci się albo tu albo tu.

Klub też musi zapłacić składkę w tym roku 1500zł do PZJ i 500 do WZJ i skądś te pieniądze trzeba wziąć.

jezeli podajesz informacje, to niech beda one wiarygodne, czasem wystarczy po prostu wejsc na cennik 🙄
w tym roku skladka za klub w pzj wynosi 1100 zl, a w wzj 250.

D&A--> system rejestracji KJ jest dosc ciekawy. aby zarejestrowac KJ w pzj, najpierw musisz miec podbita zarejestrowana karte przez wzj. w zwiazku z tym placisz za rejestracje i tu i tu.
z reguly jest tak, ze w klubie sa zawodnicy majacy licencje tylko regionalne (zarejestrowani w wzj - bo taniej) i tacy z ogolnopolska. wiec musisz i tak wykupic licencje i taka i taka.
Myślałam,że to działa tak,że jak klub ma zawodników jeżdżących tylko regionalki to opłaca w WZJ,a jak ma zawodników startujących w ogólnopolskich to idzie do PZJ i tylko tam płaci.Dobrze wiedzieć,że jest jednak inaczej😉
ciekawska  😡  faktycznie musiałam źle sprawdzić

W moim byłym klubie składka roczna wynosiła 120 zł, wyjazdy na zawody zawsze były sporadyczne,ale klub za wszystko płacił, funduje robienie odznaki, gdy doczekałam sie własnego konia,miałam zniżkę na boks i śmiało mogłam korzystać z klubowego  sprzętu i środków do pielęgnacji i konserwacji  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się