moda, ciuchy etc...

Nalle   Klapiasty & Mała Cholera
29 marca 2011 19:36
Amerykańska. W Europie rozmiaru 00 nie stosujemy w damskich rozmiarówkach (32 to 06).
Exploited, nie chciałam znosić cierpienia samotnie 😎

Co do cierpienia... Właśnie ktoś mnie przebił, a byłam tak blisko kupna... grrr  http://moda.allegro.pl/eleganckie-klapeczki-guess-i1524131628.html
Czy te kiecki ( czyt góra czarna/biała, doł kwiecisty, kolorowy etc ) mają jakąś konkretną nazwę? Co wpisać w wyszukiwarke zeby je znaleźć? 😉
[img]http://re-volta.pl/galeria/img/27907[/img]
podpinam się do pytania. bo są piękne!
Macie jakieś sprawdzone allegrowe/internetowe źródło bluz albo sweterków? Bo ja ciągle nie mam w czym chodzić, a w sklepach nic mi się nie podoba.  😵
Abercrombie ma piękne tego typu, ale drogie i ciężko dorwać oryginalne 😉
Ale taaakie coś, ile bym nie to dała  😜
a do mnie dzisiaj dotarła moja super hiper jeansowa ramona i nie mogę się nią nacieszyć! jest prze-genialna!  😜 😜 i zabrała wszystkie wyrzuty sumienia, że ostatnio za dużo szmat nakupiłam 😀😀😀 😁 😁
ja po wielu szukaniach znalazłam to co chcialam , 100 % skorzana ramonoske w bershce  😅
ile dałaś jeśli można wiedzieć? 🙂
pokazuj foty! 😁
dam wieczorem  😀 nie pytaj... 😵  330 zł  😜
30 marca 2011 16:50
Karutek, na tyle zainspirowałaś mnie tymi sukienkami Abercrombie, że właśnie zamówiłam środkową. I kilka innych rzeczy.  😍
a to jak na skórzaną to wydaje mi się, że nie tak dużo. ja bym tyle dała. pamiętam, że kiedyś w mohito były wspaniałe skórzane ramoneski, z super mięciutkiej skórki, ale stały coś koło 600 zł nie pamiętam dokładnie. tyle bym nie dała, ale 330 czemu nie  😉 gdybym miała... hahha 😂 😁 😵
dlatego dalam  🤣 jest taka mięciutka i kochana  😂
Nalle, Wstaw foty jak będziesz mogła 🙂
30 marca 2011 18:01
Przy pomyślnych wiatrach przesyłka ma dojść za tydzień, wtedy wszystko obfocę.
Póki co wrzucam screena z całością zamówienia:

gdzie zamawiałaś?
30 marca 2011 18:07
U źródła.  😉
Karutek gdzie takie sukienki?  👀
Frania  Abercrombie&Fitch  😉
A znajdę gdzieś ten sklep w Polsce?
Nalle ile Cię wyszła przesyłka do PL? Mogłaś powiedzieć, to bym też coś zamówiła i byśmy się złożyły na pół ciapo :P

Frania niestety nie ma, trzeba zamawiać właśnie ze źródła albo kombinować od ludzi mieszkających w NY 😉
Zakochałam się w tym sklepie  😜
Będę bankrutem  🤬
No to może ktoś w końcu zrobić zamówienie grupowe? Ostatnio pytałam i nie było chetnych :P
robimy ! ale błagam, nie w tym miesiącu. tak w połowie kwietnia?  😁 😁
Robimy koniecznie! Najlepiej w maju po moich urodzinach  😁
Pasiiii, mam nadzieję, ze będą te rzeczy jeszcze albo przyjdzie tam jakaś nowa dostawa 😉
oo a w maju to już w ogóle pięknie by było  😁 sukienunie w sam raz na maj 😉 😍
Ta sukienka w zdjęciu wstawionym przez Karusek jest pierwszą sukienką która mi się podoba i byłaby 2 sukienką w moim życiu
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się