moda, ciuchy etc...

emade, a może tu? http://supersklep.pl/c45-bluzy?filterId=20635&pFrom=89&pTo=459&filters[11]=&filters[12]=&filters[31]=
Dziewczyny mam problem. Chce sobie kupić długą sukienkę na taki okres bardziej jesienno/wiosenny. Na lato mam fajne sukienki bawełniane i teraz chce z szyfonu, co moim skromnym zdaniem średnio się nadaje do noszenia latem.
Znalazłam taką na allegro i mam dylemat, bo jest w 2 kolorach: białym i czarnym.
Mi osobiście podoba się bardziej biała. I możliwe, że bardziej pasowałaby mi do płaszcza, bo mam taki lekko brązowy. Tylko zastanawiam się czy na taką bardziej zimową pogodę biała byłą by ok no i czy nie wyglądałabym trochę jak w sukni ślubnej...
Może ktoś by wyraził swoje zdanie?
Wstawiam zdjęcia poglądowe z allegro:

Pursat   Абсолют чистой крови
26 listopada 2010 09:24
sienka, haha jeszcze mnie w tap madl nie było. 🤣 Na modelkę to jestem za mała i zbyt tłusta (serio serio :hihi🙂.

Trolinka, Mia - dzięki :kwiatek:

Sukienka jest z H&M. Buty, tak jak pisze Nalle - z Zary. Ja je założyłam raz na egzamin i raz może gdzieś w nich wyszłam i na tym się kończy moje chodzenie w nich, ale dla mnie są wygodne i miękkie w środku. 🙂

Takie jak te: http://allegro.pl/piekne-fioletowe-szpilki-zara-stan-idelany-i1336662590.html
Dziewczyny poratujcie 🙇 może wiecie gdzie mogę znaleźć jakiś cieply płaszczyk na zimę najlepiej z kapturem? obleciałam wszystkie h&my, cubucy newyorkery i wszedzie same jesienne 🤔
Konianka najlepiej na jakimś bazarze😉
Hija, czarna fajniejsza 😉 nie ryzykowałabym białą.
emade, fajnie, że znalazłaś 🙂
cieciorka   kocioł bałkański
26 listopada 2010 13:33
gdzie można kupić body?
przyda się do opakowania się na zimę...
cieciorka, bardziej eleganckie, czy sportowe?
piękne bluzeczki koszulowe w formie body są w Reserved
26 listopada 2010 14:40
no właśnie takie pod bluzkę, żeby nosić, czyli bardziej bieliźniane- nie lubię podkoszulków, wiec pomyślałam o body.
cieciorka - dobre body ma Gatta albo Sanpellegrino  😉
26 listopada 2010 15:58
Majorka, dzięki! dziś będę przejeżdżać koło gatty to zajrzę 🙂
Sukienka Lanvin w H&M - 599 zl.
Kurczę,czas zgarnąć jakąś pulę..  😁 Konie do boju  🏇 potrzebuję sukienki na Sylwestra!  :hih
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
26 listopada 2010 20:20
salto piccolo pokaż!  😉
Pokażę jak kupię,nie dałam rady psychicznie patrząc się na cenę  😂
Hija, czarna fajniejsza 😉 nie ryzykowałabym białą.

Tylko właśnie do czarnej nie bardzo mam co nosić. A samej nosić nie będę raczej, bo jak będzie ciepło to nie chce chodzić w takim materialne. No tylko ta biała wygląda jak kiecka ślubna  🤔
noen   A story of a fighter of our human race
26 listopada 2010 21:59
to bierz 2 😁
26 listopada 2010 23:22
Majorka, byłam w Gattcie, przymierzyłam, trochę mnie cena zaskoczyła- 80zł, na allegro dużo taniej: http://allegro.pl/body-t-shirt-kr-rekaw-gatta-bezszwowe-r-m-kolory-i1332156482.html
ale materiał mi się nie podoba- cieniutka mikrofibra, śliska, nieprzyjemna.
szukam czegoś grubszego na zimę, jak nie znajdę innego, trudno 😉
Ogólnie dzięki, bo cały czas mi pomagasz ostatnio 🤣
trzynastka   In love with the ordinary
27 listopada 2010 00:18
A patrzyłaś w sklepach sportowych ?
Ja mam taką koszulkę, materiał przyjemny, taki ogrzewająco-odciagający pot to nie jest body ale jest tak wyprofilowana na tyłek i biodra, że ani razu mi się nie wysunęła, a używam jej jedynie kiedy się mocno ruszam - czyli snowboard, sanki [nie pytaj:P], bieganie czy coś 😉

Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
27 listopada 2010 08:43
Ja z wczorajszych zakupów tylko kupiłam szpilki i rajstopy w kwiatki.  😀
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
27 listopada 2010 09:47
Hermes takie grube zimowe rajstopy?  😁 gdzie?  😉
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
27 listopada 2010 10:29
Czy ja wiem czy takie grube, takie noo normalnej grubości. Kupiłam na otwarciu H&Mu na Nowym Świecie  😉
właśnie dostałam do ręki moje endorfinki .  wszystko ładnie, pięknie, podobają mi się, tylko zastanawiam się czy posiadam dobry rozmiar, czy nie powinny być mniejsze mimo wszystko .  nogawki są mooocno szerokie na dole i przydługawe, ale ja krótkonożna... ale w sumie taki krój . zostawiać czy wymieniać? 😉
sorry za kiepskie fotki , ich ilość, cudowne pasujące sznurówki i super porządek w pokoju 😡 , ale na szybko . 🙂

JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
27 listopada 2010 14:00
przeztysiacmorz, jaki to rozmiar? I czy mogłabyś je zmierzyC?
JARA, s . 😉 nie ma sprawy, jakie wymiary potrzebujesz?
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
27 listopada 2010 14:09
Bo chce kupić sobie czarne i najbardziej interesuje mnie szerokość w udzie i na ile w pasie się rozciągają. Aha i jeszcze od gumki do kroku.
Mnie interesują któreś z tych

noen   A story of a fighter of our human race
27 listopada 2010 14:22
ostatnie, z serduchem na dupie  😜
JARA, ostatnie są najładniejsze  😎
przeztysiacmorz mi sie podoba jak leżą. Sama bym sobie takie sprawiła tylko chyba już za stara jestem i by mnie ludzie wysmiali 🙁
przeztysiącmorz - jak dla mnie leżą ok, tylko są za długie i wyglądają jak dzwony 😉 Z tym, że ja to lubię jak w wysokich butach spodnie są w środku (musi być widać cały but).

edit:

o to mi chodzi 😉 U Ciebie one są za szerokie i opadną.

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się