Dzięki kobiety! :kwiatek: Po latach bujania się tylko i wyłącznie na elegancko, lubię siebie w tej luźnej wersji. 🙂 Ale wysokich obcasów absolutnie nie porzucam. 😀
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 30 czerwca 2014 19:34
hanexxx, w New Yorkerze bywały takie fikuśne majtki 🙂
Pomocy! Zakochalam sie w sukience Tru Trusardi. Jestem we Wloszech, tu kosztuje 147euro po obnizce. Czy jest tu ktos, z miasta w ktorym znajduje sie ten sklep i moglby mi spojrzec na.cene w Pl? Napewno Gdansk, Krakow i Czestochowa maja te marke. Sukienka jest granatowa, siega do ud, i jest z materialu podobnego do koronki. Bede wdzieczna za pomoc :kwiatek:
Pursat, o kurde, to brzmi idealnie, takich właśnie szukam, aż się chyba skuszę. 🙂 A te Twoje nowe to chyba pierwsza rzecz która mi się nie podoba u Ciebie. Niby ok, ale jakoś tak, no bez "Ach" 🙂
emptyline, mi się one długo, długo nie podobały, ale skusiłam się. Jak dla mnie mają w sobie coś ciekawego. 🙂 Lalowe szorty polecam gorąco, są zajebiaszcze!
Dodofon, moim zdaniem krój ma ładny, ale materiał i ta ozdóbka lekko tandetne.
A ja sobie kliknęłam wczoraj w Bershce dwie pary dżinsów z dziurami. 😍 Co prawda para za 69 zł, więc przecena jeszcze bez szału, ale są boskie. 😁 Najwyżej zamówię jeszcze raz jak stanieją, a tamte oddam. 😉