PonPon, no właśnie z butami mam największy problem... Zazwyczaj do dresów w tenisówkach a'la vansy chodzę, ale przy takiej pogodzie jak dzisiaj, to jest już ciężko.
Przekopywałam internet wczoraj szukając inspiracji i widziałam kilka stylizacji z Emu.
zamawialiście kiedyś ze strony http://goodlookin.pl ? fajne kurtki mają, ale po aferze z RetroBut jakoś nie mam zaufania.
Ja zamawialam dwa razy. Wysylka ekspresowa, kontakt super a rzeczy kupowalam raczej do chodzenia po domu wiec za niewielka cenę ale w zadowalającej jakości jak za takie pieniadze.Kurtki tez mi sie podobaja ale mimo wszystko nie mialam odwagi. Jesli sie zdecydujesz to daj znac jak dotrze czy warto.
PonPon, no właśnie z butami mam największy problem... Zazwyczaj do dresów w tenisówkach a'la vansy chodzę, ale przy takiej pogodzie jak dzisiaj, to jest już ciężko.
Przekopywałam internet wczoraj szukając inspiracji i widziałam kilka stylizacji z Emu.
jeszcze się zastanawiałam nad krótkimi traperami - coś w tym stylu:
brać/nie brać? dresy jednolicie szare, prawie eleganckie 😉
Dostałam prezent od Mikołaja, podobno wszystkie się wyprzedały a ta czekała na mnie, na wieszaczku, samotna, z 30% rabacikiem. Tu słabo widać ale ma suwak idący przez całe plecy 😍
Czy pepitka to ponadczasowy wzór? Spodobała mi się tunika w pepitkę, ale jej cena (firma NN) jest trochę wygórowana, szkoda wydawać mi kasy na ubranie, które założę kilka razy, a później odłożę bo będzie nie modne.
Bo mnie nauczono, że tak jest elegancko, tak wypada i tak należy 😁 Ale osobiście uważam, że jak ktoś ma odkryte ramiona i rajstopy w kolorze innym niż cielisty, to wygląda to brzydko i nienaturalnie.
Jej w koncu znalazłam sukienkę na studniówkę!! Tylko sie zastanawiam czy jednak nie doszyc ramiączek zeby zabezpieczyć ja przed spadaniem xd jeszcze dowiedziałam sie ze sa jakies slikony które sie przykleja zamiast stanika. Ktoś cos wie na ten temat? 👀
To takie silikonowe wkładki, które się przykleja. Nie wiem jak z komfortem w czasie ich noszenia, ale moja kuzynka miała takie na studniówce i nie narzekała 🙂