Incognito, to trzymam kciuki, bo jak dla mnie jest warta swojej ceny, mimo że to nie mało. Co prawda nie wypowiem się o jakości, ale wszyscy znajomi sobie chwalą 🙂
W której sieciówce dostanę najzwyklejsze, najprostrze spodnie rurki w kolorach beżowym i granatowym? Jak najtaniej... Interesuje mnie warszawska arkadia :kwiatek:
Ja ją kupiłam, tzn wybrałam sobie na święta 😉. podobał mi sie jeszcze żakiet także w tych kolorach, niestety kiepsko na mnie leżał, a szkoda bo był bardzo fajny.
oo to nie wiedziałam że juz 27 sa wyprzedaże. Sprobuje zrobić jakies zdjecie ,ale nie wiem ile z tego wyjdzie 😉 Coś udało mi się stworzyć: Nie dopiełam jej do końca, bo zamek jest z tyłu, więc trochę się marszczy i nie leży idealnie
Zawsze wyprzedaże zaczynają się pierwszego dnia po świętach. Ja w tym roku mam zamiar czekać do stycznia-lutego na te ostateczne rozprzedaże (kupiłam wtedy 2 swetry- jeden przeceniony z 149zł na 19,90 i drugi ze 100 zł na 19,90), bo nic ciekawego teraz w sklepach nie ma :/ Mam nadzieję, że sklepy internetowe też będą wyprzedawały asortyment, bo w Bershce podoba mi się jedna bluzka, a nie ma jej w sklepach stacjonarnych...
sandru ach ! aż się zalogowałam po gigantycznej przerwie 🙂 Nie polecam Swatcha - te zegarki to jednorazówki. Miałam taki cały czarny - Black Suit się chyba nazywał. Otóż, wiadomo ręka/nadgarstek mi nie 'tyły' dlatego cały czas zapinałam w jednym miejscu, aż pewnego razu bransoleta pękła. Byłam w 2 różnych sklepach, mame wysłałam przy okazji do zegarmistrza i nic. Bransoleta jest nie do wymiany. Miałam go może z rok, a był naprawdę fajny. Ale jednak za tą kasę mogłabym sobie kupic coś porządniejszego.
Poszukuję torebki, czarnej, z rączkami i paskiem na ramię, w typie młodzieżowym raczej :kwiatek:
byłam w sklepie Swatch'a, szukałam nawet tych pasków w internecie, ale znalazłam takie paski skórzane, nie te z tworzywa. Może źle szukam, ale nadl z tego co znajomy zegarmistrz mi opowiadał to zwykłe Swatche to tzw. jednorazówki.