kupiłam sobie w h&m krótką bluzkę, na krótki rękaw-cropped i zastanawiam się co pod nią założć, bo do szkoły w samej krótkiej koszulce nie pójdę
białą bokserkę? czarną?
Nie wiem jaki materiał cię interesuje, ale na allegro jest trochę fajnych pikowanych skór. 🙂
Właśnie nie skóra. Materiał taki.. taki jak w tych jeździeckich kurtkach chyba 🙂
korsik, te takie krótkie do pępka? 😉 chyba je widzialam jak ostatnio byłam w h&mie, bokserka-ok.
tak, taką do pępka
zapomniałam napisać, że jest czarna
lepiej czarną czy białą bokserkę?
Białą bym pod spód ubrała, albo w jakimkolwiek innym, umiarkowanie żywym kolorze.
Czarna pod spód to już może wyjść stylizacja trochę "na lumpa".
fajne kolory bokserek są teraz w tally weijl 😉 jakiś żółty słoneczny na przykład
czy obcinając jeansy na szorty muszę je jakoś zabezpieczyć przed pruciem? tzn fajnie wyglądają takie wiszące nitki, tylko czy będą się w miarę takie szorty trzymać ❓
Wer, jak obcinałam podczas poprzedniej fali mody, to same się trzymały.
Dziewczyny, prośba! :kwiatek:
Wymarzyłam sobie wiosenno-letnią sukienkę: do kolan, rozkloszowany dół, jasna, np. w kwiaty, najlepiej z krótkim rękawem i... nie mogę znaleźć. Może wpadło wam coś takiego w oko? Sklep stacjonarny, przez net nie umiem kupować ciuchów :/ Mieszkam w Poznaniu, więc sieciówki mam w zasięgu.
W Orsay widziałam coś takiego jakiś tydzień temu 🙂 zaglądnij tez do H&M 🙂.
Z czym łączyć taką spódniczkę?
Ja bym założyła zwykłą białą bokserkę i wsadziła w środek. Będzie wyglądała jak sukienka 😉
szukam czegoś takiego (tuniki nietoperz)
http://moda.allegro.pl/kimono-nietoperz-sukienka-tunika-wiosenne-kolory-i1583790692.html ale żeby miała większy dekolt. Taki wg mnie wygląda okropnie! Najchętniej czarna, widziałyście może gdzieś na necie ? :kwiatek: może być dekolt V, ale też zwykły U 🙂
Dziewczyny need help!! Jadę na wesele pierwszy raz w życiu i kompletnie nie mam pojęcia w co się ubrać. Potrzebuję jakiejś sukienki, włosy mam blondorude, figura to typowa klepsydra z krótkimi nogami... myślałam o czymś w jasnej zieleni, długość do kolan... ale ja nawet nie wiem czegho szukać 😵 😵 😵
help :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
escada, zajrzyj do Pretty Girl tam są bardzo ładne sukienki. Może coś wybierzesz 🙂
popieram Carmen, moje wszystkie sukienki pochodzą z PG ;D
emade - też szukałam bejsbolówki i jak już się prawie wyleczyłam to poszłam do Originalsa i odpadłam. Piękna - czarno biała 💘 Tylko cena powala - 350zł
w nike'u w pasażu też są, śliczne szaro-czarno-białe 😍 ale również za 350... 🙄
noen, wygladasz na awatarze jak Ewa Farna 😜
tulipan, no a jakich cen mozna się spodziewać po tej firmie :p
Ty
ja oszalałam kupiłam ostatnio w Stradivariusie zielone spodnie 😂 mój brat się mnie zapytał ''czy Ty pomagasz ratować lasy deszczowe w tych spodniach?'' 😂
emade, dzięki 😀 Jesteś trzecią osobą ktora mi to mówi 😁 Ale Farna, jest 10x ładniejsza 😀
Trend z kolorami fluo moim zdaniem jest strzałem w 10. Jak weszła do Zary kolorowa kolekcja, to już w drzwiach zaczęłam się ślinić. 😜 Dookoła soczyste, piękne kolory. 😍
Ja tam już zaczęłam odkładać kaskę na tą bluzę, ale przejdę się jeszcze do nike jutro 😎
Gagulec, dzięki, rozejrzę się w Orsayu, bo w H&M nic nie znalazłam dla siebie.
Mam taka oto spódnicę/sukienkę (można ją załozyc jako sukienke, albo własnie spódnicę)

Do czego to nosić? Ona troche prześwitująca jest (cieniutki materiał) więc jako sama sukienka/spódnica nie za bardzo sie nadaje...
Przy jeansach i tego typu butach chyba już za dużo tam się dzieje. Może spróbować z dzwonami i butami na koturnie w jakimś intensywnym kolorze?
Hehe, to nie byl przyklad "jak to nosic" tylko pytanie "jak to nosic?" xD, wiem, ze na tej fotce jest do kitu 🙂.
A np rurki/tregginsy jeansowe bez zadnych przeszyc itp i czarne botki koturny? Sama nie wiem 🙁. Jak sie wkurze to ja sprzedam xD.
O tregginsach też myślałam, mogą być. Ale botki mi do tego nie pasują - raczej sandały na koturnie. 😉
No to odpada 🙁 bo nie mam kasy na kolejne buty a takowymi sandalami nie dysponuje xD
Można zawsze schować do szafy i poczekać, aż da się skleić całość. Albo nosić z balerinami, bo chociaż oklepane, zwykle pasuje.
Gagulec co sie stało z twoim blogiem
?