Mysle ze mozesz spokojnie sobie na lancuchu od roweru pokicac. Zanim dorosniesz do takich starych wyg to to bedzie w sam raz XD. Potem piszesz na forum czy munsztuk sie sprawdza i w ogole 🤣. A potem droga do gwiazd otwarta. Ale juz na serio, moja kolezanka trzymala kobyle w stajni w ktorej lancucha do roweru uzywano. Koszmar. My tu sobie zarty zarciki a glupota ludzka nie zna granic 😤
A może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym 'pyskzzorac', czy jakoś tak? Bo ja zacofana jestem, czy cuś (albo właśnie za późno do volty dołączyłam ❗ ) Już się natrafiłam na ten tekst w 2 wątkach wcześniej, czy jakoś tak i nie mogę rokminić o co chodzi 🤣
Edytka, no przykro mi, ze na naszym polskim zadupiu uzywa sie tylko tandetnych imitacji patentu stosowanego przez Galla*, Isabel** i inne slawy - pysskz'orac nawet Pat *** polecal!!
* Anonima ** Marcinkiewicz *** Listonosz, ten od kota
kupi mi ktoś na zajączka 'zestaw małego ujeżdżeniowca' ? 🤔 🏇 ale tylko wersję podstawową z munsztukiem, czarną wodzą, książką jak używać rollkur'a (u?) i ostrogami 35 mm 😁 😜
eee to te anteny lepsze. Giętkie, cienkie, bardziej elastyczne, ful profi po prostu. I to nie z jakiegoś smietnika, a z domowych telewizorów zrobione, O.