moje koniki na blogu www.lovekonisiemisiepysie.pl zmieniaja kolory nie tylko zima, ale jak zmienia im sie nastroj, raz sa biale, raz czarne, a jak sa zle to bronzowieja... twoje tez? 👀
lostak, zle to sie czerwone robia. AloneHorse, tak, to cos niesamowitego, ze kon sciemnial na zime. jak go ogolisz to zrobi sie jasniejszy, bedzie temat na nowy watek. 😵
Mój koniś posmutniał zimą jak mu kazałam wejść na 4 level wtajemniczenia i zrobiłam mu rollkur tak jak radziliście w kąciku rzułtodzioba, jak sprawić żeby on był znowu wesoły i się ze mną bawił?
pfff a myślalam, że tylko moje konisie to takie kameleony 😕
czyżby miały na to wpływ ostatnie sterydy podawane 6 razy dziennie (3 razy dożylnie, 2 razy domięśniowo i raz ...(sama nie wiem czy mogę powiedzieć gdzie :icon_redface🙂 😁
To jeszcze nic! Ja umiem zrobić tak, że jak pociągnę mocno z całej siły wodze to koniczek staje demba! Zawsze wiedziałam, że on jest taki kochany i robi tylko dla mnie takie sztuczki! 😁
zygzak żeby koń zaczął się zmieniać musisz założyć sffitaśny blogasek i ubrać konia na różowo. Nie zapomnij o brokacie!!!
rewir, dobrze ciocia lostak mówi, najpierw musisz być óczona przez kogoś prawdziwego rolowania, mam nadzieję, że masz PYSKZZORAJ? Bez tego to zapomnij żeby był wesoły. Sterydy dałaś?