aga020596 jakiego buta? 🤔
widziałam dzisiaj siwego jak lezał🙂
Ja też widziałam, ja też! :P
Ale do tej pory nie widziałam ani kota, ani kogoś z obsługi. Foch.
camy byl wczoraj taki but-widmo (przynajmniej cos buto-podobne). wiem jedno- ze zaczelam rechotac
dobra - zamieszczam buta-widmo 🤣 :
aga020596 haha faktycznie 😂
edit. siusia
taa- nawet mam fotke 😡
boze - przejmujemy sie nawet jak Coupe je , sika itp. albo jak kupa nie sprzatnieta czy derka przekrzywiona 😜
Aaaa, wyrównali mu derkę! 🏇
I patrzcie, teraz stoi w miejscu! 💃
aga020596 - masz rację, za bardzo się ekscytujemy. 😁
taaaak - ludzki poziom ekscytacji nie zna granic ...szczególnie jesli chodzi o gwiazdy(czy to ludzkie czy końskie 😉 ) siwy teraz patrzy w strone pustego zlobu... boziu - jak on mi sie podoba! 👀 😜
Dzisiaj porządnie oderkowany 😅
Siwy szamie obiadek 😁
Siwy sobie leży, ale się skubany schował pod ściankę :>
Tylko nóżke i ogonek widać 🤣
Hehe teraz wyciągnął obydwie tylne 🙂 Zaczynam chcieć kamerkę u mojego konia w boksie :PP
ale padl pod sciana. moze zdechl?
katija, niee, przed chwila ruszył nóżką :P
aa, to dobrze. ja nie nabiezaco, bo mi sie obraz nie odswieza... jak wlacze, to mam fote z danej minuty i tyle, musze wylaczyc strona na pewien czas zeby dostac nowe zdjecie 🤔
Jade tam w poniedzialek, to szepne Kup de Ceurowi na ucho, ze go podgladacie 😁
Hmmm... Człowiek z drabiną i wiaderkiem... Ciekawe co będzie robił...
edit. Zniknął 😲
Anka, szepnij luzaczkom że w Polsce nie podoba nam się ten śliniak i dziwne patenty z pasem;]
Anka, To czekamy na pozdrowienia dla re-volty do kamerki 😁
Anka napisz jak będziesz wyjeżdżać to będziemy patrzeć na kamerkę i Cię szukać koło siwego . 😂
Ewentualnie niech ktoś siedzi i print screena zrobi jak Anka będzie tam i wklei na forum 😁
Anka, tylko przez minutę musisz stać nieruchomo, bo inaczej wyjdzie widmo i Cię nie poznamy 😀
jesli mnie do niego puszcza, to moze pomacham 😁 by byly jaja 😁
hahah anka poproś ładnie, powiedz ze my tu sledzimy losy
i że wszystko bardzo przeżywamy 🏇
Dziołchy poprawiłyście mi humor z tym machaniem 😀 Nie mogę sie przestać śmiać! :kwiatek:
Anka, Weź kartkę, czerwonym mazakiem napisz RE-Volta.PL i zrób żywą reklamę naszego forum 😂
Tylko prosze o prt screna bo mnie nie będzie w poniedziałek do późna. 😉
wlasnie - mnie nie ma w poniedzialek do 15:30 ale z katka i machaniem - taaa - niezle by bylo 😀
a wracajac do Coupowego boksu - czy mi sie zdaje , czy korytarz jest mokry? 😉
haha- jak my sei o niego slownie troszczymy ... Ja takze - przed chwila zrobilam szybka lustracje boksu w poszukiwaniu niesprzatnietych kup 🤣