kto pamięta Goldfevera i kamerę w boksie? www.marestare.com i inne kamery live

Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
27 stycznia 2013 21:50
A widzieliście że w 2014 planują zaźrebiać Maddie takim panem? 😀
hszonszcz,trociny?
Kurczak   Huculskie (nie)szczęście
27 stycznia 2013 21:56
Misskiedis, to zdjęcie czy obrazek? Piękny jest, chociaż na rasie kompletnie się nie znam.
hszonszcz   wredny hszonszcz.
27 stycznia 2013 22:10
sumire, właśnie nie wiem. Mi się wydaje, że nie, ale to coś jest białe. Myślałam w sumie że to jakiś piach..
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
27 stycznia 2013 22:14
Kurczak, też się zastanawiałam czy zdjęcie czy obrazek, po takim małym trudno stwierdzić, brane ze strony stajni Maddie 😉
m.indira   508... kucyków
27 stycznia 2013 22:23
pełna nazwa małej to SR Midnight Premonition(połaczenie nazwy matki i ojca), potocznie nazwana Tiyanah
za długie ma to imię (ale bardzo ładne), chociaż w sumie Tiyanah = Diana = Danusia 😀
Pocket coś długo poleguje.  👀
Leży raz plackiem, raz na mostku, ciekawe. Dziś juz jej 353 dzień leci, więc  🏇
wrzuci ktos link do Pocket 😉?
PumCass   zachowaj zimną krew!
28 stycznia 2013 08:51
http://www.marestare.com/fcam.php?alias=whisperingwind

Edit: szkoda że u Pocket kamerka takiej średniej jakości. Przy moim problemie z kartą graficzną i uszkodzonym kablem przy takich warunkach ledwo co widzę  😁
Pocket wstała. Ale kiedy leżała, można było rzeczywiście myśleć, że coś się zaczyna dziać.
Kupa i nic więcej.
Ja to się zastanawiam czy to w ogóle jest Pocket i czy jest w ciąży. Może tak jak z zegarem?
Nie zmienili i już ? Jak na taką chudą szkapę powinna mieć brzuch większy. A w sumie to ma zwykły.
Sama już nie wiem.
Ja zerkam jeszcze na tą:
http://www.appaloosa.org/livefoal.html
Tylko transmisja nie jest płynna, co czyni ją nieznośną. Jednak ta klacz ma brzuch jak bęben.
Bischa   TAFC Polska :)
28 stycznia 2013 11:16
Dwa śpiochy 😁
rati88   Jedź tak, by móc żyć ... żyj tak, by móc jeździć
28 stycznia 2013 11:19
a co najlepsze z tego wszystkiego to to, że myślałam: oźrebi się to więcej czasu będę miała dla mojego, bo przestanę siedzieć i oglądać,
a tu masz babo placek.... dalej ją oglądam bo bardziej ruchliwa i mała taka pocieszna  😁 😁 😁
Bischa   TAFC Polska :)
28 stycznia 2013 14:01
Mała zasypia na stojąco 😁
co Madzia robi małej? tak ją smyra nosem
hszonszcz   wredny hszonszcz.
28 stycznia 2013 14:56
Tania, masz rację. Coś podejrzane mi się to wydaje... 353 dzień, to powinna mieć naprawdę spory brzuch...
Mam wrażenie, że jej się teraz brzuch opuścił, jak patrzyłam koło 16, to nie miała takiej piłki... Pewnie znów mnie ominie poród. -.-
Tania, masz rację. Coś podejrzane mi się to wydaje... 353 dzień, to powinna mieć naprawdę spory brzuch...

Albo jest faktycznie nieźrebna, albo już na "ostatku" i brzuch ma tak opuszczony, że nie sterczy na boki 😉
Moja dwa dni przed miała taki, serio myślałam, że jej się oberwie  🤔wirek:
wrzuci ktos link z Madzią do pierwszego posta w tym temacie? bo ciezko go znalezc wsrod tych wszystkich postow  😁
Bu, Madzia nie działa 🙁. Może zabrali ją już z tego boksu, w sumie to tylko porodówka. A już się przywiązałam....
Jedynym wytłumaczeniem dla małego brzucha Pocket, jest pierwsza ciąża.
Jednak i tak jest za mały.
Może im się terminy "machnęły" ?
oj tam dziewczyny 😁

Na zdjęciu poniżej jest kobyła 2 tyg. po terminie (gniada). Dla porównania jest też siwy wałach. I o mojej też nikt by nie powiedział, że jest źrebna, a co dopiero po terminie 😁 😁 😁
No i tydz. później ku niedowierzaniu niektórych się wykluło małe prrrr 🏇
gajara18   "Konia strzeż się z tyłu, psa z przodu, a kobiety
29 stycznia 2013 09:29
http://www.marestare.com/fcam.php?alias=bitoblue
Tu jest fajny maluch z mamusią :-)
Tu mam fajny filmik, dla tych wszystkich którzy nie mogą się doczekać na poród Pocket'ki. Cyganka rodzi:

subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
29 stycznia 2013 12:54
tu taki fajny, spokojny poród 🙂
Tu mam fajny filmik, dla tych wszystkich którzy nie mogą się doczekać na poród Pocket'ki. Cyganka rodzi:

O Matko! Pomyślałam, że romska kobieta rodzi.
(poprawnie napisałam ? romska kobieta?)  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się