Coraz więcej jest głosów w innych tematach o takiej funkcji.
I powiem szczerze, ze ja również bym nie miała nic przeciwko ignorowaniu wątków...
🙄
TAK TAK TAAAAK!! Błagam 🙇
Chociaż wątpie czy technicznie się da.
pewnie ze fajna byłaby taka opcja, tylko co, juz na prawde nie mozecie minac jakiegos tematu? przeciez nawet otwierac nie trzeba.
wydaje mi się ze to mnozenie problemów, które w rzeczywistosci nie istnieja. jeszcze chwila i volta herbate bedzie parzyc, bo dlaczego nie?
cieciorka, zwykle to nie jest jeden temat.
Ciśnienia nie mam ale bardzo bym taką opcje lubiła.
Zgadzam się z Cieciorką, że to już zbytnie ułatwienie. Nie mam czego szukać w wątku o np. akwarystyce to tam nie wchodzę, przecież nie wyjdzie z ekranu i mnie nie pogryzie, po co mam go ignorować 😎
Nie rozumiem po co to miałoby być 😉
Nie wiem czy taka opcja ma sens. Jak mnie jakiś wątek nie interesuje to po prostu na niego nie wchodzę i już.
Chociaż mnie by pewnie się przydał jakiś sposób na to abym nie wchodziła na wątki "czaprakowo-derkowe" 😁 Bo ponad połowę zakupów robię pod natchnieniem końskiej rewii mody, a tak? nie zobaczyłabym jak coś ślicznie wygląda na koniu to może bym nie kupiła 😁
To tylko moje wrażenie, czy są "ulubione"? To wtedy prosta sprawa - reszta nie jest. Przyglądasz się nowym, ew. dołączysz, a z resztą spokój.
Tak, podobałaby mi się opcja ignoruj wątek, albo jeszcze bardziej (o ile nie myślimy o takim samym rozwiązaniu 😉 ) możliwość wyłączenia (najlepiej do odwołania) powiadamiania o nowych postach w danym wątku - poprzez pojawienie się ikonki ( gwiazdki, czy główki konika). Tak, by klikając nie informuj mnie o nowych postach powstał wizualny ignor, a wątek "na stałe" wyglądałby jako odczytany.
W ulubionych mam sporo wątków z kilku działów - co robi pewien względny bałagan i czasem człowiek chciałby widzieć obecny misz masz, a czasem np. swoje końskie, albo końskie... Wtedy zaglądam na końskie a tam atakuje mnie z każdej strony natłok ikonek nieprzeczytanych wątków i totalnie się połapać nie mogę ( sporo czasu zajmuje wyłapanie ważnych dla mnie tematów). Druga sprawa to to, że łatwo się zamknąć w ulubionych, z naszymi rozmowami, oraz aktualnych, bo gdy już je przejrzę i zaglądam do interesującego działu - znowu atakuje mnie ten natłok ikonek nieprzeczytanych wątków. Przez to rzadziej tam zaglądam i koło się zamyka (im mniej tam jestem, tym więcej ikonek atakuje aaa!).