proponuję na pieśń przewodnią:
[quote author=Ktoś link=topic=15203.msg456595#msg456595 date=1264419387]
znaczy się,ciśnienie mu tez tak drastycznie opadło,że tylko się wylewa...? 😵
[/quote]
wykapany Wacuś
Odchodząc od wylewania się i mleka. Może, jak Wacuś zyska już części, których nie ma, można by zlicytować go na rzecz Metkowej fundacji? Cal szczytny, myślę, że Wacuś by się ucieszył pomagając innym, jak inni mu pomogli.
nikt z taka ligawką i nadmiarem płynów fizjologicznych dziecku raczej go nie kupi...
sznurka, a to dziecku musi kupować? Ja mu spodenki zrobię.
nie zapominajcie, ze diagnoze na temat stanu wacusia postaiwl ogladajac go okiem i palcem szwagier stryjecznej ciotki chlopaka kolezanki kuzyna kolegi niecki. to jest bardzo powazne, i wacek potrzebuje natychmiastowego leczenia, skoro nie wyjechal na bialorus. a strzyga teraz cos kombinuje i probuje odwrocic uwageod tej waznej kwestii. pewnie chce zdefraudowac ewasze fujary za ktore miala wykupic wacka. strzygo!! gdzie jest wacek???
Siedzi przy monitorze. Już nawet wiem, którą stroną, bo ma ogonek.
to chyba oczywiste, ze wacus ma ogonek!!! jak chcesz sie niem zajmowac, nie majac podstawowej wiedzy na ten temat?
Siedzi przy monitorze. Już nawet wiem, którą stroną, bo ma ogonek.
z przodu czy z tyłu 🤣
ogurek, tam, gdzie każda skarpetkowa małpka mieć powinna.
katija, muszą być jakieś poradniki w PDFach...
jezusie! to się nie dzieje! 🤔
dawać tego Wacka do mnie!
może szlafrok? miś syfiliusz ma szlafrok
jezusie! to się nie dzieje! 🤔
dawać tego Wacka do mnie!
po raz kolejny przypominam, że byłam pierwsza! mam doświadczenie, potwierdzi to każdy mój pluszak - miziak, każdy kochany i rozpieszczany, już czekają na Wacka.
:grupa:
honey - może i byłaś pierwsza, ale nie masz doświadczenia w metodach naturalnego robienia dobrze Wacusiom... więc Wacuś i reszta jego korpusu będzie moja 🏇
My treasure 😍 😜 😁
Królik, a może wacuś wcale nie chce, żeby mu robiono dobrze naturalnie? Może on woli klasycznie co?
Dorcysia - ale klasycznie, to jest raz na 6tyg., a ja będę Wacusiowi to robić co 2-3 dni 😁
Ciiiii Dorotheah ...bo jeszcze będzie, że go przemęczam 😉
Wacki lubią z rana. Ja robię zawsze dobrze, tak dobrze, że ciężko Im się skupić na tym czy klasycznie, czy naturalnie.
Wy tu gadu gadu a Waciuś czeka na ratunek
ma 2 opcje
poł na poł albo telefon do przyjaciela
Jako (bez) prawny opiekun oraz Wacusiowy protoplasta, to ja zdecyduję, gdzie Wacuś zamieszka!
Ja mogę być pierwszą osobą na Wacku!
Jak on trafił Prawie Na Wschód, to ja bym się świńskiej grypy bała.
Wy tu tak hop siup, na luzaka, a z tego epidemia może być! Pandemia!! Universodemia!!!
Ja na wschód to ta choroba filipińska co nasz były prezydent miał ...
bardziej bym się bała, że Wacek mógł na Wacku przywlec jakiegoś gorszego syfa. Ch. wie gdzie go wkładał 👀
właśnie, tylko Strzyga wie, gdzie był wacek Wacka!
ehhh, przechlapane z tym Wackiem ...
Cały sęk w tym, że wacka Wacka nigdy nie było!