Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

Sivrite, po wejściu na stronę główną jak byk jest informacja, że to jest "letnie wietrzenie magazynów".
Po pierwszej informacji tutaj o promocji jakiś czas temu weszłam na tą stronę i od razu zobaczyłam. Kompletnie nie zrozumiałam dlaczego ludzie tak się rzucili, dla mnie to wcale nie rewelacyjna oferta 😉😉
Już lepszą akcje zrobił Equimm, wysyłali worek sieczki za darmo na próbę (też był z krótkim terminem) ale za darmo, na próbę, to jak najbardziej pasuje mi taka akcja. Przekonali mnie i kupuję dalej ich produkty.
Screenshot_20240913-112932~2.png Screenshot_20240913-112932~2.png
Gillian   four letter word
13 września 2024 11:52
Skarmiłam już worek Josery i był spoko - przy założeniu, że mój koń żywi się sieczką i garścią paszy do smaku to raczej nie ma kolosalnego znaczenia co kupię. Natomiast przy kosztach, które generuje mój drugi koń jak widzę promocję to kupuję. Tyle 😉
NowaJa, dla mnie "krótki termin" to taki, który umożliwia spożycie zgodnie z dawkowaniem, co już pisałam wcześniej. Worek paszy da się skarmić koniowi w dwa tygodnie (w kilka dni bym polemizowała, czy nawet przy największym możliwym dawkowaniu podanym przez producenta by dało radę, ale naprawdę nie chce mi się iść teraz i tego sprawdzać).
Ale czy da się skarmić witaminy przewidziane na 2 miesiące w 8 dni? Nie da się. Czy "wietrzeniem magazynów" można nazwać wysyłanie o 20 dni przeterminowanych supli? Nie można. Nie sugeruj mi, że jestem aż tak naiwna, bo nie jestem, kurde. Krótki termin ważności, a taki uniemożliwiający zużcie przed jego upływem to są dwie różne rzeczy. Nie napisali tam "-50%, bo tylko tyle zdążycie zużyć przed przeterminowaniem".
Serio, zaczynam mieć wrażenie, że ludzie na tym forum są wszystkowiedzący, wszystkiego się spodziewają i wszystko przewidują. 😂 Tak pod publiczkę. To samo z wątkiem o Happy Horses, czy jak się ten sklep nazywa, najazd na dziewczynę "a to nie wiedziałaś?!". Victim, curwa, blaming, że ktoś się dał w ciula zrobić, bo wszyscy wszystkiego powinni się domyślić.

Gillian, dokładnie. Jeśli ktoś mając w tych czasach własnego konia nie szuka promocji i nie idzie czasami na ustępstwa ze względu na cenę, to naprawdę szczerze zazdroszczę zarobków.
Sivrite, same feeling. Kupiłam suple bo spoko promka i pasował mi skład. Ale kurna zrywanie daty ważności 🤡

Czy ktoś zgłaszał reklamację?
Sivrite, spoko, nie musisz się tak rzucać i tłumaczyć od razu 😉 ja to napisałam bardziej w odpowiedzi do twojego zdania, że "nie myślałaś że to będzie czyszczenie magazynów" a tymczasem sklep właśnie tak to nazwał 😉
Totalnie nie usprawiedliwiam sklepu, bo uważam że to jest bardzo nie fair, a już w ogóle sprzedawanie w ramach tej akcji przeterminowanych produktów to w ogóle nieczyste zagranie....0245627520171E+34;
Napisałam też że dla mnie osobiście to nic atrakcyjnego, no chyba mogę mieć takie osobiste zdanie?😉
Odnośnie witamin, to jak najbardziej można je skarmić szybko, jak ktoś ma duże stado na przykład. Są opakowania po 4 kg, dla jednego konia na 40dni ale jak ktoś ma 10 rekreantów to skarmi w 4 dni 🙂
Gillian, w takim przypadku rozumiem, bo dorzucasz do smaku tylko.

Aczkolwiek ja nie mam zaufania do zmian paszy i robię to bardzo książkowo czyli powoli, bo właśnie nie stać mnie na leczenie kolek/wrzodów itp. No i staram się jednak tego nie robić wcale, jesli nie muszę.
Czy do pegazshop są jakieś kody rabatowe?
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
16 września 2024 10:17
Poszukuję jakiejś promocji na mattesa korekcyjnego? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie 😇
Hermes, mi się udało na happy horses z turbo promką chyba za 530? i przyszedł w miesiąc, ale nie polecam generalnie tej imprezy. Chyba że lubisz gry hazardowe 😅
Hermes, Na Bergo nieraz jest spoko cena, możesz spróbować po zalogowaniu z kodem KAMIJAMI10/KAMIJAMI15 czy nie wejdzie lepsza promka 😄
Hermes, u Dorcysi mozna zamówić, zawsze ma promocję
Hermes, u Dorcysi mozna zamówić, zawsze ma promocję
Potwierdzam, ona ma zawsze dobra cenę i możesz wymyślić w kolorach co chcesz 🙂
Co to jest u Dorcysi ?
To użytkowniczka re-volty.
Wracając do Josery - napisałam reklamację w weekend i na razie bez odpowiedzi 🤡
Mnie dziś wysłali dwa opakowania za te dwa przeterminowane, które dostałam. Ciekawe, z jaką datą ważności przyjdą...
Sivrite, żeby się nie okazało, że masz w sumie 4 przeterminowane... 🙈🙈🙈

Ja chciałam kupić witaminy, ale stwierdziłam właśnie, że na dwa konie to za długi czas skarmiania.
Pati2012   Koński insta: https://www.instagram.com/mygreybay/
17 września 2024 18:01
Nique, 2 przeterminowane i 2 bez daty 🤣
Nique, no tak pewnie będzie... Na szczęście oba to są granulaty. Skarmię te drugie, bo będą na pewno mniej przeterminowane. Ich się daje dużo, są na 30 dni tylko, więc może się uda.
Witaminy wyglądają i pachną dobrze, więc na razie lecą... Ale chyba nigdy więcej mimo dostania kodu na 15% za tę sytuację. Pewnie oddam koleżance.

Pati, albo tak właśnie będzie. 🤣
Sivrite, jak zgłaszałaś reklamację?
Mailowo, odpowiedziałam na maila z fakturą po prostu. Ale też czekałam od czwartku.
Salon Koński Świat rzucił właśnie wyprzedaż bryczesów na stronę, skrajne rozmiary ale -50% może ktoś coś
horsetack jakiś kodzik?🙂
Melduję, że dostałam zamienniki do... 30.09... 2025!
I jednak nie jest to granulat, tylko proszek.
BUCK   buttermilk buckskin
18 września 2024 16:04
Sivrite przynajmniej skarmisz bez obaw 😉
Promka na stronie Red Millsa
Mega dzięki za cynk!!! Akurat potrzebowałam Red millsa 🙂😉)
Faith, i to z darmową wysyłką, tak jak z drugiego sklepu. �
Już się obkupilam 😉
Post został usunięty przez moderatora
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się