[quote author=karolina_2906 link=topic=15196.msg2950339#msg2950339 date=1604054786]
Czy ma ktoś jakiś kod do pegaza? :kwiatek:
[/quote]
Podpinam się 🙇 ktoś coś?
Ktoś ma jakieś przecieki, czy będzie coś ciekawego na Black Friday?
Dziewczyny - poluje na termobuty - koniecznie wysokie, szczupłe, ocieplane. Najchętniej zeby były w brązie.
Orientujecie się , czy gdzieś są może w dobrych cenach? Ktos cos widział ??? %%%%%
Czy ma ktoś rabat stałego klienta do Tundry stacjonarnie? Potrzebuje informacji 🙂
Poratuje ktoś kodem do bergo? :kwiatek:
Poratuje ktoś kodem do bergo? :kwiatek:
"autumn10": -10% na zakupy do 299 zł
"autumn15": -15% na zakupy od 300 zł
Ważne do 30.11.2020
Rabat nie łączy się z innymi promocjami, czy wyprzedażami. Nie dotyczy produktów Pro Linen, Nuba i Eggersmann.
A jednak mój nick nadal (i mimo podpisu 🤣 ) jest za trudny :P
Hej,
czy jest jakis kod do fera equestarian? Chce kupić frak ... robią wogóle jakieś promki czasem? Przepadłam i kupie na pewno ale cena nadaje sie do zrabatowania 😉
Mogę odwieczyć się rabatem 15% do fleur 🙂
W Equishopie do środy 11.11:
- 20% na cały osprzęt Prestige Italia i Renaissance
- 10% na derki
Jakieś promocje BLACK Friday?
Czy poratuje ktoś kodem do konika?
horsetack: -20% z kodem BDAY20
pasi-konik: -20% na HKMy od 10 do 20 listopada
gnl: -20% na HKM i waldhausen
Ma ktos moze jakis kodzik do suplementykonie.pl ? Musze zaopatrzyc cale stadko...
W eqclusive nie szykuje się jakaś promocja?
Eggersmman za to zrobił rewelacyjną antypromocje, dotychczas darmowa wysylka od 300 zł (klienci docenili produkty, przyzwyczeili się), no to teraz myk od 672 zł darmowa wysyłka i tłumaczenie namów koleżankę aby z Tobą zamówiła 😵
Czy ktoś pamięta jaka była promocja na black friday w horze.de na produkty nie-horze? 👀
Edit. Albo w Hööks również na rzeczy innych Marek :kwiatek:
Jest coś może do dobry-kon.pl? :kwiatek:
Eggersmman za to zrobił rewelacyjną antypromocje, dotychczas darmowa wysylka od 300 zł (klienci docenili produkty, przyzwyczeili się), no to teraz myk od 672 zł darmowa wysyłka i tłumaczenie namów koleżankę aby z Tobą zamówiła 😵
Mnie to denerwuje ciągle pisanie pod postami na FB Dystrybutora Eggersmmana, to jest dopiero antyreklama. Jak produkty są dobre to nie potrzebują aż takich działań „marketingowych” jakie są wykonywane 🙄
dariamajka Dokładnie. Ostatnio Pan napisał że polskie zboże to gówno, a owies ze stajni musi wy..dalać jak polski rząd 😲
Zapomniał sprawdzić że ten syf jeżdzi do jego paszarni produkować ta paszkę 😉
Także u mnie ta firma jest zamknięta
Ktoś coś jakiś kod do equishop ? 🏇
Jakiś kodzik do animalii? 🙂
Mnie to denerwuje ciągle pisanie pod postami na FB Dystrybutora Eggersmmana, to jest dopiero antyreklama. Jak produkty są dobre to nie potrzebują aż takich działań „marketingowych” jakie są wykonywane 🙄
Taaaak, straszne to jest 🤔 Sama korzystam z niektórych produktów, ale jak widzę te komentarze poupychane pod każdym możliwym postem....to aż mam ochotę zrezygnować z firmy, która w taki sposób robi sobie "reklamę"...
W horze rabat -25% na wybrana rzecze z kodem HZWEEKEND
Kunia Ja mam kod do Equishopu, ale nie obejmuje wszystkiego, na -10%.
Pomóżcie pliss: Jaki jest aktualny kod do PE na 10£?
Pomóżcie pliss: Jaki jest aktualny kod do PE na 10£?
SS313 nadal.
Jakieś promki na paszę MEBIO z okazji Black Friday? 👀
I na akcesoria do derek (koszulki)! 👀
Mebio suplementy w horse trade -20% 😀
W moim ulubionym zabookuj black week (stacjonarnie i online 😉)
info o promocji na fb