[quote author=grando_ link=topic=15196.msg2845206#msg2845206 date=1550002156]
Ktoś ma kod do animalii?
[/quote]
animalia15 -15% i darmowa dostawa od 125 zł 🙂
Ma ktoś kod rabatowy do Cavalloshop? 🙇 lub wie kiedy zaczynają się wyprzedaże na końskie zimowe kolekcje
W animali chcę np. kupić ten produkt
https://animalia.pl/trm-good-as-gold-3-x-35-g/szczegoly/30425/ cena 66
Wrzucam do koszyka i mam 70 zł Fajna promocja 😂
[quote author=grando_ link=topic=15196.msg2845206#msg2845206 date=1550002156]
Ktoś ma kod do animalii?
animalia15 -15% i darmowa dostawa od 125 zł 🙂
[/quote]
szkoda, że animalia podniosła ceny produktów w związku z rabatem....
anetakajper, ja mam na stronie 78zł, a po zalogowaniu z rabatem, szalone 3% - 75zł.
Chciałam kupić officinalisa i cena jest -15 czyli super 220 zł. Wrzuciłam do koszyka robi się -10 i 233 także czuje się oszukana !
Błąd na stronie, ale nie oszustwo...
Wyraźnie napisane jest że na produkty na magazynie jest 15%, a na resztę 10%.
(o tutaj:
https://animalia.pl/promo/urodziny/)
Ten produkt jest
na zamówienie, więc obowiązuje na niego rabat 10% 🙂
To gdzie można zobaczyć jakie produkty są na magazynie? te co mają 24H ?
edit:
Wybrałam te dostępne w magazynie -na stronie jest -15 a jak wrzucę do koszyka -10
Ktoś musiał źle przyporządkować produkty, ale generalnie jak się przegląda produkty, albo jak już się otworzy to jest napisane "Dostępność 24h" / "14-16 dni" / itd. To zgaduję że 15% jest na 24h
Ale no fakt, ten przeliczony rabat wprowadza w błąd.
W Equishopie dziś promocja na towary z wyprzedaży. Przy zakupie 3, najtańszy towar ma -99% 🏇
Kusi mnie... 🤣
W cordeo z okazji urodzin promocja -20% 🙂
a w Cordeo jest jakiś kod rabatowy bo na stronie nie ma żadnej informacji 👀
Widzę, że w cordeo się nalicza po dodaniu do koszyka
W animalii dzisiaj z 15% na wszystko (łącznie z paszami), aczkolwiek u mnie po dodaniu do koszyka pokazuje, ze kod został dodany, ale nijak żadna zniżka się nie nalicza, ktoś też tak ma?
Bo nie obejmuje pasz -
Zniżkami nie są objęte produkty z działu dla koni > pasze oraz dla koni > zdrowie, z wyjątkiem marki Baileys.
Darmowa dostawa zamówień od 125zł, bez uwzględniania produktów z działu dla koni > pasze.
W przypadku zamówień o dużej wadze, mogą zostać doliczone dodatkowe opłaty za dostawę.
Na
https://www.aperia.pl/pl/ -5% z kodem "jsshowjumper" 😀
W Koniku 15% zniżki na hasło: koniklove
Wkurzyłam się, chciałam zamówić witaminy z eggersmanna w bergo z kodem. Przedwczoraj cena 135zl dziś 155zł 🤔
olga96, 159 zł nawet, bo właśnie też sprawdzałam 😂
To jeszcze lepiej... a w innych sklepach cena bez zmian. Ciekawe czy zmieni się po akcji z kodem
olga96, zamów w
Galopadzie - raz że taniej i to bez kodu (131 zł), dwa: z darmową przesyłką.
_Gaga dziękuję, ale chyba już nie mają bo link pusty a w sklepie też nie znalazłam 🙁
olga96 chodzi ci o Horse Vital Plus z Eggersmanna czy o które? Bo oni mają chyba wszystkie suple Eggersmanna dostępne od ręki, tylko ta ich nieszczęsna strona jest tak skonstruowana że nie każdy umie znaleźć to co chce jak nie jest wprawiony 🤣 Scrolluj i szukaj bo są, albo prościej: Ctrl + F i znajdź sobie na stronie to czego szukasz.
Teraz udało mi się znaleźć 😡
Dziękuje :kwiatek:
Czy istnieją jakieś porównywarki końskich produktów z polskich sklepów czy muszę się przez wszystko przeklikiwać żeby zobaczyć gdzie najkorzystniej? 😉
I drugie pytanie czy Eskadron Heritage ma jakieś promocje (jeśli tak to kiedy mniej więcej się pojawiają na kolekcję z jesień zima 2018, czyli tę najnowszą)? Bo nie chce zamówić, a potem się okażę, że za 2 tygodnie promocja. :P
Trzeba na piechotę 😉
czy ktoś ma rabat do hidalgo? :oczy:
drabcio, dzięki za info, więc się zaczynam przeklikiwać w takim razie. 🙂
Jakbyście jeśli mieli info o tym Eskadronie to będę zobowiązania jak się podzielicie doświadczeniem. 😀