W Pasi-Koniku na Wilanowskiej (nie wiem czy na Grenadierów też) promocja na ochraniacze Professional's Choice model SMB II ! Za dwie sztuki 175zł zamiast 299 😍 Nie wiem jak długo jeszcze będzie, na stronie w ogóle nie wisi o tym informacja. A w sklepie przez przypadek byłam wczoraj i dzisiaj to wzięłam. Jest jeszcze troche kolorów i rozmiarów. Ale radzę szybko się zainteresować bo może się okazać, że tylko do końca tygodnia.
otręby ryżowe max e glo 18kg można kupić taniej o 30% w animavet i 40% bezpośrednio u dystrybutora na www.maxeglo.pl - tu macie dodatkowo przesyłkę każdej ilości gratis;
jest oczywiście mała gwiazdka - kończą się terminy ważności - do końca lipca i pozbywają się zapasów - nic tylko korzystać!
tak - właśnie wspomniane otręby są z wysyłką za darmo - wiem, bo kupiłam, przywozi kurier siódemka. Myślę, że jeśli zamówiłabyś otręby + inna pasza z oferty to całość też by była za darmo wysłana (tak mi się wydaje przynajmniej)
gajowa dzięki, tylko chodziło mi bardziej o coś niezwiązanego z paszą 😡 czasami się zdarzają takie akcje, że np. tego i tego dnia wysyłka za darmo, albo coś takiego, myślałam, że może...
Majowe promocje w Animavecie - na wybrane produkty nawet do 30 % rabatu.
Otręby ryżowe MaxEglo 18 kg BYŁO 119 JEST 84 zł Pavo Triple P 15 kg BYŁO 79 JEST 69 zł Gammabolic liquid 1l BYŁO 347 JEST 310 zł Super Sheen 1000 ml BYŁO 99 JEST 89 zł Classic Mix 20 kg BYŁO 68 JEST 62 zł
Jakby ktoś szukał - bardzo tanie ogłowia. W rozmiarze pony za 55 zł, a cob i full za 59 zł. Jakość skóry pewnie nie jest powalająca, ale myślę, że za tą cenę warto spróbować. Właśnie zamówiłam dwa i zobaczymy jakie będą.
Wrocławianie! w outlecie kssiążki na świdnickiej, za niecałe 13 zł można kupić: 😉 a w realu za 16 zł są duże plastikowe kosze (ja zakupiłam taki na ochraniacze- mieszczą się 3 komplety na 4 nogi + 2 pary kaloszy 🙂
Dzień Dziecka w InterApi. Dstałam maila od nich, że jak co roku organizuja Dzień Dziecka. Rabaty do 25% (ile lat tyle zniżki, ale niestety tylko do 25 roku życia 🙁 ) Ja juz za stara jestem, ale może ktos skorzysta 😉