Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

zamowkantar, może poczytaj kilka postów wyżej?  😵
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
07 kwietnia 2014 11:54
Widzę, że kupiłam MB i teraz pól forum będzie je miało? 😁
ja już nie mogę się doczekać kiedy przyjdą 💃
pomyliłam tematy [tak jest jak otwiera się pare kart  😡]
JARA teraz z arcusa powinni Ci dziękować, bo tam najtaniej to każdy zamówi u nich 😀.
Dworcika może to dziwne, ale czytałam... Nadal jednak liczyłam na inne propozycje może lepsze...
GMAB...
Promocja na elektrolity: Nutri Horse Elektrolyt  😎
z 30zł na 13 zł za 1L
http://www.equi-point.pl/product_info.php?products_id=97{112}1654
Mam jeszcze z promocji z zeszłego roku  😁
Nuna dlaczego... 😀 i zamówiłam sztuk 3  🤦
Nuna chcesz zrobić bankruta z bankruta? 😀. Zamówienie stajenne poszło :P
ktoś z wrocka zamawia z equi-pointu? 🙂 chetnie bym się dorzuciła do zamówienia
Rozumiem, że jak się nie wykorzysta do końca lipca, to później nie ma gwarancji, że produkt będzie przynosił założony efekt, ale koniowi się nie zaszkodzi? Mam na myśli używanie miesiąc-dwa po terminie, a nie rok. Mój się co prawda mocniej poci tylko przy większych upałach (a wtedy i tak staram się jeździć bladym świtem, żeby było jak najchłodniej), ale za 13zł/litr mogę mu dorzucić. 😉
Może gdzieś teraz jest gratis wysyłka?
Czy ktoś kiedykolwiek widział TURKUSOWE lub ŻÓŁTE owijki elastyczne lub polarowo elastyczne ?  🙂
TheWunia, żółte na pewno są z JumpTeca, turkusowe też widziałam ale nie pamiętam firmy.

Edit: znalazłam, to Horze: http://equiroza.pl/horze-owijki-nest-p-3147.html , żółte też są 🙂
Orzeszkowa  😅 :kwiatek: nie wiem jak ci dziękować, tyle co ja się naszukałam, ślicznie dziękuję  :kwiatek:
famka   hrabia Monte Kopytko
09 kwietnia 2014 09:02
Dodam jeszcze coś od siebie na temat szczotek MB:
Planowałam dzisiaj wybrać się do horse trade w Krakowie i zakupić dla siebie i koleżanek ze stajni. Coś mnie tknęło, żeby zadzwonić i spytać czy mają na stanie (jadę z drugiego końca miasta). Pani się zaśmiała do słuchawki i powiedziała, że właśnie sprzedaje ostatni komplet 😁 że nie wie, co się stało, bo długi czas szczotki leżały i nikt się nimi zbytnio nie interesował, a tu nagle boom! Robią zamówienie i będą mieć w przyszłym tygodniu, jakby ktoś coś 🙂
wszystkiemu winna Quanta, która wstawiła zdjęcie rudego świecacego sie jak nie powiem co i powiedziała, ze m.in tych szczotek używa 🙂
minerwa, ja mam cały wielki wpis na blogu o tych szczotkach, to chyba wtedy zaczął się boom 🤣 Rozmawiałam z niemieckim dystrybutorem i naprawdę wszystkie sklepy się w tym samym momencie rzuciły 😁

Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
09 kwietnia 2014 13:09
quantanamera, trendsetterka 😀
A dokładniej to link do blogu Quanty pojawił się na Facebooku w reklamie tych szczotek zamieszczonej przez któryś ze sklepów jeździeckich.
anetakajper   Dolata i spółka
09 kwietnia 2014 13:12
Może gdzieś teraz jest gratis wysyłka?

http://trzyfoule.pl/
quantanamera blog świetny! po twoim opisie też skuszę się na te szczotki  🙂
Quanta, powinnaś dostać za to jakiś profit :P
No to bardzo ciekawa jestem, który ze sklepów sobie wykorzystuje mojego bloga dla swojej reklamy. Nogi z d... powyrywam. Nie zapytali o nic. Oj poleci pierze...
.
quantanamera, a tak się zastanawiałam, czemu użyczasz bloga konkurencji. Niezły numer, nie ma co.
Taaa, już znalazłam...
Freska   Trakeńska Szczęśliwa Miłość
09 kwietnia 2014 14:19
Promocja -10% do 16 kwietnia na Busse www.sklepagar.pl  😉
ja też zamówiłam MB po wpisie na blogu quanty  😂
quantanamera wyznacza trendy!
w bergo -10% z kodem pisanka10 🙂
i szczotki MB kosztują wtedy u nich 53 zł 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się