Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

widział ktos promocje na oficerki ?
[quote author=keirashara link=topic=15196.msg1828982#msg1828982 date=1374064931]
A jakiego masz zwierza ? Mój wcale nie malutki w L wchodzi z zapasem.

Mój ma 178 w kłębie no i taki raczej słusznej budowy.

[/quote]

Nie, to XL na 100%, mój jest bardzo słusznej budowy - ślązak, ale 10 cm bliżej ziemi 😉
Naciau, w Decathlonie, brązowe.
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
18 lipca 2013 07:38

W bergo są  😉 http://sklep.bergo.pl/promocje
W equi-point.pl sa elektrolity nutri horse za 16zl 😍 kocham wyprzedaze w cavalloshop. Udall mi sie upolowac koncowke kolekcji 😍 😍 😍
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
18 lipca 2013 09:07
tyle żete elektorlity starczają na 5 użyć 😉
Ja mam kuca takze na tydzien mu starczy🙂 a na zawody w sam raz🙂 znam lepsze ale I tak sie skusilam🙂
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=15196.msg1829462#msg1829462 date=1374129493]

W bergo są  😉 http://sklep.bergo.pl/promocje
[/quote]
W amigo jest promocja na Tattini 😉
Teraz to i ja zaczęłam się zastanawiać nad tymi oficerkami... 😉
Znalazłam przypadkiem, cena bardzo korzystna, może komuś się przyda. Osobiście jestem wieeelką fanką, ale kolejna mi niepotrzebna 😀
http://allegro.pl/eskadron-torba-na-sprzet-i3393740932.html
Korzystna?  🤔
Biorąc pod uwagę, że jest to około 30-40 zł taniej, to wydaje mi się, że jeśli ktoś akurat chciałby Eskadronową torbę, to jest to korzystne. Jakby nie patrzeć 99 to nie 135 czy tam 146.
tyle żete elektorlity starczają na 5 użyć 😉

Guzik prawda.
Na opakowaniu jest podana maksymalna dawka dobowa.
18 lipca 2013 22:17
przeciez mam te elektrolity i podane jest jaka konkretna dawka w konkretnym przypadku i przy podawaniu najmniejszej starcza bodajze na 5 uzyc.
przeciez mam te elektrolity i podane jest jaka konkretna dawka w konkretnym przypadku i przy podawaniu najmniejszej starcza bodajze na 5 uzyc.

napisane - na dobę !!!
Nutri Horse podaje maksymalną dawkę dobową.
Pisałam o tym w temacie elektrolitów

Na elektrolitach innych (różnych firm) najczęsciej masz napisane - np.  podawać 20-30-50 ml
A pod spodem dopisek - nie przekaczać np 300 ml na dobę
Albo że - w przypadku wzmożonej aktywności można podawać 5 razy w ciągu doby.
😅 😅 😅 W Equishopie zawieruszyło się jeszcze kilka derek Eskardron Jersey w magazynie. Cena -40%  I była XL juuupiiii ! 💃 💃 💃
majeczka   Galopem przez życie!
20 lipca 2013 09:56
W Go-Sporcie (Poznań Komorniki) świetne ceny szczotek:

Szczotka Busse do głowy, mięciutka: 9,99 zamiast 24,99 (kupowałam w piątek, została jeszcze jedna)
Szczotka Go Sport z włosia: 14,99 zamiast 34,99
Szczotka Hansbo: 1,99 zamiast 9,99

I jeszcze kantar full Hansbo podszyty sztucznym futerkiem: 9,99 zamiast 49,99!

W sumie w cenie jednej szczotki sprzed przeceny kupiłam trzy szczotki i kantar 😅.
-7% na produkty C&D&M w horse-fit.pl
Czy u kogoś w sklepie sa te buty
http://www.decathlon.pl/buty-skorzane-victory-brz-s-id_8209614.html
?

Pytałam w Decathlonie w Krakowie, Zakopianka. Pani z obsługipowiedziała,  że oficerek nie mają wogóle na stanie. Tylko na zamówienie, wtedy już nie ma promocji.
GosiaG jak zamawiasz to obowiązuje promocyjna cena. Kupujesz przecenione na stronie Decathlonu, zaznaczasz odbiór osobisty, na potwierdzeniu będzie napisane kiedy możesz odebrać (zapłacić musisz z góry przelewem). Jak się nie spodobają, to możesz zwrócić  😉
Wie ktoś może czy w bydgoskim Go Sporcie też takie przeceny są ?.  👀
GosiaG jak zamawiasz to obowiązuje promocyjna cena. Kupujesz przecenione na stronie Decathlonu, zaznaczasz odbiór osobisty, na potwierdzeniu będzie napisane kiedy możesz odebrać (zapłacić musisz z góry przelewem). Jak się nie spodobają, to możesz zwrócić  😉

Cavallia  🙇 i dziękuję! pójdę więc zawalczyć ponownie 🙂
Karolina1505, w bydgoskim go sporcie niestety zlikwidowali dział jeździecki 🙁
22 lipca 2013 19:25

we wrocławiu w oby go sportach tez! śmiech na sali 😵
22 lipca 2013 20:46
Mi chodzi o wymiary tych butów, czy gdzieś są żeby można było je zmierzyć (dł z tyłu i obwód łydki) tylko tyle mi do szczęścia potrzeba 😉
[quote author=kiwii link=topic=15196.msg1832872#msg1832872 date=1374516683]

we wrocławiu w oby go sportach tez! śmiech na sali 😵
[/quote]

w warszawie w promenadzie tez zlikwidowali.... a specjalnie się wybraliśmy
Mi chodzi o wymiary tych butów, czy gdzieś są żeby można było je zmierzyć (dł z tyłu i obwód łydki) tylko tyle mi do szczęścia potrzeba 😉

Majeczka, zapomnij... Zadzwoniłam na infolinię do Decathlonu by mi powiedzieli jaki to rozmiar S,M,L właśnie obwód łydki oraz długość> Pani nie wie, ale przełączy na dział jeździecki... Pan an dziale jeździeckim też nie wie, ale zmierzy... Tylko ma inny model, rozmiar 43. Obwód łydki mi wymierzył na 40 (!!!) cm w tym bucie... Zadzwoniłąm znó na infolinię, babka obiecała sprawdzić i oddzwonić. Jak się czegoś dowiem, dam znać
22 lipca 2013 21:15
GosiaG,  ... ręce opadają ;(
Złota, w Promce to już co najmniej rok jak nie ma ;(
LatentPony   Pretty Little Pony :)
22 lipca 2013 22:48
Jeżeli zamówicie przez internet z odbiorem osobistym w dowolnym sklepie, to wtedy obowiązuje cena promocyjna. Jednak każdy sklep stacjonarny różni się asortymentem i przy przecenach może nadawać swoje (często zupełnie odmienne ceny).

I jeżeli w danym sklepie konkretnego modelu butów nie ma (co jest bardzo częste przy droższych modelach które się po prostu nie sprzedają), to sprzedawca nie będzie miał podanych wymiarów i nie będzie miał też czego zmierzyć. Zazwyczaj znamy się na asortymencie, który mamy w chwili obecnej 🙂

I generalnie jest tak, że sklep internetowy Deca sobie, a sklepy stacjonarne sobie 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się