http://www.spogahorse.com/Czy spotkam kogoś z re-voltowiczów?
Ooo chętnie bym pojechała.Może ktoś organizuje jakiś grupowy wyjazd tak jak np.do Berlina?
tylko trzeba dodać, że w Kolonii się normalnie nie kupuje. To targi wystawiennicze.
Trzeba doczekać do końca i wtedy mozna coś ze stoisk wyrwać po cenie producenta 😁
A to nie wiedziałam.Zawsze byłam pewna,że to normalne targi.
Byłam we wrześniu i kupiłam parę rzeczy.
Bera jedziesz jako klient, czy ze stoiskiem?
Jadę służbowo, szukać dostawców.
A ja w sumie półsłużbowo- półwycieczkowo. Jadę ze stoiskiem Mattesa.
Hmm, zastanawiam się czy się nie znamy. Masz wiadomość na gg.
nie mam zainstalowanego gg niestety. Próbuj skype dorcysia
A ja dodam tylko, że na tej Spodze Eskadron zaprezentuje nową kolekcję po raz pierwszy. 😎
A ja dodam tylko, że na tej Spodze Eskadron zaprezentuje nową kolekcję po raz pierwszy. 😎
Visenna jak jedziesz to rób foty please!
Ja nie jadę niestety...
😜 ktokolwiek tam jedzie - róbcie fotyy ;D 🏇
Postaram się coś popstrykać. Ale przy sztucznym świetle aparat, który mogę zabrać z sobą i tak kolory zmieni.
tylko po co robić fotki jak katalogi rozdają?
Dla tych co nie mają okazji pojechać? 🙂
Nie wiele będzie widać jak zacznę stoiska fotografować ,szczególnie, że tam wszystko upchnięte jest, niezbyt dobrze wyeksponowane.
Zeskanuje Wam potem katalog 😉
Dorcysia z tego co wiem to pokaz nowej kolekcji Eskadrona będzie miał charakter zamknięty. Tylko dla klientów hurtowych i to pod klauzulą tajemnicy handlowej...
Vissena, jaki byłby w tym sens? Całe targi są dla klientów hurtowych, nie ma na nich sprzedaży. Organizowane są właśnie w celu pokazywania nowych kolekcji i nawiązywania kontaktów handlowych. Nie wchodzą tam ludzie z ulicy, bo i po co?
Dorcysia sens jest taki, by nie powiadamiać konkurencji za wcześnie o kolorystyce.
W tym roku np. Pfiff zrobił piękne prodóby lavenderów.
I podobno tego chce się ustrzec Eskadron. Z tego co wiem i tak hurtownicy nie będą mogli mówić o nowej kolekcji...
niestety nie będzie mnie na targach... mimo że miałam być na stanowisku Courbette..
Przyznać się kto leciał ze mną Germanwings dziś rano 😉??
bera7 opowiedz cos o targach 👀 Masz jakieś zdjęcia ?
pamietam jak nie doczytalam ze Spoga to targi nie detaliczne a hurtowe. I pojechalam jak glupia z cala rodzina i najlepsza przyjaciolka na dostawke xd. Ale nie zaluje, zobaczyc cuda typu siodla w desen biedronkowy, szczotki z futra szynszyli i rozowe oficerki ze skory krokodyla - bezcenne 🙂.
Poza tym jak bylam strasznie duzo firm z Indii sie wystawialo. A tam dziwy i cudawianki, tyle rozu nie widzialam w przeciagu calego mojego zycia. Wtedy to razem z przyjaciolka powzielysmy plan postawienia osrodka jezdzieckiego calego w rozu. Rozowa stajnia, derki, owijki, oglowia, siodla, moze i barwione siano? 💃. Mialysmy plan przyciagnac wlascicielki wszystkich izabelowatych kucykow o imionach typu Gwiazdka, Sunshine itp, zapomnialysmy jednak ze to raczej w Ameryce a nie w Polsce by przeszlo 😂
Nasturcja-Renata, zdjęć nie miałam czasu robić. Mam kilka w telefonie produktów, ale raczej Cię to nie zainteresuje. Nogi w zad wchodzą, ale zobaczyłam wiele fajnych rzeczy, których u Nas jeszcze nie ma.
bera7 to tylko pozazdrościć 😉 widziałaś nowe kolekcje Eskadrona i Anky ? Przepraszam za ciekawość 😡
Eskadrona nie. Anky owszem, ale ja nie jestem jej fanką. Za to grasowałam po indyjskich budkach i rozpływałam się nad wzorami ogłowi, kantarów itp. Przy okazji poznałam kilka tajników znanych marek 😉