i noszą pierścionek na małym palcu prawej stopy
A więc, ekhym, nie jest tak źle, jak pisze Bush. Niektórzy po prostu się zabijają.
HaHaHaHaHaHa 😁 😁 😁 😁 Live is brutal 🤬 Fakt nie można się rozklejać będąc samemu dlatego też pomyślałem żeby to poruszyć. No dobra mamy pasję. A rodzina? Wiadomo nie mąż czy żona.
ło matko! zyciowe rozkminy 👍
Życiowe rozkminy późnym wieczorem sa najlepsze 😎
Ja tam generalnie uważam, że bycie singlem na dłuższą metę jest po prostu smutne. Owszem ostatnio mam wrażenie, że przedstawia się dużo zalet w byciu samotnym, czego to nie można zrobić, że jest się nie zależnym itd. Może w młodym wieku jest to całkiem fajne szczegółnie dla typów ludzi, którzy lubia poszaleć. Ale przychodzi taki moment gdy każdy chce wrócić do domu i zastać tam kogoś kto na niego czeka... 😉
i woła-gdzies była i jesc mi sie chce!!! hihi (zart)
i czemu nie wyprasowałaś mi koszuli prze pracą 😎
A to bycie w związku równa się służeniu drugiej osobie 😀iabeł: ?
Jak się chce jeśc to trzeba do lodówki iść i coś sobie zrobić 😎
A koszuli nie wyprasowała bo sie nie chcialo, pospać wolala 😀iabeł:
Ale przychodzi taki moment gdy każdy chce wrócić do domu i zastać tam kogoś kto na niego czeka...
Chyba tylko po to, by wziąć jakiś cholernie wielki tasak, rozpruć mu brzuch i zjeść jeszcze ciepłe wnętrzności!
Wiecie, dlaczego warto dobierać się w pary? Żeby żarcie na wynos samo za nami chodziło! I nawet po pizzę nie trzeba dzwonić...
Monny- Dzień rozpoczniesz leniwie. Walentynki spędzisz raczej tradycyjnie bez żadnych wzruszeń. Uważaj by wśród obowiązków dnia nie zapomnieć pokazać wybrankowi (jeśli go masz) jak go kochasz. Niedzielny spacer, czuła rozmowa to dobry pomysł. Kto następny? 😎
busch, wariujesz od bycia singlem. Przestań brać te tabletki!
Partner w tabletkach?? 😲
Ja takich nemam 😕
bush - Przestań bo zaczynam się czyć jak w gimnazjum 😎 Zbuntowane nastki co w facetach widzą wroga, którego trzeba zgładzić, snujące wizję wypruwania flaków tudzież inne zemsty 😉 może coś bardziej wyrafinowanego niz ciepłe flaki 😎 ?
kot, ściągnęłam eksperymentalną partię zza wschodniej granicy. Jak widać, ma pewne skutki uboczne...
Daniela - bo może Ty chodziłaś do gimnazjum o rzeźnickim profilu?
Ja trochę się zasiedziałam w gimnazjum farmakologicznym, facetów w tabletkach sama produkuję z tego, co znajdę pod szafami w swoim pokoju.
Ej, to powiedzcie, jestem z facetem czy z tabletką?
z jednym i z drugim - to takie dwa w jednym, z możliwością przełączenia trybu tabletka - facet 😎
Tylko 2 tryby? Musi byc nudno...🙁
facetów w tabletkach sama produkuję z tego, co znajdę pod szafami w swoim pokoju.
Ej, to powiedzcie, jestem z facetem czy z tabletką?
Pffff bzdury 😂
szepcik - to ufff, byleby singlem nie być, ja chcę jeszcze trochę pożyć! Mam kota i zobowiązania olimpijsko-maturalne! 😜
Daniela - to dorobię jeszcze tryb świerszczyk, ale nie sądzisz że to może mi rozpuścić mi mózg i zrobić ze mnie gwałciciela? 👀
Myslę, że Twój mózg dawno rozlal się po odchłaniach Twego ciała 😎
EKSTRA!!!!
Teraz jak dostanę headshota, to nie tylko nie umrę, ale też może będę w stanie odrosnąć sobie głowę! :nunchaku:
Może to zwabi do mnie mojego przyszłego męża. Tylko pamiętać: po pierwsze - NIGDY nie być singlem.
Yyy, co dziwnego stało się temu wątkowi? Duet Daniela-Daniel chyba trochę namieszał 😁
busch, weź zachowaj starą, jak będziesz miała dwie głowy, nie będziesz już samotna!
Oj od razu namieszał 😜 Własnie chce o czymś fajnym popisać i co tylko napisze szybko upada po kilku wiadomościach głupich żartów nic nie wnoszących 🙁 Czekam na coś nowego i fajnego Ooo! 😀 Ps. Moje wróżby walentynkowe cały czas aktywne 💘
Yyy, co dziwnego stało się temu wątkowi? Duet Daniela-Daniel chyba trochę namieszał 😁
Ja tam nic nie mieszałam, to bush chyba miała zamiar przygotowac jakiś wywar z ciepłych flaków 😎
to dajesz ryby od razu... 😂