KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Bo chciałam żeby pasował do dralona maritim  😂
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
24 grudnia 2010 08:47
to bierz navy :kwiatek:
wątek zamknięty
Jeszcze trzeba go znaleźc :lol2:.
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
24 grudnia 2010 09:22
navy vs powinnas znaleźć. i to jest tak uniwersalny kolor że każdemu jest w nim jest ładnie. bardzo klasyczne. piękne połączenie 😉 spytaj minerwy czy vs jej się nie ostał 😉

a co do brązowego double-fleece - szał 🙂 ale właśnie na takim ciemnym mi się podoba najbardziej  😜
wątek zamknięty
24 grudnia 2010 09:32
Ja za to obczaiłam gdzie śa Niciaki VS i Dl ale ostały sie tylko navy 🙄
wątek zamknięty
"To od czegoś zależy, czy po prostu wszystkie kantary są w dwóch wersjach?"

Kantary nie są w dwóch wersjach, zależy od danej kolekcji  😉
wątek zamknięty
24 grudnia 2010 09:41
🤔 naprawde? wydawało mi sie, ba nawet byłam pewna że wszytskie kantary robione sa w obu wersjach i do tej pory zawsze spotykałam się z wyborem obu wersji w kolorach ktore mnie interesowały 😡
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
24 grudnia 2010 09:47
ja nie. np navy-green z aktualnej kolekcji. nie spotkałam się z wyborem. tylko całe szczęście z podwójną regulacją 🙂
wątek zamknięty
Naprawde? To może się myle.  😉 Ale Ja się nigdy nie spotkałam z wyborem  🤔
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
24 grudnia 2010 09:56
Wszystkim szmatoholikom życzę spokojnych świąt, wielu szmatek pod choinką, zawsze dobrych fotografów i znalezienia w przyszłym roku wszystkich wymarzonych czapraków, padów, derek and so on 🙂

wątek zamknięty
s.   happiness is easy
24 grudnia 2010 09:58
To zależy od tego ile różnych kolorystycznie kantarów jest w danej kolekcji.
W najnowsze jest dużo i niektóre są tylko z pojedyńczą regulacją, a inne tylko z podwójną.
A np w toffee-gelb był tylko jeden kantar (kolor) i była opcja zarówno z pojedyńczą, jak i z podwójną regulacją, tak samo było w royalbleu-marine czy black-silver-copper. 🙂
wątek zamknięty
24 grudnia 2010 10:00
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
24 grudnia 2010 10:00
W Maritim na bank były różne regulacje też.

EDIT: czy dostanę gdzieś jeszcze cotona Navy z maritim vs albo sr? Widział ktoś?
wątek zamknięty
s.   happiness is easy
24 grudnia 2010 10:19
Zairka dwa pierwsze to inne kantary 😉 a 3 i 4 to dokładnie te same, oba z podwójną regulacją.

Najlepiej widać różnicę i wszystkie opcje na stronie calevo.de

z kolekcji choco-petrol i navy-green
*z futrem i 1 regulacją:

*z futrem i 2 regulacją:

* normalny z 1 regulacja

* normalny z 2 regulacja

I np kantar choco (jednokolorowy) jest niedostępny w wersji z podwójną regulacją. Niestety 😉
wątek zamknięty
vissenna   Turecki niewolnik
24 grudnia 2010 10:41
Kantary na przelotkę są według mnie praktyczniejsze i bezpieczniejsze.

Do bas przyszły w dwóch wersjach ale w sumie nikt nigdy na to nie patrzył jak są zapinane...  🤔
wątek zamknięty
jakby komuś baaardzo spodobał się kantar który kupiła Medziiik
http://cgi.ebay.pl/ESKADRON-Lammfell-braun-Gr-P2-/120655329528?pt=Zaumzeug&hash=item1c179e38f8
wątek zamknięty
bjooork   sprawczyni fermentu na KZJ-cie
24 grudnia 2010 11:45
chilli2 ale to rozmiar poniakowy 🙁
wątek zamknięty
to rozmiar P2 czyli cob w innym oznaczeniu vollblut i taki właśnie wczoraj z uwiazem poszedł w 1 minute🙂
wątek zamknięty
s.   happiness is easy
24 grudnia 2010 12:25
vissenna czy to znaczy że macie w koniku kantar eskadron choco (jednokolorowy) z podwójną regulacją ?  😍

chilli2 P2 to NIE to samo co VB. Rozmiary lecą tak: P1, P2, VB, WB, WE. Zreszto widać po zdjęciu, że ten z ebaya malutki 🙁
wątek zamknięty
to rozmiar P2 czyli cob w innym oznaczeniu vollblut i taki właśnie wczoraj z uwiazem poszedł w 1 minute🙂

ciekawe w jakim innym  😂 Jest tak jak mówi s. to jest poniak.
wątek zamknięty
vissenna   Turecki niewolnik
24 grudnia 2010 12:58
s pojęcia nie mam jakie ma zapięcie, tam jest tyle kantarów, że można by całe województwo w nie ubrać 😀
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
24 grudnia 2010 13:09
Bo kurczę jak zwykle za późno się obudziłam
Ja mam dokładnie to samo... jak violet był w sklepach dostępny to był obleśny, ble, tragiczny. Jak został wykupiony stał się dla mnie cudem  🤔wirek:  😀
a to że niciaki są droższe niż normalne kolekcyjne czapraki to kwestia nadruku z konisiem? Czy czegoś innego?  😉
wątek zamknięty
kodusiowata , kwestia nadruku i tego że się nazywają nici  😉
wątek zamknięty
aaaa to przepraszam, moja pomyłka jeśli tak jest, cały czas żyłam w przekonaniu że są rozmiary p1, p2 i p3
wątek zamknięty
Nie, jest dokładnie tak jak piszą dziewczyny. P2 jest malutki. Zresztą cob wcale też duży nie jest:/
wątek zamknięty
Zastanawiam się czy gniady będzie ładnie wyglądał w kolekcji eskadrona wino:
Derka polarowa,czaprak brillant vs i owijki/w środku  na zdjęciu./
wątek zamknięty
Bo kurczę jak zwykle za późno się obudziłam
Ja mam dokładnie to samo... jak violet był w sklepach dostępny to był obleśny, ble, tragiczny. Jak został wykupiony stał się dla mnie cudem  🤔wirek:  😀
a to że niciaki są droższe niż normalne kolekcyjne czapraki to kwestia nadruku z konisiem? Czy czegoś innego?  😉

Ja po prostu na niego nie miałam wcześniej pieniędzy, a zakochana w tym czapraku jestem od samego początku 💘

Ale dzięki vissennie udało mi się zamówić niciaka 😅

vissenna wielkie, ale to wielkie dzięki za cynka :kwiatek:
wątek zamknięty
Wpadłam na pomysł zakupu anky hazel ale nie umiem zdjęcia na koniu znaleźć...  🤔
Może ktoś ma i mógłby się podzielić?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Euphorycznie, bo też nikt z volty chyba go nie kupił.
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
24 grudnia 2010 19:48
A ja dzis w akcie desperacji w czekaniu kupiłam grubemu taka derke

Wziełam 165cm z powodu jego szerokiej szyji i klaty - wczesniej 155cm były ok na styk - ale pasy pod brzuchem zazwyczaj za krótkie. Jutro będzie próba polowa 🙂

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.