KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

etosha myślę, że jakby było wiadomo to by w wątku aż grzmiało 🙂 Wszyscy chcemy wiedzieć, ale jak tylko ktoś coś będzie wiedział to na pewno informacja wpadnie natychmiast 😉
wątek zamknięty
Fajnie .czekam z nie cierpliwością.
wątek zamknięty
asds no właśnie polarowych jest mnóstwo... albo chociaż polarowo-elastyczne jakby sie znalazły, ale chyba będzie kiepsko, a z innymi kolorami nie chce znowu mieszać bo za dużo tego będzie...
wątek zamknięty
Elena   emocjonalnie elastyczna
23 grudnia 2010 19:31
ostatnio zostałam obdarowana takim cudeńkiem  😍
wątek zamknięty
ladny, ale taki maluuutki , to pony? 😉
wątek zamknięty
23 grudnia 2010 19:47
nieee ;D
po prostu mój koń jest taki gruby  😁
wątek zamknięty
Szkoda ze te niciaki są takie długie i wielachne
wątek zamknięty
Cariotka   płomienna pasja
23 grudnia 2010 20:14
Elana Mi się bardzo podoba🙂
wątek zamknięty
Dziewczyny, a nie wiecie czy gdzieś się ostał Niciak violet DL w jakimś sklepie? 🙇
Bo kurczę jak zwykle za późno się obudziłam 🤦
i nie mam pomysłów gdzie jeszcze można go trafić
wątek zamknięty
23 grudnia 2010 20:22
powiem Ci, że może być ciężko 😉 jak mój był kupowany w Katowicach w Equishopie to Pani mówiła, że to praktycznie ostatni jest  😵
wątek zamknięty
u mnie w szafie jest niciak dl i czeka na nowe siodelko  😂
wątek zamknięty
23 grudnia 2010 20:25
to pilnuj go, bo kiedyś otworzysz szafę i już go tam nie będzie  🏇
wątek zamknięty
u mnie w szafie jest niciak dl i czeka na nowe siodelko  😂

Nie dobijaj 😵
wątek zamknięty
VS nici violet jest w stajni na zajaczka jak by cos.
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
23 grudnia 2010 20:48
a pytałyście już minerwy? 😉 ja zawsze w pierwszej kolejności do niej uderzam. może jeszcze dałoby radę coś ściągnąć? a jak nie to chyba na ebayu widziałam?  👀
wątek zamknięty
vissenna   Turecki niewolnik
23 grudnia 2010 21:03
szachowa dziś do nas przyszły do konika dwa z ostatniej dorzutki eskadrona (doszły też petrole i greeny)  😍

wątek zamknięty
vissenna poszedł do Ciebie priv 😉
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
23 grudnia 2010 23:18
Haha .. kupilam wlasnie komplet kantar+uwiaz z toffe/gelb 😉

i cytuje s.  😁
"sprzedany po minucie !! (jednej) - co ta volta robi z ludźmi  🤔wirek:"

a ja tylko spojrzalam w ogloszenia i powiedzialam ze biore bo akurat szukalam kantara z futrem  😉

wątek zamknięty
dla mnie to juz przesada kupic kantar za 200 stowy  😉 😉 zeby nie bylo ,nie zagladam do portfela  👀
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
23 grudnia 2010 23:23
mysle ze to dobra cena jak za kantar z futrem + uwiaz nowki a do tego jest przepiekny 😍

petrol brillant w ogloszeniach tylko kuf.....a DL 😵
wątek zamknięty
s.   happiness is easy
23 grudnia 2010 23:24
Medziiik pobiłaś Nalle, która ostatnio 10minut po zamieszczeniu przeze mnie ogłoszenia pytała czy dralon jest jeszcze aktualny 😀
Volta jest straszna. Codziennie się w tym utwierdzam 🙂
wątek zamknięty
23 grudnia 2010 23:35
Zairka - ale czy ten Petrol rozni sie od petrola z nowej kolekcji? (przyznam sie ze nie oblukalam tego nowego dal tego pytam :P)

s. - szczerze to podloczylam internet z play i tylko weszlam w ogloszenia i co widze kantar to pisze :P ale nie bylam swiadoma ze napisalam dopiero po 1 min istnienienia ogloszenia bo nawet nie spojrzalam o ktorej je zamieszczalas  😁 - tak wiem szmatoholicy zawsze sie usprawiedliwiaja :P ale coz jak daja mi go w "prezencie" to czemuby sie nie skusic 😉?

i teraz tak do ogolu tych co chcieli foto czaprakow :
w weekend jedziemy do stajni i bedziemy focic wszystko co mamy "tzn co mam ja bo nie wiem czy forumowa Siwa Folblutka tez bedzie chciala ;P" (oczywiscie napewno 2 komplety beda pod siodlem, a reszta niestety luzem bo nie starczy mi czasu na ubierania konia w ponad 30 szmat  :wysmiewa🙂 postaram sie aby fotki byly w jak najlepszej jakosci aby kolor byl wiarygodny  😉
wątek zamknięty
Medziiik, właśnie przeczytałam w ogłoszeniach info, że kantar sprzedany po minucie, ale stawiałam na Zairkę 😁 W każdym razie refleks faktycznie godny podziwu 😉
Kantar faktycznie bardzo ładny, szkoda tylko, że zamiast klamerki ma tą suwaną szlufkę do regulacji potylicy. To od czegoś zależy, czy po prostu wszystkie kantary są w dwóch wersjach?

To jeszcze nowa derka Skwarka, może w weekend dorobię się się lepszych zdjęć:

wątek zamknięty
24 grudnia 2010 03:15
quantanamera - co do kantarow to nawet patrzac po zdjeciach katalogowych jedne maja zapiecie takie a drugie takie .. na zasadzie chyba zamawiasz jaki Ci pasuje i kolorystycznie i klamerkowo 😉

A co do dery - SUPER 💘 pasuje Wam ale mam pytanie gdzie schowalas pasy od derki oraz co to za dera (pasuje mi pod Eskadrona)?
wątek zamknięty
s.   happiness is easy
24 grudnia 2010 06:26
to Eskadron double fleece z koekcji choco - petrol i ma pasy odpinane z dwóch stron 🙂

A co do kantarów eskadrona, to tylko te z podwójną regulacją mają zapięcia na normalne klamerki.
wątek zamknięty
24 grudnia 2010 07:24
Medziiik, właśnie przeczytałam w ogłoszeniach info, że kantar sprzedany po minucie, ale stawiałam na Zairkę 😁

no tak 😁 Quanta ja sie naprawde staram z tego wyleczyć 🙇

Medzik dla mnie te petrole są bez porownania, stary ma piękny spokojny, głęboki kolor a nowe mega oczodajny dlatego moj Cotton trafil do Tristy
pozzatym do spełnienia szmatoholiczego zostało mi juz niewiele a między innymi własnie brillant petrol
wątek zamknięty
jett   success is the best revenge
24 grudnia 2010 08:00
Z zimowej kolekcji najbardziej podoba mi się szary niciak. Ale bez zbytniego szału. Czekam na nową kolekcje ;d
wątek zamknięty
24 grudnia 2010 08:04
przecież nie ma szarego niciaka 👀
jest granatowy, fioletowy i crem 😁
wątek zamknięty
Czy temu ograsowi byłoby ładnie w eskadronie martimi VS? 👀 o tym;
[img]http://re-volta.pl/forum/index.php?action=dlattach;topic=9301.0;attach=70712;image[/img]

wątek zamknięty
24 grudnia 2010 08:40
myśle że ładniej będzie w plum 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.