KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)
kodusiowata piękny ale nie dali mi się nacieszyć, poprzytulać itd, Za to usilnie próbowali wmówić, że to co widziałam było dawno i nieprawda 😀
Naciau nie dałam rady dziś, bo zadyma przed świętami w sklepie okrutna 🙂
wątek zamknięty
Jak to? Czyżby "tajny" prezent-niespodzianka? 😀
wątek zamknięty
Hehe mi nigdy rodzinka takiego prezentu nie zrobiła 😕 😕 Oni nawet nie wiedzą co gdzie jak... Wręcz mają mnie za jakieś nawiedzone stworzenie co ma tyle bezsensownych szmat dla konia. Oni się nawet dziwią że ja mam tyle derek. Ciągle tylko "po co Ci kolejna??" Jak jeszcze czapraki to wiem ze nie potrzebne tak dery już niestety to co innego.
Zazdroszczę takiej fajnej rodzinki 😉
wątek zamknięty
xxagaxx - Aga mam tak samo więc łączę się w bólu 😁
wątek zamknięty
chilli2 oby służył :kwiatek:
wątek zamknięty
olek no mam taką wielka nadzieję🙂 że polubi się z rudym 💃
mam nadzieję że navy też się polubi z Twoją koninką 🙂
wątek zamknięty
chilli2, rudemu będzie elegancko! A siwa navy polubi na pewno 😉
Powiedzcie proszę, gdzie mogę jeszcze dorwać nauszniki navy z kolekcji Maritim? :kwiatek:
wątek zamknięty
asds, mogę Ciebie z czaprakami zaprosić do mnie u mnie koni do wyboru do koloru (mam chyba wszystkie maści w stajni oprócz taranta, więc można po experymentować)
Ja swoje czapraki trzymam trochę w stajni, śmiesznie to wygląda są dwa stosy czapraków jeden mój (na 3 moje konie teoretycznie) i drugi szefa na naście koni tak hmm trzy razy mniejszy
Reszta czapraków w domu, na szczęście mam dużo miejsca, w sumie czuje się prawie spełnionym szmatoholikiem, jedyne czego brakuje do pełni szczęścia to Anky Cobalt
wątek zamknięty
Livia, konia do stój, pomagiera do trzymania i zdjęcie bedzie cudo.
wątek zamknięty
Medzik, xxagax, moi to samo. znowu czapraki? ile można? w zimę nie potrzebuję aż tylu ale latem mam co jazdę inny. maks dwie. inny czysty. bo koń się bardziej poci. a prać to co chwilę to z kolei słyszę że pralkę niszczę 😵
Mogę prosić o pomoc? Jakie owijki i nauszniki mogłabym kupić do czapraka nici navy eskadrona (chodzi mi o to żeby były tańsze 🙂😉
nie wiem czy są tańsze ale wydaje mi się że granatowe tattini akrylowe będą idealne. to też taki specjalny odcień.
Dramka, różnica minimalna. super komplet na zawody! 🙂
wątek zamknięty
ja jeszcze 2-3 szmaty i bede spelniona nieoduszcze dopuki nie dorwe rosta full vs...ktory ostatnio przewija sie przez ten watek i zmienia wlascicieli tylko do mnie trafic nie chce 🙄
reszta to juz tylko za granica 🙁
wątek zamknięty
Ja mam rosta eskadrona i tyle czapraków ,ze ledwie mi się w pace mieszczą .Pady polo leż na pace bo nie ma dla nich miejsca.
wątek zamknięty
Edytka, bardzo cię przepraszam, uciekło mi 🤦
W takim razie bierz owijki choco i creme, chyba że masz w domu jakieś podobne do creme- wtedy nie ma sensu i bierz navy.
nie szkodzi 🙂
tak zatem zrobię: choco i creme. najwyżej później dokupię navy :kwiatek:
wątek zamknięty
Śliczny ten rost. Mam wrażenie ze poprzednie kolekcje były ładniejsze, takie dopieszczone
wątek zamknięty
rost to jeden z najpiekniejszych kolorow eskadrona ale akurat cotton mi sie nie podoba za to impuls 😜
wątek zamknięty
sei-a wiesz gdzie je można kupić?
wątek zamknięty
Dramka jedno jest pewne - kiedyś była lepsza jakość. I to o niebo 😉
wątek zamknięty
Dramka jedno jest pewne - kiedyś była lepsza jakość. I to o niebo 😉
kurcze naprawde jakoś nie zauważam rażącego spadku jakości tak jak np widać to u Anky,mam czapraki z bardzo starych kolekcji, i te z przed kilku lat i obecne.. roznica? zalezy od kolekcji ale nie ma reguły że starsze lepsze
za to najlepsze sa exclusive 😍
wątek zamknięty
ChingisChan, tak! bo sama ostatnio szukałam 😉 na pewno są w gnlu. nie wiem czy i u minerwy ich nie widziałam 😉
etosha, ten cotton to obłęd! jakbyś kiedyś chciała sprzedać to wiesz 😎
wątek zamknięty
A mi się w ogóle ten rost nie podoba 😉
Muszę męża poprosić w święta, żeby mi obniżył półkę na czapraki w pace, bo się nie chcą już zmieścić 😡 🙄
Nie wiem po kiego grzyba mi tego tyle, ale cóż, kupowanie jest silniejsze ode mnie 🤬 Chociaż daleko mi do was
wątek zamknięty
mam takie pytanie czy myślicie, że jest szansa kupić gdzieś owijki elastyczne w kolorze chociaż zbliżonym do fuksji? ewentualnie podobny kolor ale ton jaśniejsze/ciemniejsze? bo szukam, szukam i niestety nic....;/
wątek zamknięty
mam takie pytanie czy myślicie, że jest szansa kupić gdzieś owijki elastyczne w kolorze chociaż zbliżonym do fuksji? ewentualnie podobny kolor ale ton jaśniejsze/ciemniejsze? bo szukam, szukam i niestety nic....;/
Polecam zajrzeć na amigo-konie.pl i obejrzeć ich owijki w kolorze fuksji ( ich podróba kolekcji bloom Eskadrona)
wątek zamknięty
asds ale one nie są elastyczne 😉
wątek zamknięty
aaa...nie doczytałam.....sorry 🙁
wątek zamknięty
próbował ktoś kiedyś łezkę eskadrona pod huberta? da rade? 👀
wątek zamknięty
są jakieś przecieki co do nowych kolekcji??
wątek zamknięty
bumbum, da:
wątek zamknięty
Ooo nawet ładnie to wygląda 😉 jak nie lubię łezek tak mi się podoba 😉
wątek zamknięty
dziękuje bardzo 😉 myślałam, że będzie wyglądać źle, ale jset bardzo fajnie 😀
wątek zamknięty
Chciałam się zapytać ,czy już wiadomo jakie kolory będą z nowej kolekcji eskadrona.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.