sei - brillant lightblue mnie powalił na kolana 😵
wątek zamknięty
sei bardzo dobre akryle ma euro-star, nawet kolory przyzwoite 🙂 No i przede wszystkim są nieśmiertelne
wątek zamknięty
euro-star... to pewnie cena tej przyjemności zabójcza?
dzięki equi.dream :kwiatek:
wątek zamknięty
[quote author=xxagaxx link=topic=14623.msg798243#msg798243 date=1291625087]
[quote author=korsik link=topic=14623.msg798110#msg798110 date=1291588397]
eskadron cognac 😜 -nowy!
jak byś czasem znalazła ES stripe in peakock-navy-white (pasek navy na zewnątrz) DL full w ludzkiej cenie to proszę podeślij na pw :kwiatek:
zależy też co rozumiesz za stwierdzenie w ludzkiej cenie 😉 ponoć na bokt często są te pady.
[/quote]
żeby np.uzywany pad nie był droższy od nowego
[/quote]
no to życzę powodzenia z kupnem tego padu 😉 To unikat, a za unikaty trzeba płacić sporo. I te 220zł to minimum.
wątek zamknięty
DL nie widziałam, ale VS dużo ostatnio było - minerwa ma/miała 😉
wątek zamknięty
już odpisałam 😉
wiecie, ja się chciałam leczyć, sprzedalam 3/4 szmatek, inny nie potrzebny sprzęt... i co? poszalałam tak, że aż mi nie dobrze! a w zasadzie dobrze, tylko nie wiem jak rodzice zniosą tą ilość paczek 😁
💘
cierpię na szmatoholizm przewlekły i jest mi z tym super!
wątek zamknięty
🙂 nie ma nic złego w szmatoholizmie! dopóki na inne potrzebne rzeczy dla konia jest kasa 😉
wątek zamknięty
[quote author=Nirv link=topic=14623.msg798620#msg798620 date=1291648494]
🙂 nie ma nic złego w szmatoholizmie! dopóki na inne potrzebne rzeczy dla konia jest kasa 😉
[/quote]
a jak na inne potrzebne rzeczy dla siebie jej już nie ma?? 😵 😵
wątek zamknięty
właśnie... 🙄
kupiła bym sobie coś tam, ale nie, bo widziałam derke/czaprak/coś końskiego 🤔wirek: 😁
wątek zamknięty
cóż... no u mnie jest ten rodzaj szmatoholizmu. że przy wyborze: kolejny czaprak vs ciuch dla siebie (choćby potrzebny naprawdę). wygrywa szmata... mam już iść do psychologa? 🤔wirek:
wątek zamknięty
cóż... no u mnie jest ten rodzaj szmatoholizmu. że przy wyborze: kolejny czaprak vs ciuch dla siebie (choćby potrzebny naprawdę). wygrywa szmata... mam już iść do psychologa? 🤔wirek:
mam tak samo 😂 😂
wątek zamknięty
No dokładnie... jeśli mam wybór - kolejny element garderoby czy kolejna szmatka - wybieram szmatkę 😀 już nawet nie chodzi o to że koń jest dla mnie ważny, ale to jest silniejsze ode mnie... psycholog się przyda i to bardzo 😉
wątek zamknięty
A gdyby któraś z was miała na zbyciu lub chciała dla mnie sprowadzić dralona pink/creme/chocochip czaprak i derkę to wiecie do kogo się odezwać 🤣
wątek zamknięty
A gdyby któraś z was miała na zbyciu lub chciała dla mnie sprowadzić dralona pink/creme/chocochip czaprak i derkę to wiecie do kogo się odezwać 🤣
umarłam 😁 😁 😁 😂 😂 😂
wątek zamknięty
Aaaaaaa a do mnie przyszedł dziś Niciak Hazel 😀 śliczny jest, słodziutki :P mój pierwszy Niciak 😉 obfocę jak tylko aparat mi się naładuje
wątek zamknięty
taak, jak najbardziej :p
nieee. właśnie nieee 😂 uznajmy to za hmmm poświęcanie się w imię wyższego dobra czy coś 😵
łamię się powoli żeby kupić kantar od Nirv. tylko nie wiem czy cob bez dziurki 😁 wejdzie na czerep tego mojego pięknisia.
kodusiowata, gratulacje. najładniejszy niciak ever. chociaż ten aktualny navy... 😜 w każdym razie uwielbiam niciaki ale tylko te nie przesłodzone 😉
wątek zamknięty
Dołączony do czapraka pokrowiec na komórkę przebija wszystko 🏇
wątek zamknięty
ja tam wolę jak są dołączone koniki 🤣
wątek zamknięty
ee tam, zmieniając temat patrzcie co znowu znalazłam 😀😀
http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=63&t=1398085&view=unread#unread
pod owijkami ES hazel wcale nie kryją się hazel 😀😀
wątek zamknięty
a jakie to są w takim razie?
wątek zamknięty
kto od was bedzie zamawial cos z ebaya tak w grupie zeby taniej paczka byla ?
wątek zamknięty
o nie ! zaczynam mieć chrapkę na brillanta lihgtblue ... 💘
wątek zamknięty
Zdjęcie porównawcze euro-stara DL elki i emki :kwiatek:
wątek zamknięty
ee tam, zmieniając temat patrzcie co znowu znalazłam 😀😀
http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=63&t=1398085&view=unread#unread
pod owijkami ES hazel wcale nie kryją się hazel 😀😀
kuszą...by mi pasowały do padu...no ale ile tych owijek mozna mieć....
wątek zamknięty
Pursat czasem nie sprzedaje cottona z tej kolekcji?
wątek zamknięty
equi.dream wielkie dzięki a długościowo dużo krótszy ?? Bo zastanawiam się czy mi wejdzie pod 17 ujeżdżeniową o krótkich tybinkach
moje siodło i stripe in full
wątek zamknięty
Czy eurostary vs też są M-ki?
wątek zamknięty