KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Kastorkowa   Szałas na hałas
24 listopada 2010 21:03
w jakim sklepie kupię jeszcze uwiąz z kolekcji bloom??? :kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
24 listopada 2010 21:06
Burza tu masz owijki grey z martim

wątek zamknięty
Aaaaaaaa faktycznie jasne.. 🙂

Precelek dzięki 🙂
wątek zamknięty
zamawiał ktoś tu : http://www.justynadysarz.com/sklep/index.html ?
jak z przesyłką - szybko czy długo?
i co najważniejsze ; jaka jakość?

Ja zamawiałam, ale nie przez sklep, tylko przez Allego, gdzieś w tym wątku był podany link. Wszystko ok, zrealizowane błyskawicznie i bardzo przyjemny czaprak. Zamówiłam BR Event Full ogólnoużytkowy (mają trzy rozmiary czapraków, pony, cob i full i podają wymiary). Czaprak bardzo ładnie uszyty i mimo, że na zdjęciach robi wrażenie grubego, to jest porównywalny z Brillantem. Seria Event ma mnóstwo kolorów, wiec naprawdę można znaleźć na co się tylko ma ochotę. Mi w oko wpadło jeszcze parę kolorów, ale na razie nie mogę się zdecydować.

Zdjęć na modelu nie mam, ale czaprak bardzo ładnie się układa. Na sucho wygląda tak

wątek zamknięty
obiecuję fotki 😉 Ale to pewnie dopiero w następny weekend, bo na ten wybywam z mojej wsi 😀

ten grey to naprawdę fajny kolor 😉 Wcześniej jakoś w ogóle nie zwróciłam na niego uwagi.
wątek zamknięty
ja choruje na cottona grey  😉  strasznie mi sie ten czaprak podoba.
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
24 listopada 2010 21:59
dla mnie grey przereklamowany duzo bardziej podoba mi sie moon 😍
wątek zamknięty

ja czekam aż dostanę kasę za fango i wtedy kupuję brillanta stone i cottona moon 😀 mam nadzieję że jeszcze beda 😀
wątek zamknięty
24 listopada 2010 22:06
idziesz w szarosci 😀iabeł: ja mam tylko brillanta moona z szarosci bo po anky grfit boje sie tego kolru 🙄
wątek zamknięty
a ja oglądam mojego konia w Anky miast i żałuję że sprzedałam. Czy mist było w wersji VS??
wątek zamknięty
xxagaxx, było
wątek zamknięty
Burza, bardzo też możliwe, że to stone  😉
Mam i ze zdjęć wyglądają identycznie jeżeli chodzi o kolor.
wątek zamknięty
xxagaxx, było

ehh no to już w ogóle mnie dobiłaś  😵 😵 Na pewno już nigdzie nie dostanę, w tej wersji nawet chyba u ans na forum nikt nie ma. No nic, nie ma to jak się obudzić.  😵
wątek zamknięty
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
24 listopada 2010 22:27

ooooj tak. mam komplet moona i jestem w nim ciągle zakochana 😍
wątek zamknięty
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
24 listopada 2010 22:51
Dziś widziałam ES Stripe Black na siwku (w stylu Crossa Szafirowej) i opad szczeny i krzyk na pół stajni...
OBŁĘD W CIAPKI!!! 😜

[img]http://re-volta.pl/forum/index.php?action=dlattach;topic=14623.0;attach=65930;image[/img]

Na szczęście - dla mojego portfela, lub na nieszczęście - dla mojej kolekcji 😉 przymierzyłam go na Chłopaków i sięgał im do... słabizn 😵 Wyglądał jak miniderka 😉

U mnie w stajni dużo osób ma ESy, znajoma ma chyba granatowego, kremowego i czerwonego cross-ina, a druga z kolei ma cudny stripe-in umbra-rosa-creme na gniadosza i wygląda cudnie 🙂
Ogólnie kolorystyka ESów bardzo mi się podoba, niestety na moich Chłopców są za duże 😉
wątek zamknięty
Strucelka, ES nie robi pony ? 😉
wątek zamknięty
fakt, sa obledne  😍
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
24 listopada 2010 23:04
Robi Pony i z tego co wiem mozna zamóic 😉
wątek zamknięty
Zairka, ty się z grey obudzisz za pół roku jak ze wszystkim 😉

olek, ooo dzięki 🙂
wątek zamknięty

ja chyba się z Zairką za dużo zadaję, bo też zaczynam się budzić na ostatnią chwilę  😁 😁
wątek zamknięty
a ja chyba za dużo czytam volty bo budzi się we mnie od nowa szmatoholizm!
wątek zamknięty
25 listopada 2010 07:32
[quote author=Burza link=topic=14623.msg784082#msg784082 date=1290642844]

ja chyba się z Zairką za dużo zadaję, bo też zaczynam się budzić na ostatnią chwilę  😁 😁
[/quote]

hehehe racja, dlatego z tej kolekcji kupiłam na bierzaco co mi sie najbardziej podobało żeby potem nie płakać 😎
wątek zamknięty
Zairka dobry sposób. Ale ja doszłam do wniosku ze z czasem wszystko się udaje dostać. Ja nie liczyłam że będe miała Gelba, Morninlight czy Irish. A teraz?? Wszystkie szmatki leżą w garderobie 😀 Trzeba być cierpliwym  😎
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
25 listopada 2010 07:39
Ja też na to liczę, że w końcu "wyczekam" to, co chciałabym mieć 🙂 Jak na razie udało mi się tak znaleźć wszystko, co chciałam - tylko dwie łezki jeszcze "wyczekuję" 🙂
wątek zamknięty
Anaa, myślałam, że po pasiaku już nic Cię nie ruszy 🙂
wątek zamknięty
25 listopada 2010 08:05
wyprzedaz ruszyła 😀iabeł:
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
25 listopada 2010 08:14
Anaa-mam tak samo 😵 To chyba znak, ze zima się zbliża, zaczynam mieć chandrę i tryb ,,nic mi się nie chce" i poprawiam sobie humor oglądaniem kolorowych szmatek-oby na oglądaniu się skonczyło 😉
Ale ten wstawiony przez Strucelke czarny Euro-Star zaczyna do mnie mówić  😜 🤬
wątek zamknięty
25 listopada 2010 08:16
Milusia niech mowi bo kasztanito wyglądał byw nim obłędnie 😵 😜
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
25 listopada 2010 08:28
Zairka-cicho 🤣, bo jak do tej pory nic mi sie nie podobało na tyle by zaszaleć i kupić. Na razie na szczescie nie mam kasy na czapraczki, wyskoczyły inne, spore wydatki.Moze na jakąś wyprz sie załapę? 🙂
A ma ktoś fotki brillanta marone(?)?
wątek zamknięty
milusia, żeby to jeszcze było tak, że nie mam szmat - ale MAM! 😉 Kasy też niet ale planuję popłynąć przy najbliższej możliwej okazji 😉 Chwilowo moja płynność finansowa... jest mało płynna :P
Burza, też! tak myślałam... moja lista chwilowo jest dosyć skromna, bo figuruje na niej green Eskadrona z owijkami, białe lanskaloszki Eskadrona i białe owijki również Eska (to jest chyba moja ulubiona owijkowa marka), i polar granatowy jakiś ciekawy, żeby mi pasował do granatów wszelakich...
poza tym właśnie pomyślałam sobie, że w przyszłym roku pewnie będzie mi się szykować lekki przegląd w derkach, a jeszcze przydałoby się mieć jakieśtam "zapasowe, czyste, na zawody" to generalnie przewiduję totalną masakrę finansową :P

poza tym - mój koń wyrasta ze 145! szajse! wczoraj zapięłam mu na klacie dralon 145 i zadek zaczyna wystawać... a jeszcze rok temu był w nim utopiony...
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.