KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

tak o hazela mi chodzi
tunrida, mój też trochę wyblakł
wątek zamknięty
No niestety...niciaki i cottony blakną. Za Anky przepłacamy.  Używane chodzą czasami wyżej niż nowe na wyprzedaży 😉- też ciekawe zjawisko, nie?
W ogóle przepłacamy.
Ale taki to już los szmatoholika.  😉
wątek zamknięty
dokładnie , taki nasz los    🤣
ja cottonów kiedys miałam bardzo dużo ale z kolekcji na kolekcjie coraz gorzej mi się dopierały  wiec sie pozbyłam i mam tylko 2  lavendera i marine bo są ciemne wiec nawet jak ślady od siodła zostana to nie będzie bardzo widac i nie bedzie mnie to męczyło  😁
wątek zamknięty
dlatego warto kupować euro stary ( nie mówię o tych drobnopikowanych), naprawdę
Niedawno sprzedałam max'a, który miał chyba ze 2 lata, a był nadal w super stanie 🙂
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
01 lutego 2010 10:11
a ja sie lavendera pozbylam bo mam anky purple i teraz leci do mnie Es blueberry wiec stwierdzilam ze 3 fiolety to za duzo
jestem bardzo ciekawa nowych kolekcji, a na ładnego czerwonego eskadrona czekam i czekam wiec bylo by cos dla mnie 😅

Ktos w takim razie czekam z niecierpliwoscia do niedzieli 💃 🙇
Precelku avatar jest boski 😜 💘
ciska ja mialam chyba 6-7 cottonow i tez sie wszystkich wyzbylam ostał mi sie ejszcze aqua ale chyba tez w najblizszym czasie poleci w swiat🙄

za to w ES strip in sie zakochałam zobaczymy jak bedzie w uzytkowaniu i praniu 🤔
wątek zamknięty
Korsik- dla mnie euro stary są chyba za duże. (max jeszcze by uszedł i chyba cross in)  Mi najbardziej pasuje pad/czaprak wielkości i grubości wszechstronnego niciaka lub wszechstronnej Anky.
A mój problem to taki, że na moim zadupiu NIE MA ani sklepów by na żywo pomierzyć, ani nikogo kto by miał tego typu czapraki/pady.
Jestem skazana na zakupy by net prawie że w ciemno. I tyle ile wypatrzę na fotkach tyle wiem.

No właśnie.
KTO MI ZMIERZY cross in wzdłuż i wszerz? I maxa wszechstronnego wzdłuż i wszerz. (to tak w ramach przygotowania jeśli Anky da ciała z kolorami)
wątek zamknięty
A w niedziele wejdą już do sklepów, czy tylko na targach będą.
Jade do niemców na zakupy, więc może coś sie dowiem.
wątek zamknięty
tunrida,
maxy są większe od stripe in'ów a stripe in są mniejsze od anki, ale mówię o ujeżdżeniowych  😉
wątek zamknięty
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
01 lutego 2010 11:06
dziewczyny -mój ulubiony sprzedawca 😉 jedzie gdzies do Niemcolandii na jakies targi i obiecał mi mmsy,więc nic iwecej niestety nie wiem,ale wierzę mu na słowo 😉
wątek zamknięty
No tak, gdy ja się w końcu przekonałam, do różów, fioletów, i innych takich to co - to oni do klasyki wracają! I znów będę "niemodna" buuu.
wątek zamknięty
01 lutego 2010 11:50
wszystkich szmatoholików zapraszam do ogłoszeń i na pw,bo to nie jest wątek do tego i nie chciałabym zasmiecać.
wątek zamknięty
Widziałyście ofertę Amigo ?
Ja na CSN w Poznaniu owijki z tej seri widziałam po 49.99 bodajże. Albo po okrągłe 50 ? Coś w tym stylu 😉
Mniejsza o cene, ale sam fakt jaka różnica.
wątek zamknięty
Arimona, je chyba trzeba szlaufem spłukać bo nie wiem 🤔

Amarotsa, kantary mi się piorą bezproblemowo, po jakimś czasie robią się mieciutkie, polubiłam je mimo pierwszej niechęci 🙂
wątek zamknięty
Korsik

KTO MI ZMIERZY cross in wzdłuż i wszerz? I maxa wszechstronnego wzdłuż i wszerz. (to tak w ramach przygotowania jeśli Anky da ciała z kolorami)

cross-in: wdłuz (w dół) mniejwiecej 57cm, wszerz (górą) mniejwiecej 61cm.
wątek zamknięty
Buu- :kwiatek:-wzdłuż grzbietu 61, a od grzbietu w dół 57?
Kurde......super !!  😀 Polowanko czas zacząć?  😉
wątek zamknięty
dokladnie. maxa nie mam niestety, ale stripe-in ma takie same wymiary jak cross-in,wiec moze i max sie nie rozni.
wątek zamknięty
Spoko.....mam godzinkę na podjęcie decyzji i kupuję.  😅
Jaki na gniadego?

-pomarańczowy z ciemno brązowym krzyżem
-ciemno brązowy z beżowym krzyżem ( taki jest w szmatoholikach)

Kurde..oba są fajne kolory....matko, matko który wziąść?  :emot4:

wątek zamknięty
ja kocham brązy miłością wielką 😀 więc ja bym brała brązowy 😉
wątek zamknięty
Kurde..ja kocham i brązy i pomarańcze miłością wielką i mam problem
Mam brązowe bryczesy w kratkę ( fair playe) i brązową bluzę.
Ale mam też bluzę pomarańczową.
Wszystko by do siebie chyba pasowało.

Pomarańcz bardziej odlotowo. Brązowy bardziej klasycznie. Nie wiem.  :emot4:
wątek zamknięty
01 lutego 2010 15:37
pomarańcz 🙂
wątek zamknięty
Manta   Tyłkoklep leśny =)
01 lutego 2010 15:38
tez jestem za pomaranczem =) coby zywo bylo =P
wątek zamknięty
tunrida  pomarańczowy z ciemno brązowym krzyżem! Sama się na niego czaiłam - jest śliczny  😁
wątek zamknięty
pomarańcz  🙂 sama mam dla gniadego pomarańczową prahdę i wygląda rewelacyjnie  😉
wątek zamknięty
Doobra...jeśli będzie w hurtowni ( kobita sprawdza) to biorę pomarańcz. Przynajmniej będzie nowy kolor w galerii, bo brązów już kilka jest.
Niech się dzieje wola nieba (czy też raczej volty) Jak będzie pomarańcz to biorę pomarańcz.

No niestety...pomarańczu w hurtowni brak.
Biorę więc brązowy i będę elegancka a nie odlotowa.

Do tego nowy kask casco Mistrall z kwiatkowym wzorkiem z tyłu i prezenty urodzinowo-imieninowe mam z bani.  😅

wątek zamknięty
szmaragd:

i polopad coriander i owijki anky pebble:
wątek zamknięty
Pursat   Абсолют чистой крови
01 lutego 2010 17:01
korsik, pięknie w szmaragdzie. 😀

Ja jednak, mimo nieprzychylnych opinii na temat tej kolekcji, zamówiłam dla Posmańskiego komplet Coriander. 🙂 Mam nadzieję, że będzie dobrej jakości. 😉
wątek zamknięty
po ok 2 miesiącach szukania szmaragda wreszcie go mam  😀  😍
wątek zamknięty
Monny   bez odbioru .
01 lutego 2010 17:04
Dziewczyny wrzucajcie do Szmatoholików nie tylko tutaj 🙂
wątek zamknięty
Słuchajcie a czy ktoś mi może powiedzieć, które owijki eskadrona na amigo-konie są, które- czyli z jakiej kolekcji. 🙇
http://amigo-konie.pl/index.php?cPath=13_78
Wprawdzie oni przy kilku pisza np. kolekacja wiosna 2009... ale jakoś nie dowierzam.
Na 100% rozszyfrowałam tylko belugi...hehebo trudno się pomylić.
Reszty nie odróżnie- nie wiem czy ciemny brąz jest z chockochip czy już z beluga flax.
To samo z tymi beżami - mam czprak corriander negro wine i nie wiem, które dobrać...
wątek zamknięty
Monny   bez odbioru .
01 lutego 2010 20:29
ale tu ucichło
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.