KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)
Ja też nie znosze koszuli w spodniach , a taka rozpieta przy szyi to bylo po juz 😉
wątek zamknięty
Ktoś, ale oczywiście, że na zawodach wysokiej rangi ok, rozumiem, są przyjęte zasady/przepisy i trzeba tak czy siak wyglądać, zgadzam się jak najbardziej i nie podważam tego🙂
A co do zawodów Naciau, to pewnie jakieś towarzyskie, stąd ten strój i rozpięta koszula😉
wątek zamknięty
Trochę się wtrącę, myślę, że w tym wątku najszybciej uzyskam odpowiedź 🙄
Czy ktoś oprócz mnie miał przygody z kantarami Eskadrona wiosna/lato 2010?
Moja koleżanka kupiła swojemu wałaszkowi kantar z tej kolekcji, najpierw (tego samego dnia, którego mu go założyła) pękło to kółko pod spodem, ale to jeszcze dało się naprawić. Dziś, a więc po niecałym miesiącu okazało siwtroę że w kantarze porwał się pasek wzdłuż dziurek 😲
wątek zamknięty
Ktoś chyba przesadzasz. Ja np. nienawidzę pasków i nigdy w takich nie jeżdżę... podobnie jak wielu innych zawodników. A co do koszuli w spodniach... Jak mam frak nigdy nie wciskam jej w spodnie bo dla mnie to wieśniacko wygląda. Jak zdejmuje frak to cóż, nie ma wyjścia bo taka dyndajca na wierzchu przeszkadza.
Znajdź mi proszę przepis o obowiązku jazdy w pasku i w koszuli wciśniętej w spodnie. Bo serio jestem ciekawa.
Elegancja elegancją, ale nie popadajmy w jakieś skrajności.
wątek zamknięty
chestnut0 mi się rozpada uwiąz. W niektórych miejscach powyłaziły nitki, poza tym całkiem rozwaliła się końcówka. Wszystko w zasadzie po 1-2 użyciu.
wątek zamknięty
Chestnut0, a mój kantar żyje, ma się dobrze. Ciurany na padok, do czyszczenia i na spacerki z rudą, a ta nie oszczędza kantarów. 😁
wątek zamknięty
Nie wierze.... jak koszula konkursowa wiszaca sobie beznadziejnie moze nie razic ??
Koszula w spodnie, obowiazkowo. Mile widziany pasek. To takie podstawowe podstawy w tym eleganckim sporcie.
wątek zamknięty
A ja jestem zła. Nie ma już o nas Limegreena VS ani SR i nie będzie! 😵 Nie ma nawet w eskadronie, bo już się skończyły, a Eskadron nie będzie więcej produkował. Zamast tego kupiłam wreszcie czarne neopreny, ale i tak jestem wściekła. A tak się napaliłam na ten kolorek 😤
Tak samo było z lavenderem. Za późno się zorientowałam, że mi się podoba. Teraz przez pół roku będę czekać, aż się komuś znudzi. 🤦 👿
Limegreen cotton VS jest jeszcze w Końskim Świecie
wątek zamknięty
Weee, powiem wam, że biały polopad Maritim na gniadym to mega, mega szał! 😀
wątek zamknięty
Burza, a czy można ten mega szał ujrzeć na fotkach?
wątek zamknięty
Cottony na sprzedaż z martim i bloom miała lub ma jeszcze forumowa minerwa 😉
wątek zamknięty
przeztysiacmorz, w zasadzie nie, mam tylko to

Porządne może w weekend 🙂 tyram trzeci dzień i dalej piękny i czysty 🙂
wątek zamknięty
Bardzo fajnie to wygląda, dzięki tej kontrastowej lamówce😉
wątek zamknięty
asds, nie ma. Byłam dzisiaj i już nie będzie, bo nie mam w hurtowni. 😤
wątek zamknięty
minerwa sprzedaje
wątek zamknięty
sprzedaje, sprzedaje (po 89zł), ale już przebrane kolorki dość 😉
to i ja cos dodam 🙂
HKM fuksja

Horze bordo + owijki ANKY bright red

waldhausen fiolet + owijki waldhausena
wątek zamknięty
minerwa poszukaj wątku Galeria końskiej rewii to twoje zdjęcia będą wtedy na tej stronce:
http://rewiamody.konskieforum.pl/
wątek zamknięty
wrzucilam do watku galerii 🙂
w sumie to sporo czaprakow sie u mnie przewija, jest sens robic zdjecia takie nie na koniu?
zawsze to przynajmniej kolor rzeczywisty bedzie widac 😉
wątek zamknięty
Wracając do tematu koszuli w spodniach powiem tylko, ze nie jest to jakas fanaberia Ktosiny, nie wiem czy to jest w przepisach czy nie wiem, że u nas w klubie jeżdżenie nawet na treningach w powiewających Tshirtach nie jest mile widziane, jeszcze ujdzie gdy bluzka jest blisko ciała, ale gdy jest luźna i długa (mówie o treningach) już nauczyłam się ją wkładać do spodni jak mi się pare razy dostało za to🙂 I mimo, że w stroju nie-jeździeckim nie przepadam za bluzkami w spodniach uwazam, że jednak gdy się siedzi na koniu wygląda to elegancko. Ale już koniec OT
Szkoda, że zdjęcie zostało usunięte bo chętnie bym zobaczyła tego cream... (no chyba, że tylko ja nie widze zdjecia a ono nadal jest?)
wątek zamknięty
W bryczesach PIKEUR z wysokim stanem które mają 3 zaczepki muszę mieć koszulkę wewnątrz ponieważ szczypią mnie zaczepki do krwi.
wątek zamknięty
aga, czy ja dobrze widze, ze znowu sprzedajesz dopiero co kupione rzeczy ??
wątek zamknięty
Klami koleżanka mi tak wmówiła ze nam nie pasuje że tak 😀 Zielony chyba nie dla nas. Zresztą to już chyba finał pomniejszania mojej szafy 😀 A owije sprzedaję bo mi zostały i do niczego już nie pasują ;/
wątek zamknięty
Likier-ku dzięki za padzik <333 :**
jest cudny 😀DD
wątek zamknięty
xxagaxx zielony piękny kolor! i pasuje wszystkim hehe 😉 taki mój zielony fetysz 😉
wątek zamknięty
A ja mam ochote zakupic sobie jakiegos cottonika do kolekcji. Tylko nie wiem jakiego... hmmm...
wątek zamknięty
tak właśnie sobie myśle... są jakieś kolory które nie pasują gniademu? w sumie gniadki są takie "uniwersalne" 😉
wątek zamknięty
to zależy jaki odcień gniadego ;] ja tam nie lubię brązów (ale to zależy jakie i na jaką sierść), smutnych kolorów tj, niektórych szarości iyd.
wątek zamknięty
xequus, tez uwazam ze gniady to uniwersalna masc i wszystko do nich pasuje 🙂
wątek zamknięty
Wracając do tematu koszuli w spodniach powiem tylko, ze nie jest to jakas fanaberia Ktosiny, nie wiem czy to jest w przepisach czy nie wiem, że u nas w klubie jeżdżenie nawet na treningach w powiewających Tshirtach nie jest mile widziane, jeszcze ujdzie gdy bluzka jest blisko ciała, ale gdy jest luźna i długa (mówie o treningach) już nauczyłam się ją wkładać do spodni jak mi się pare razy dostało za to🙂 I mimo, że w stroju nie-jeździeckim nie przepadam za bluzkami w spodniach uwazam, że jednak gdy się siedzi na koniu wygląda to elegancko. Ale już koniec OT
Szkoda, że zdjęcie zostało usunięte bo chętnie bym zobaczyła tego cream... (no chyba, że tylko ja nie widze zdjecia a ono nadal jest?)
EDIT: Przepraszam za powyzszy zarzut już widzę zdjęcie.
wątek zamknięty
no tak, braz się zleje z maścią konia, a szare... zgodzę się są takie smutne i bezpłciowe... no ale są gusta i guściki 🙂
a róż? zniesławiony kolor, ładny, ale pełno stereotypów o nim..
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.