a ja wlasnie dostałam swojego ANKY grafit jest sliczny ale jak dla mnie za ciemny na karą..myslalam ze bedzie taki jak na fotce burzy w szmatoholikach, bede probowala wymienic a jak nie to zostanie ze mna 😉
Zairka, będzie, zresztą co ci szkodzi wrzucić go na konia? Zobacz tu na dole też grafit w świetle dziennym, nie taki ciemny jak u ciebie 😉 Na karej będzie b.elegancko 🙂
Blądek., Jaki kolor? Ja trochę jestem zła na siebie, że szarpnęłam się na droższy King Arthura, bo jak zobaczyłam Schokemohle 😜 . I do kompletu by mi pasował 😁.
Mia Też tak myślę. Ale kantar super wykonany, podszyty mięciutkim polarkiem no i fajna sprawa bo regulacja z 2 stron. Mam nadzieję, że on dłużej pożyje niż nasz Fair Play który został zmuldany i zgryziony. 😁
Burza kantar 85 zł + uwiąz 36 zł. 😉 W sumie to miał być jakiś Eskadron ale jak zobaczyłam tego Szokomola to tak mi się spodobał, że stwierdziłam że go biorę. 😀
Klami, ja zachorowałam teraz na pasujące ochraniacze transportowe i derkę polarową właśnie- ale to tak może za rok 😵 Ta regulacja z obu stron to jest mistrzostwo świata 🙂
Burza, przepraszam, nie chciała kopać 🙁
Blądek- męża na modelu? 🤣 Może bliżej weekendu będę mieć zdjęcia- ale stajenne tylko- aktualnie koń wychodzi tylko na chwilę na spacer na ogłowiu.
Anja- mąż najlepszy, bo z odzysku 😁 I pomyśleć, że taki skarb jakaś wariatka wypuściła z rąk 😎
zen, ja zakupilam polarowke a choruje na transportety jeszcze. Mamy podobne choroby jak widac. 😉 A regulacja to super koncepcja, powinni opatentowac. Pierwszy kantar z futrem, ktory ladnie rowno lezy.