Kącik Rekreanta cz. III (rok 2010)

ehhh tajnaa, zamień się ze mną. Ja mam przesyt swoich terenów, więc możesz mi oddać swoją plaże.  :kwiatek:
disco, uwielbiam Twojego konia! Drugie zdjęcie wymiata, on jest boski.  💘
Forta, super hubertusowe fotki. Ja też miałam hubertusa wczoraj, ale on trwał 3 minuty, a trwałby 30 sekund gdyby mój przyjaciel nie dał nam szansy. 😁
arivle, ale Twój rudy ładnie wygląda ogolony! ślicznie mu w czerwieni.
Ascaia, wow! ale ślicznie te misiaki skaczą. czekam na więcej zdjęć. 😉

Wygrzebałam jakąś fotkę z wakacji. Ja chcę z powrotem słońce!  🍴
wątek zamknięty
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
31 października 2010 16:19
nasze z wczorajszego jesiennego spaceru 😉

i takie całą ekipą  😍

wątek zamknięty
Olciik, otoczenie z drugiego zdjęcia wydaje mi się dziwnie znajome. Czy to okolice Tychów/Katowic/Mikołowa? (w sumie ciężko określić, tam takie pogranicze :hihi🙂
wątek zamknięty
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
31 października 2010 16:39
wendetta, to okolice Mysłowic - Arabka 😉
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
31 października 2010 16:54
amnestria ano podczas galopu dziad wyjechał... -.-'
A jak Duszkowe kopytka się miewają?
No to jeszcze taki Dragon (na szczęście Koniczka ma na tyle podzielną uwagę, że potrafi prowadzić jazdę i co jakiś czas pstryknąć fotkę, a ów prowadzenie nie traci na jakości :cool🙂 :
[img]http://i657.photobucket.com/albums/uu297/GosikaM/d2-2.jpg?t=1288542996[/img]
[img]http://i657.photobucket.com/albums/uu297/GosikaM/DSCF1777.jpg?t=1288542996[/img]

Burza grzeczny jak zawsze 🙂
arivle ciiii 😡 Nie sądziłam, że to możliwe ale fakt, ma jeszcze większe brzuszysko.... Ale nie ma co się dziwić - tyle po kastracji stał i nic nie robił i tylko żarł siano tonami 😉
wątek zamknięty
Raven kowala jeszcze nie było, zresztą mam wątpliwości czy Jaśnie Pan Duch podał by nogi. Póki co w boksie jest histeria, płacz i zgrzytanie zębów. Mam nadzieję, że za parę dni trochę się konisko ogarnie 😉
Więc kopytka nadal marne

łaaa jaki brudny na drugim, fajosko 😀
wątek zamknięty
31 października 2010 17:13
amnesteria no to macie co z Duchovnym ćwiczyć 🙂 Skoro ładnie wszedł do przyczepy, a tak się martwiłas, to i może z kowalem nie będzie problemów 🙂 A jeśli można spytac, jakiego kowala będziesz wzywać?

Brudny? Jaki brudny? Toż to szlachetne stworzenie, gardzące odrobiną kurzu 😎
[img]http://i657.photobucket.com/albums/uu297/GosikaM/DSCF1775.jpg?t=1288544981[/img]
wątek zamknięty
amnestria, strasznie bawi mnie podobieństwo twojego Ducha do forumowego Ducha KresPasa 🙂 oba kare z wąska łysiną i na imię tak samo 🙂
wątek zamknięty
lostak   raagaguję tylko na Domi
31 października 2010 17:20
Raven, genialne zdjecie 🙂
wątek zamknięty
Raven Dzieciak jest mistrzem. To ostatnie wymiata  😂
Amnestria  :kwiatek: :kwiatek:

Za to moja primadonna wiecznie sfoszona  😁
wątek zamknięty
Dziś popracowałyśmy na ujeżdżalni. Nawet nieźle było. 🙂

jutro pewnie plaża  😁
wątek zamknięty
disco, cudowny koń, cudowny jeździec, cudowna para! 😍
raven, świetny ten Twój konik 😀
olciiik, zajebistą masz ekipę w tereny, super zdjęcia!
wątek zamknięty
amnestria, strasznie bawi mnie podobieństwo twojego Ducha do forumowego Ducha KresPasa 🙂 oba kare z wąska łysiną i na imię tak samo 🙂
eee tam tak samo 😀 Mój koń ma w paszporcie Duszek 💘 Ale fakt, też sobie o tym myślałam 😉 (tylko, że mój to kucynek)

Raven, oszalałam 😜

tajnaa fajna ta Twoja kobylica, długo nam jej szczędziłaś, a jest na co popatrzeć 🙂
wątek zamknięty
31 października 2010 17:33
lostak, baffianka, leila91, amnestria dziękujemy 😀 Jedni braki w jeździectwie nadrabiają konfekcją, a my pełnym gracji tarzaniem się 😁
Wstawiałam już w Koniokrytyce, ale to też mnie rozbraja. Ciekawe jakiej Linda Tellington-Jones dokonałaby analizy charakteru Dragona po tych zdjęciach 😎
[img]http://i657.photobucket.com/albums/uu297/GosikaM/potwr.jpg?t=1288546153[/img]
Nie wiem czemu jak patrzę na to zdjęcie, to myślę sobie: "Wara od Krzyża" 😂
wątek zamknięty
amnestria dziękuję bardzo 🙂
W tygodniu niestety nie jeżdżę, bo późno wracam z pracy więc nie ma świeżych zdjęć  🙁
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
31 października 2010 18:51
dostałam fotki abre z Kaszem i dostałam pozwolenie je wam pokazać 😅

moje ulubione z komentarzem abre:

Gdy koń ponosi szaleńczym kłusem i widzisz, że hamulce wysiadły - nie pękaj! Rumak na pewno zaparkuje przy Pańci 😀

(on serio ją trochę tym kłusem poniósł 😉 i całkiem serio przykłusował prościuteńko do mnie i grzeczniutko się zatrzymał 😀)
wątek zamknięty
Abre jaki zaciesz! Widać lubi być ponoszona przez Casanovę 😉

wątek zamknięty
Ascaia kto by nie chciał być poniesionym przez Casanovę 😁
Raven przeuroczy jest ten Twój chłopak! Super wygladacie:]

Jeszcze jedno mojego:
wątek zamknięty
Lanka_Cathar   Farewell to the King...
31 października 2010 19:19
Caroline, on ma jakąś rankę na lewym przodzie, czy białą plamkę?
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
31 października 2010 19:27
Amnestria, Katharina, Baffinka, Caira, dziękuję bardzo  :kwiatek:
Katharina, sory wielkie, wygląda tak męsko  😁
Caira, toż to 100% baba  😁
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
31 października 2010 19:34
Lanka_Cathar, ma białą sierść na obu przodach. zobacz w ZNK - tam jest więcej zdjęć na ostatnich stronach.
wątek zamknięty
Lanka_Cathar   Farewell to the King...
31 października 2010 19:41
Dzięki! Rzuciło mi się w oczy, że tam jest jakby mała ciemna plamka w środku białej i  to mnie zastanowiło.
wątek zamknięty
Cieszę się, że się film spodobał 😁 I całe szczęście, że mnie blondyn nie filmował, jak chwilę później biegałam po hali udając velociraptora 😂

A co do romansu w stajni Centurion, to chciałam tylko wszystkich upewnić, że kwitnie:

Skwarek ma boks-porodówkę, więc kto wie, jak się to wszystko skończy 😀iabeł: 😀iabeł:

Ale dzisiaj obydwa chodziły 😜 Na Skwarku pojechałam ciągi mojego życia, a dziewuchy to się wręcz nachwalić nie mogę - maleństwo dostała już ode mnie z całą rzekę tekstu pisanego pełnego lukru, cukru i wazeliny. Jest zajefajnie, a ja się idę teraz wgłębiać w dzisiejsze zdjęcia  😎
wątek zamknięty
Raven, alez fajnie juz pracujecie
Vuko, w grasie "Wam do twarzy", fajnie chodzi na trojkatach
tajnaa piekne, jesienne zdjecia i zazdroszcze tych galopow po plazy  😜
disco wow opad szczeny  🤔zok:  super wygladacie  😜
quantanamera filmik super  😂
Zupka nie poznalam Fuksji, ale sie zmienila, fajnie ze wracasz do jezdziectwa  😀
dawaj wiecej Rudego
Dzionka no w koncu wsadzilas tylek na konia  🤣  😉 wracacie do regularnych jazd?
wątek zamknięty
Fantazja a dziękuję w imieniu swoim i kluska:] Jak tam na obczyźnie?
wątek zamknięty
arivle, sorry, nie wiedziałam.  😡 Zwracam lasce honor, pięknie JEJ w czerwonym komplecie.  :kwiatek:
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
31 października 2010 19:56
quantanamera, dawaj fotki z jazdy gadzino!!

amnestria przesadza, Duszek jest rozkoszny i chwyta wszystko w lot, nozki do kowala tez nauczy sie podawac  😎  juz inne konie nie wywoluja u niego efektu bezmozgiego zombie i idzie sie z nim dogadac w kazdej sytuacji. Jest bardzo rezolutnym, sprytnym konikiem, bedzie miala Pani Wlascicielka z niego pocieche i niech nie narzeka, bo  🤬 bo ukradne!!!

ale te mlodziaki sa fajne, az zatesknilam za czasami kiedy Gilunio byl mlodszy... a tak swoja droga, zmienil sie troche, co?
to zdjecie zrobilam w sierpniu 2008, Gilutek mial 4,5 roczku  😍

w ogole fajny dzisiaj mialam dzien w stajni, oba konie fajnie pracowaly, w pozytywny nastroj mnie te 2 lobuzy wprowadzily 🙂
wątek zamknięty
Vuko, na obczyznie moze byc, mozliwe ze zajda u mnie duze zmiany, ale jeszcze nic nie powiem
u nas pada juz od 2 dni, dobrze ze jutro mam wolne
wątek zamknięty
Fantazja ok to czekam na  wieści:] a co do pogody, to dziwne, bo u nas jest super, ciepło i słonecznie:]
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
31 października 2010 20:04
Vuko, ale ma szyjsko Twoj zwierz 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.