Kącik Rekreanta cz. III (rok 2010)

Blondyn w różu. Ja osobiście kocham ten komplet, inni mówią, że wygląda jak pedał x.x
wątek zamknięty
kate - nie slucham wszystkiego to ludzie mowia oczywiscie 😉 ale to akurat opinia osoby ktora wie co mowi. po przemysleniu tego uznalam ze ma troche racji. moj kon sam w sobie jest dosyc solidnej budowy (do szczupakow nie nalezy 😉 ). po prostu jest obawa ze przy tym ile teraz wazy moze mi sie urwac przy moich "szportowych"  😁 planach na najblizsza przyszlosc. i racja tu jest o tyle, ze wtedy kiedy trafila go poprzednia kontuzja wygladal jeszcze troche lepiej niz teraz. moze cos w tym jest ? lepiej chyba oszczedzic nogom paru zbednych kg i wprowadzic rumaka w kondycje sportowa. skora i miesnie !  🏇 (ale ja go i tak wole okraglutkiego  🙄 )
wątek zamknięty
Angeel, b. mądrze 🙂 lepiej żeby był ciut za chudy niż ciut za gruby 🙂
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
07 lipca 2010 22:21
Burza ajjj no dziekujemy, chociaz moj stroj przemyslany nie byl...tak wyszlo 😉
wątek zamknięty
Ja swojego w ogóle bym nie kupiła, więc sama rozumiesz 😉

witam w klubie.

Angeel, ja zrozumiałam, że on wcale nie jest za gruby, tylko inni tak mówią. Jeśli faktycznie jest go za dużo, to co innego  😉
wątek zamknięty
[quote author=_kate link=topic=14622.msg645594#msg645594 date=1278537818]
Ja swojego w ogóle bym nie kupiła, więc sama rozumiesz 😉

witam w klubie. [/quote]

A ja, jakby trzeba było, kupiła bym swojego jeszcze raz. Koń życia, to koń życia... choćby był rekreacyjnym szrotem 😉
wątek zamknięty
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
07 lipca 2010 22:28
Sierra, ale Ty masz świetnego konia 😀 I szybko łapie zgona po głupim jasiu  😜
wątek zamknięty
Averis   Czarny charakter
07 lipca 2010 22:28
Sierra, zgadzam się z Tobą w 100% Dlatego też uważam, że opinie innych należy dawkować w rozsądnych ilościach. Z resztą, gdzie ja bym znalazła drugiego takiego konia?
wątek zamknięty
Zairka Pasuje Grocie ten kolor. 😉 A tak przy okazji, co to za patent ?
wątek zamknięty
milusia Nord jest od Normady wlkp
Burza tydzień mnie w stajni nie ma a wy już takie postępy. Brawo!
A z Zefkiem sobie przed wczoraj poskakaliśmy.Ogólnie ok. Fakt stacjonat to on nie szanuje ale oksery  😉 Powinnam zacząć się ogarniać bo leże i kwiczę
Jakieś Print Screeny

I filmiki
http://s987.photobucket.com/albums/ae351/mczarzasta/?action=view&current=P2101109.mp4&newest=1
http://s987.photobucket.com/albums/ae351/mczarzasta/?action=view&current=P2101114.mp4&newest=1
http://s987.photobucket.com/albums/ae351/mczarzasta/?action=view&current=P2101105.mp4&newest=1
http://s987.photobucket.com/albums/ae351/mczarzasta/?action=view&current=P2101103.mp4&newest=1

A młodego dzisiaj poganiałam na lonży. Jutro może się wrzucę na niego  😉
http://s987.photobucket.com/albums/ae351/mczarzasta/?action=view&current=Film0192.mp4&newest=1
wątek zamknięty
chyba mam dzień zgadzania sie z Averis, bo to co napisałam odnosiło się do opinii innych ludzi.
Swojej decyzji o kupnie nigdy nie żałowałam i powtórzyłabym ją również w tej chwili. Choć opinie osób, które mają dla mnie znaczenie, mogę nazwać wyważonymi? nieco sceptycznymi.
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
07 lipca 2010 22:36
Zairka Pasuje Grocie ten kolor. 😉 A tak przy okazji, co to za patent ?

najzwyklejsze w swiecie gumy, jezdzilam na niej w gumach pierwszy raz bo mi na razie spadac nie wolno 😉 a ona po przerwie lubi miec dziwne pomysly 😁
wątek zamknięty
07 lipca 2010 22:46
_kate, no to piona 😎
wątek zamknięty
Dziewoje, ja to z humorem napisałam. A wy tu mi  - dalej - na taką poważną nutę gracie  👿 😀 😉
wątek zamknięty
Zairka aaaa! myślałam, że to znowu jakiś nowy wynalazek, coś mi się pochrzaniło przez wytok i napierśnik.  😁
wątek zamknięty
heh, ja w zasadzie tez swojego wzielam wbrew wszystkiemu :P
surówka totalna, nawet na lonzy chodzic nie umial. Ponie przeciagnal na lonzy przez pol padoku jak go pierwszy raz zobaczylam, a ja chodzilam pierwszy dzien bez kul po operacji. rodzice sie przerazili  😁
i tylko slyszalam "po co ci taki kon?",  "po co ci 3-latek?", "ten kon sie do niczego nie nadaje".

a jednak  😍

pozdrawiamy 🙂
wątek zamknięty
oj, bo akurat trafiłaś w to co ostatnio myślałam o swoim szrocie. Zaczęłam wsiadać na niego i po prostu bajka. There is no better  😉 🤣
wątek zamknięty
Zairka, jak ona się rozrosła! Pełen respekt!
wątek zamknięty
07 lipca 2010 23:09
Sierra, bo czasami trzeba. Wiesz Spełnianie Marzeń, Pokonywanie Przeciwności i Te Sprawy 😁 Jak tu nie popaść w patos? 😎 A mój koń jeszcze pokaże na co go stać. Na czempionatach ślązaków mają szczęście, że on ma tego sławnego Nenena w papierach. Inaczej, to by leżeli.
wątek zamknięty
Zairka - jeszcze raz napiszę  👍
wątek zamknięty
busch   Mad god's blessing.
08 lipca 2010 00:30
No i skończyła się przygoda z gniadą...
Było wspaniale, mimo że zapowiadało się koszmarnie. Pamiętam doskonale, jak obawiałam się, że mnie zabije przy zajeżdżaniu po tym, jak zobaczyłam jej wyczyny na pastwisku. Pamiętam, jak bardzo nie podobała mi się na początku - zlepiona jakby z kilku koni na chybił-trafił.

A jednak. W miarę, jak się ujeżdżała, zakochiwałam się w niej coraz bardziej, wreszcie sam widok jej mordki był najlepszym uspokajaczem.

Wzięłam ją jako totalną surówkę, jeździłam od zawsze na niej sama i doprowadziłam ją do klasy P bez pomocy trenera, na wielkim hektarowym polu - a jednak uważam, że to ona nauczyła mnie więcej, niż ja ją. Przez te kilka lat była jedyną moją nauczycielką; w dodatku taką, która nie obawiała mi się powiedzieć paru ostrych słów żebym się ogarnęła. Twarda z niej babka i za to ją lubię - i jeszcze za to, że dobitnie wytłumaczyła mi, w jak wielkim jestem błędzie jeśli myślę, że kiedykolwiek wygram jeśli ona na tym traci.

Na pewno będę do niej przyjeżdżać, kiedy tylko nadarzy się okazja...

I zdjęcia podsumowujące naszą wspólną pracę:

wątek zamknięty
busch dlaczego skonczyla sie wasza wspolpraca?
wątek zamknięty
busch, przykro mi... co się stało?
wątek zamknięty
Bush- strasznie mi przykro  🙁 :grupa:
co się stało?
wątek zamknięty
busch, trzymaj się  🙁  :grupa:
wątek zamknięty
bush, jestem pewna, że napisałabyś piękną rudo-gniadą książkę 🙂 gratulacje  :kwiatek:
wątek zamknięty
Gillian   four letter word
08 lipca 2010 09:31
busch, 🙁 przykro 🙁
wątek zamknięty
busch, smutno 🙁 Sprzedali gniadą?

Gillian, jedziemy jednak tydzień później, więc trzymaj rękę na pulsie i wpadaj do nas 😀
wątek zamknięty
busch, przykro strasznie🙁
wątek zamknięty
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
08 lipca 2010 09:55
pewnie że przykro ale i satysfakcja jaka. Samej bez nikogo z dołu konia zrobić do P od poziomu 0 - to jest coś.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.