Dziekuje Wam bardzo :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Dostalam wlasnie od Marty, wstawiam jeszcze te i uciekam, przepraszam za ilosc, ale pierwszy raz mam takie zdjecia 😜 😜 😅 😅
faraa - piękne zdjęcia! 🙂 Oj, nie takie spokojne 😉 ale ostatnio lubię sporty wysokiego ryzyka 😎 Młode to, wesołe i szybkie, ale chyba kocha pańcię i stara się myśleć za nią ;D
zima - pies się zdecydowanie zakopał dlatego tak śmiesznie wyszedł jak wilk-widmo 😂 Ale śniegu teraz jest już mniej, dziś był lód na ścieżkach, dobrze że napadało trochę świeżego puchu, bo by się z koniem wyjść nigdzie nie dało. W ogóle to nie miałam pojęcia, że ty masz fryza 😜
hahaha wrocławianki po wczorajszym spotkaniu voltowym wszytskie dzisiaj foty wstawiaja 😁 😁 najpierw ja, zima, darolga, branka 😉 a to wszystko przez Łukasza 😁
Biedny Łukasz, wszystkiemu winien 😂 Ja się przyznam, że zostałam zachęcona przez was po tym jak stwierdziłam, że ostatnio się nie orientuje kto gdzie jeździ/stoi itp. a ktoś powiedział, że za rzadko wchodzę na wątki typu KR 🤣
branka to zacznij jeszcze zaglądać do Końskiej Rewii mody, galerii szmatoholikow a staniesz sie jedna z nas 😀iabeł: Brance widac podoba sie zima 😁 sliczna jest
Darolga tak jak wczoraj Ci mówiłam jesteś hardcor i crejzol a Korab jak zawsze powala 😜
zima babo ja Ci go przeciez ukradne 🍴
Dizi ja widze ze Ty Wrocławianka :kwiatek: gdzie stoicie i czemu wczoraj nie bylo Cie na ,,zlocie vroclawskich voltopirow" 👀 Konisko piekne a Ty tez śliczna babeczka jestes :kwiatek: