rtk myślę, że nowa koleżanka za tydzień się spodoba Maxowi a w sumie... rodzina 😀 śliczna jest - chyba ciut do góry podskoczyła czy mi się wydaje?
podskoczyła i jeszcze będzie skakać 😉 choc to troche tez wrazenie optyczne, bo wczesniej wstawialam ja pod wysokim jezdzcem i wygladala kucykowato, a pode mna wyglada normalniej😉
To mój ulubieniec i faworyt jeżeli chodzi o młodziaki. Urodzony w 2008, ogierek Totem po Le Duc od matki po Insider. Ma tylko jedną "wadę" (co dla mnie akurat jest ogromną zaletą) - jest mały i przez to nie pójdzie do ZT. A rusza się... 😍 Jak tylko go nagram, od razu sie pochwalę 🙂 na razie to jeszcze dzikus.
armara ooo mój ulubiony "żrebak" 😉 jakie masz względem niego plany? Gośkwin jak idzie wracanie do formy Rambola? kiedy zawody jakieś? 🙂 Przy okazji dodam zdjęcia kucyka no i w derce, która wygląda jak sukienka 😉
Claudine - ładna kucynka, do twarzy jej w tej sukieneczce 😉 Rambol powoli, nie chcę go za szybko przeciążyć, ale już galopujemy, i drążki też już. Dużo łazi w karuzeli oprócz siodła. Skakać jeszcze nie zaczęliśmy, także zawody dopiero w przyszłym sezonie, i na razie niezrealizowane przez kontuzję zamiary jechania N-ki traktuję w kategorii absurdu 😉
Claudine Mło, ze się podoba. A co do jego przyszłości to nie wiem. Na pewno czeka go jeszcze przynajmniej cały sezon pastwiskowania, a później zobaczymy. Miałam go wiosną kastrować, ale coraz mocniej się nad tym zastanawiam. Wszystko zalezy od tego co z niego za ziółko wyrośnie 😁
cieciorka, hehe, widać to nie taka prosta sprawa 🙂 Ja za korki się nie zabieram więc pomogła mi koleżanka i szkoda mi było jej 2 godzin pracy więc pojechał jak Korek 🙂
Z końcem miesiąca niestety zmieniamy znowu stajnie. Niestey we Wrocławiu nie ma stajni, która spełnia moje wymagania, wszędzie gdzie jest hala na której da się wykręcić jest daleko i nie dojechałabym tam między zajęciami na uczelni...