Zdjęcia Naszych Koni cz. III (rok 2010)

Również powodzenia życzę. Nam i naszym klonom (mają takie same odmiany!  ). My też w rączce spacerowaliśmy, tylko kilka razy wsiadłam na stęp.
wątek zamknięty
Też mi wytrwałość potrzebna - póki co boks, potem długo tylko spacerki... ale musi być dobrze  🙂
wątek zamknięty
Wszak konie to nie tylko jazda konna 🙂
wątek zamknięty
quote author=Cobrinha link=topic=14621.msg743810#msg743810 date=1287688130]
Też mi wytrwałość potrzebna - póki co boks, potem długo tylko spacerki... ale musi być dobrze  🙂
[/quote]
Cobrihna, więc i tobie życzę wytrwałości  🙂 i nie może być inaczej, tylko dobrze! A z którym to taki problem, wstaw zdjęcia.
wątek zamknięty
Oj nie mam aktualnych eheh w dodatku zjedliby mnie za brudnego białego konia heheh
Dakota, jeszcze nie wyleczyłam jej kontuzji w tyle to zepsuła się na przodzie - jak to blondynka 🙂
A wyszła tylko na jeden dzień na padok, na spokojnie i musiała akurat źle sobie stanąć  🤦 - mamy skręcenie na przodzie  i doleczane (choć teraz nie wiadomo jak skutecznie bo widać było to tylko w kłusie), naciągnięcie więzadła przyśrodkowego w stawie pęcinowym tylnej nogi.

...żyć nie umierać... jak się sypie to hurtem...
wątek zamknięty
Cobrihna, najbardziej sie fantują ci , którzy nie mają siwego konia. Nie zdają sobie sprawy , że jakby ich konie zmieniły sierść na siwą, to każdy jeden byłby brązowawy  😁 Tu jest wątek chyba luźniejszy od galerii, a brudny kon to szczęśliwy koń, nie? 😉
Przykro mi , że tak ci sie porobiło z Dakotą, jakiś pech czy co? Mój to już starszy pan, ale walczę ile mogę żeby poprawić mu komfort życia, jestem mu to winna  🙂

Żeby nie robić offa, wrzucam mojego "zajączka" Ediego z mamą, przedwczorajszy jesienny spacer:

wątek zamknięty
Zajączek śliczny... mama też 🙂 ...ależ mi brakuje terenów - ale teraz mam mobilizacje żeby z Kluskem popracować - mam nadziej, że uda się kupić siodło na grubaska🙂
wątek zamknięty
Hejka. 🙂 Jestem nowa, pokusiło żeby coś napisać i wstawić jakieś zdjęcia mnie i moich podopiecznych na miły początek🙂 Pozdrawiam wszystkich koniarzy 🙂😉

Na pierwszych dwóch "moje" czteroletnie wałaszysko, a na trzecim ogierzysko 🙂
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
21 października 2010 21:03
secretary, no no, kawal konia! pochwal sie, opowiedz o zwierzakach!
wątek zamknięty
Oba piękne!  😀
wątek zamknięty
kujka  Kawał konia, ale chyba spasionego 🙂 Mój czterolatek zwie się Colombo, pracuje z nim już 2 lata, sama zajeżdżałam, pracowałam od początku 🙂 Trochę temperamentny i zazdrosny ale kochany i przywiązany, hehe. A inne podopieczne to fryziaste ogry Eric i Fokke, od czasu do czasu wybieram się w spontaniczny terenik po okolicach leśnych, niestety nie mam czasu jeździć wszystkich codziennie -> ta wstrętna szkoła.
🙂
wątek zamknięty
Bischa L Dziękuję 🙂
wątek zamknięty
Skąd jesteś?  😉
edycja
wątek zamknięty
okolice Gniezna.  🙂
wątek zamknięty
korsik po czym ta kara kobyłka jest? Qumballu? Fajowa!
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
22 października 2010 10:19
Casanova i abre kontratakują 😀
...a ja tu tylko służę jako drapaczka 🤣

fot. abre
wątek zamknięty
Aaaaaa umarłam  😍
Cu-dow-ne.
Dawaj więcej natychmiast  🤬
wątek zamknięty
Lwinka - fajne portki ma Twój kasztan. Śliczny 💘
wątek zamknięty
Wawrek, a pokazać ci portki mojego kasztana? on nie jest fajny?  🤣
wątek zamknięty
Wszystkie rudzielce fajne są. Dawaj te portki.
wątek zamknięty
dokładnie! a skoro trudno sie z tym nie zgodzić - daję moją rudą:

z góry

i z dołu

żeby nie było, że z którejś strony mniej fajna 😉
wątek zamknięty
maleństwo   I'll love you till the end of time...
22 października 2010 15:21
O, Dajanka!
Główkę to ona ma śliczną! Na pierwszym bardzo, bardzo "dziewczyńsko" wygląda, jeszcze te rzęsy! 🙂
wątek zamknięty
Dzięki maleństwo!
jak miło, że poznałaś  :kwiatek:

czy ja dobrze kojarzę, że Ty też jesteś szczęśliwą posiadaczką pewnej rudej młodej damy?
wątek zamknięty
22 października 2010 15:43
Co miałam nie poznać. Wciąż jeszcze pamiętam ją jako 2-latkę na takich maleńkich kopytkach.

W sumie jestem, jeszcze. Obecnie Sara (nie taka znowu młoda to dama, ma 8 lat) jest w dzierżawie u quanty (nawet jak poszukasz, to znajdziesz ich wspólne zdjęcia) i nie wiem, czy będzie mogła do mnie wrócić... Ale nie smęcę 😉
wątek zamknięty
secretary- ale piękne uszate!

Rambo jesiennie:

"Wyjdziesz za mnie?"  😁

Fot.Ewabe

Więcej w KR
wątek zamknięty
lostak   raagaguję tylko na Domi
22 października 2010 20:46
[quote author=maleństwo link=topic=14621.msg744546#msg744546 date=1287758599]
Co miałam nie poznać. Wciąż jeszcze pamiętam ją jako 2-latkę na takich maleńkich kopytkach.

W sumie jestem, jeszcze. Obecnie Sara (nie taka znowu młoda to dama, ma 8 lat) jest w dzierżawie u quanty (nawet jak poszukasz, to znajdziesz ich wspólne zdjęcia) i nie wiem, czy będzie mogła do mnie wrócić... Ale nie smęcę 😉
[/quote]

dzisiaj ogladalam jazde quanty na skwarkowej, z duza przyjemnoscia...  quanta jako jezdziec jest nie do poznania, a kobylka bardzo fajna.
wątek zamknięty
Portrecik mojej małej 🙂

Bo bardzo rzadko się tu pokazujemy
wątek zamknięty
22 października 2010 21:33
A dziękuję, lostak - bardzo mi miło 🙂
wątek zamknięty
asiowe   after a hurricane comes a rainbow
22 października 2010 21:36
To i ja może przedstawię konie które podbiły moje serce..
największy nerwus Kulka vel. Agama

oaza spokoju Husar W

I moja obecna kobyłka Filadelfia
wątek zamknięty
Jakieś tam pstryczki z dzisiejszej jazdy chociaż podłoże jest coraz gorsze, a ja sztylpów zapomniałam  🤬

edit: za duży rozmiar
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Niestety zdjęcia nadal są za duże
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.