Cobrinha, mało bo tylko na chwilkę wsiadłam, głównie chciałam chłopaka wsadzić😉 a i on za długo nie pojeździł bo nam po paru kłusach i 1 małym kółku galopu Kachutek się zaczął wykańczać🙁 no i dlatego też kuleczka - całymi dniami łazi po 2 ha pastwiska, wcina trawę, a chodzi raz na miesiąc przez pół godziny - to i brzuch ma wieeelki😉
Burza, niestety z 30 minut to jedyne tak ładne zdjęcie:P reszta to była masakra! ale co się dziwić, jak koń nie chodzi.. a co do zapoznania sie - zapraszamy w odwiedziny!🙂
kujka, mam nadzieję, ze w weekend znowu uda się wsiąść😉 to może znowu się jakiegoś zdjęcia dorobię😉
Caira dziekuje 🙂 a trzymam go w koniku starym aktualnie arivle no, jakis czas nas nie bylo przez brak fotografa ashtray :kwiatek: Strzyga całkiem możliwe 😎
Burza Orinoko wyglada teraz jak zimnokrwisty walach. Jest okragly jak beczka. Polonez powinna wstawić aktualniejsze zdjecia koni :P Bo wszytkie sa okragłe. Jedyny podkasany, a nawet chudy, to mój.
Losia- rudy wygląda kwitnąco a jaka sierść lśniąca 😍 Burza - normalnie napatrzeć się na Was nie mogę tak pięknie razem wyglądacie widać ciężka praca się opłaca